Son kullanıcı için en iyi FreeBSD dağıtımı GhostBSD. Resmi sürümü Mate masaüstü ortamı ile geliyor ama topluluk sürümünde XFCE masaüstü ortamı yüklü geliyor. Kurmadan USB bellek üzerinden denemek ve USB bellek üzerinden bilgileri kaybetmeden kullanmak isterseniz NomadBSD dağıtımını deneyebilirsiniz. BSD veya FreeBSD, son kullanıcı için Linux'a göre daha zordur ve daha fazla uğraş gerektirir. Örneğin bluetooth ile dosya transferi için bile uğraşmanız gerekebilir. BSD, Linux gibi tek bir çekirdek üzerinden gitmiyor ve ihtiyaçlara göre oluşturulmuş farklı çekirdekler söz konusu. Tabi Açık Kaynak gönüllüsü (bende dahil) birçok kişi için öncelik FreeBSD oluyor. FreeBSD veya FreeBSD tabanlı bir dağıtım kullanmadan önce Türkçe belgelere bakmanızı tavsiye ederim. Linux dışındaki sistemlere merakınız varsa Oracle Solaris ve İllumos (Open Solaris) çekirdeklerini ve bu çekirdekler üzerine inşa edilmiş dağıtımları da inceleyebilirsiniz. |
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (70. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkür ederim bilgiler için, NomadBSD'yi deneyeceğim. Linux dışında, BeOS'un klonu olan Haiku OS ilgimi çekiyor, USB bellek üzerinden kurdum, modemi tanımayınca canımı sıktı. Final sürümünü merakla bekliyorum, Türkçe desteği de var, arayüzü de tam retro.
-
-
-
-
-
-
çok şık
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
vay baya güzel
-
-
-
-
mac olmuş :D
-
-
-
-
arkadaşlar ram çok yemiyor mu ? fedora kursam nasıl olur acaba o da mı aynı olur ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X