Saf Gnome'un gösterilecek pek bir şeyi yok ama maksat konuya hareketlilik gelsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC5AC30E6 -- 4 Mart 2022; 13:41:4 > |
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (68. sayfa)
-
-
Halen macOS kullanıyorum ama bu konuyu her postta takip ediyorum arkadaşlar ellerinize sağlık. m1 e linux kurulumu yapılabildiği zaman tekrar yeşillendiririm buraları
-
M1'e Ubuntu yükleniyordu diye hatırlıyorum, ama değer mi tabii:)
Bu bahaneyle kendimce boş zamanlarımda sanal makinede ayarladığım Kinoite 35... Her şey içinden çıkan araçlarla, herhangi bir eklenti yüklemedim.
-
Herkes fedora kullanıyor galiba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
qemu olarak kuruluyor hocam ancak :D Hiç bir driveri yazılamadı sayılır daha gpu falan yok maalesef :(
-
-
Fedora gang
(Not: Screenshot UI'yi göstermek için flameshot ile SS aldım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 15 Mart 2022; 17:26:26 > -
-
-
-
Öyleymiş, şimdilik çok da verimli değilmiş :/ Asahi'yi falan gördüm, o da böyle. Olsun, yine de iyi bir başlangıç. Nvidia/Nouveu gibi bir hâl alır mı yoksa daha iyiye gider mi bakalım zamanla göreceğiz.
Bu arada Kinoite (basitçe Fedora + KDE + ostree) ile teker teker uğraşıyorum. Can sıkıntısı zor, aydınlık temaya geçtim.
-
Knomedows 11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 28 Mart 2022; 18:23:10 > -
Güzelmiş bu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
debian fakir edition
-
Fedora 37 + Linux 6 + Sway = <3
-
Hocam tecrube ettiğim kadarıyla fedora, arch tabanlı dağılımlar, suse vs dagılımlar çok ram tüketiyor. aralarında en az tüketenler yine debian tabanlı. mesela antix, mx linux, lxle vb
-
ubuntu gnome
-
Sanat eseri resmen... Ricing'in zirve noktası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X