Şimdi Ara

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
25.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk4

faruk hocam ekte verdiğin italya roomunu indirip kurdum tuşkilidi v.s hoşuma gitti şuan onu kullanıyorum fakat apps de günceleme yapmak istediğimde yada uygulama indirmek istediğimde ''indirme nedeniyle oluşacak wap,gprs bağlantı ücretleri tarafınızdan ilgili operatöre geçerli tarifesi üzerinden ödenecektir '' yazısı çıkıyor ve tamamı tıkladığımda hiçbir indirme işlemi gerçekleşmiyor 2.3.5 de ücretsiz olanları kolayca indiriyordum bunun sebebi ne olabilir ?

onu kaile alma ücret filan yok tel olan çihazlar için uyarı.. indirme yapar aynı romu bende kullanıyorum samsung apps güncelleme yapması lazım önce yeni sürümü indirir kurduktan sonra istediğin içeriği indirebilirsin şunu sorağım önce romu yükledikten sonra format attınmı atmadığsan muakkak at recowery modunda aç çihazı data factore reset sonra cahs partiton üzerine gel ok de sonra reboot yap yeniden cihaz tertemiz açılsın ön bellekleri temizlemiş olursun yükleme yaptığın zaman önceki romdan kalıntılar kalıyor buda sitabil çalışmasına engel oluyor ücret konusu hikaye umarım açıklayacı olmuştur verdiğim romlar orjinal kies romlarıdır hata söz konusu değildir tarafımdan denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-x22 -- 3 Nisan 2012; 20:41:21 >

• arkadaşlar odin de böyle bir hata alıyorum neden acaba çözemedim

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

arkadaşlar odin de böyle bir hata alıyorum neden acaba çözemedim

link yenilenmiştir hatalı program tekrar indir çalışır ..
  • sağol faruk hocam verdiğin bilgiler için söylediğin gibi wipe cache partition Wipe data/factory reset rebot felan yaptım ffakat yine düzelmedi roomdan değilmiş dün başka roomlardada denemiştim yine aynı sorun oldu birde samsung smart view güncellenebiliyor apps den bana kalırsa bu netten yada hesabımdan kaynaklanıyor bana öyle geldi ben italyan romunu kullanıyorm bu hoşuma gitti root sorunuda olmuyor bazı roomlar rootlanmadı
    http://img23.imageshack.us/img23/3292/sc20120404004714.png sorun bu apps girişte sorun yaşamıyor indirirken geliyor
  • quote:

sağol faruk hocam verdiğin bilgiler için söylediğin gibi wipe cache partition Wipe data/factory reset rebot felan yaptım ffakat yine düzelmedi roomdan değilmiş dün başka roomlardada denemiştim yine aynı sorun oldu birde samsung smart view güncellenebiliyor apps den bana kalırsa bu netten yada hesabımdan kaynaklanıyor bana öyle geldi ben italyan romunu kullanıyorm bu hoşuma gitti root sorunuda olmuyor bazı roomlar rootlanmadı
    http://img23.imageshack.us/img23/3292/sc20120404004714.png sorun bu apps girişte sorun yaşamıyor indirirken geliyor

Hocam ben 2.2 Froyada(orjinal) bahsettiğiniz hatayı Samsung appste sürekli alıyorum. Ücretlendirilebilirsiniz diyor, tamam dediğim halde tekrar aynı soruyu soruyor. Tüm ayarlarım stardattı ülkeyi de Türkiye olarak seçmiştim. Ülkeyi değiştirince de hiç olmadı farklı hatalar verdi.
    Bunun bir çıkış yolu var mıdır arkadaşlar?

• Arkadaslar cihaza stock rom 2.3.6 kurdum ancak root yapamadim . Xda da verilen ile denemeye calistim olmadi tam anlamiyla yapamadim . Bunu gectim tam olarak telefon olarak gosterme olayini biri anlatabilirmi? Build. Prop degistirsem bile goruyor markette uygulamalari whatsapp felan ancak cihaz hala tablet olarak gorunuyor whatsapp in ilk ekranini gecemedim .

Bilen varsa sunu yapalim cihaz whatsapp viber olmadan olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaslar cihaza stock rom 2.3.6 kurdum ancak root yapamadim . Xda da verilen ile denemeye calistim olmadi tam anlamiyla yapamadim . Bunu gectim tam olarak telefon olarak gosterme olayini biri anlatabilirmi? Build. Prop degistirsem bile goruyor markette uygulamalari whatsapp felan ancak cihaz hala tablet olarak gorunuyor whatsapp in ilk ekranini gecemedim .

Eryigit-GB-2.3.6 G70XXKPH Galaxy Player 5.0 For USA and INTERNATIONAL

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579774

Buradaki forumda henüz konusunu açmadım , rootlanmış hali tarafımdan düzenlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 4 Nisan 2012; 14:20:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Arkadaslar cihaza stock rom 2.3.6 kurdum ancak root yapamadim . Xda da verilen ile denemeye calistim olmadi tam anlamiyla yapamadim . Bunu gectim tam olarak telefon olarak gosterme olayini biri anlatabilirmi? Build. Prop degistirsem bile goruyor markette uygulamalari whatsapp felan ancak cihaz hala tablet olarak gorunuyor whatsapp in ilk ekranini gecemedim .

Buradaki forumda henüz konusunu açmadım , rootlanmış hali tarafımdan düzenlenmiştir.

Hocam indiriyorum cihaz rootlu peki telefon olarak görünüyor mu ? Tam olarak çalışıyor mu whatsapp viber banka programları felan ?

• quote:

Viber diyer uygulamalari apk olarak ondirip cihaza yuklemeniz gerikiyor apk nin guncel olmasi gerekiyor yoksa calismaz viberi su an kullaniyorum aslinda market cihazi tam anlamiyla tanimiyor uyumsuz diye uyari veriyor doyal olarak indirme yapilamiyor uyumsuz dediyi uygulamari netten indirip kullanmaniz gerekiyor boylece butun uygulamari kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Hocam indiriyorum cihaz rootlu peki telefon olarak görünüyor mu ? Tam olarak çalışıyor mu whatsapp viber banka programları felan ?

Netten apk olarak indirmen gerekiyo guncel olan apk indirmengerekiyo sorunun cozulmus olur market uyum konusunda sikinti yapiyor aslinda butun uygulamar calisiyor ..

• quote:

sağol faruk hocam verdiğin bilgiler için söylediğin gibi wipe cache partition Wipe data/factory reset rebot felan yaptım ffakat yine düzelmedi roomdan değilmiş dün başka roomlardada denemiştim yine aynı sorun oldu birde samsung smart view güncellenebiliyor apps den bana kalırsa bu netten yada hesabımdan kaynaklanıyor bana öyle geldi ben italyan romunu kullanıyorm bu hoşuma gitti root sorunuda olmuyor bazı roomlar rootlanmadı

valla hocam bende ücret bile sormuyor direk indiriyor dediğin gibi netle alakalı olabilir.. samsung apps hesabını girmeden indirme yapılmıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-x22 -- 4 Nisan 2012; 22:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyker

quote:

Hocam ben 2.2 Froyada(orjinal) bahsettiğiniz hatayı Samsung appste sürekli alıyorum. Ücretlendirilebilirsiniz diyor, tamam dediğim halde tekrar aynı soruyu soruyor. Tüm ayarlarım stardattı ülkeyi de Türkiye olarak seçmiştim. Ülkeyi değiştirince de hiç olmadı farklı hatalar verdi.

fabrika ayarlarına al sorun düzelir ilk girdiğinde samsung apps güncelleme yapacak ülkeyi türkiye sec güncelledikten sonra ülkeyi yine türkiye sec samsung apps hesabını gir ücretlendirme sormaz bidaha ...sorunsuz bir şekilde kullanırsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-x22 -- 4 Nisan 2012; 22:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk-x22

quote:

Orijinalden alıntı: Spyker

quote:

fabrika ayarlarına al sorun düzelir ilk girdiğinde samsung apps güncelleme yapacak ülkeyi türkiye sec güncelledikten sonra ülkeyi yine türkiye sec samsung apps hesabını gir ücretlendirme sormaz bidaha ...sorunsuz bir şekilde kullanırsın .

Valla hocam dediğiniz gibi zaten herşey ama hatayı alıyorum. Neyse deneye deneye bi çıkış yolunu bulurum umarım. Sağolun...

• öncelikle iyi geceler.bu galaxy s wifi 5 cihazını 2.2.2 sürümünden vermiş olduğunuz sürüme odin ile güncellemek istedim.fabrika ayarlarına geri yükledim daha sonra download modda açtım.odin ile indirdiğim romu aynı resimdeki gibi yaptım start dedim ama Complete(Write) operation failed. diye hata verdi ve <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) diye mesaj verdi altında.ondan sonra cihazı download moddan çıkarayım dedim çıkmadı.ekrana telefon işareti karşısında pc işareti ortada sarı ünlem çıktı.cihaz benim değil arkadaşımın yeni aldı.kamerası zoom yapmıyordu.güncelleyince belki yapar dedik.ama burada tıkandım kaldım arkadaşlar yardımcı olurmusnuz.androidden ilk kez bu cihazla beraber haşır neşir oldum.o yüzden pek bişey de anlamıyorum.güncellemeyi geçtim en azından cihazı tekrar çalışır hale nasıl getiririm?
  • faruk hocam fabrika ayarlarını yaptım olmadı Spyker arkadaşımızında söylediği gibi deniye deniye bulacaz artık :)) bu arada Spyker apps kaçıncı hesabın ilk açtığınmı ?
    bu konudaki italya romuna kernel13 de yükledim sorun olmadı 1200mhz de çalışabiliyo rootta tamam :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_raul

öncelikle iyi geceler.bu galaxy s wifi 5 cihazını 2.2.2 sürümünden vermiş olduğunuz sürüme odin ile güncellemek istedim.fabrika ayarlarına geri yükledim daha sonra download modda açtım.odin ile indirdiğim romu aynı resimdeki gibi yaptım start dedim ama Complete(Write) operation failed. diye hata verdi ve <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) diye mesaj verdi altında.ondan sonra cihazı download moddan çıkarayım dedim çıkmadı.ekrana telefon işareti karşısında pc işareti ortada sarı ünlem çıktı.cihaz benim değil arkadaşımın yeni aldı.kamerası zoom yapmıyordu.güncelleyince belki yapar dedik.ama burada tıkandım kaldım arkadaşlar yardımcı olurmusnuz.androidden ilk kez bu cihazla beraber haşır neşir oldum.o yüzden pek bişey de anlamıyorum.güncellemeyi geçtim en azından cihazı tekrar çalışır hale nasıl getiririm?

hocam bu cihazda dijitalzoom yok üst versiyonlarada koymamışlar gelirmi bilmem bunun sebebi 3.2mp kalitesinde çekiyor zoom kaliteyi düşürür bunun için nete görmüştüm objektif benzeri aparatlar var buna uyarmı bilmem.Cihazını fabrika ayarlarına geri yükleme yaptıktan sonra recovery modda wipe cache partition -- Wipe data/factory reset yap ayrıntıları bu konunun ilk sayfalarında veya bakieryigit'in konusunun ilk sayfasında var.
    http://imageshack.us/photo/my-images/641/90741070.jpg/ bu resimdeki gibi benimde başıma geldi tekrar yüklemen gerekiyor cihaz açılmaz

• quote:

quote:

öncelikle iyi geceler.bu galaxy s wifi 5 cihazını 2.2.2 sürümünden vermiş olduğunuz sürüme odin ile güncellemek istedim.fabrika ayarlarına geri yükledim daha sonra download modda açtım.odin ile indirdiğim romu aynı resimdeki gibi yaptım start dedim ama Complete(Write) operation failed. diye hata verdi ve <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) diye mesaj verdi altında.ondan sonra cihazı download moddan çıkarayım dedim çıkmadı.ekrana telefon işareti karşısında pc işareti ortada sarı ünlem çıktı.cihaz benim değil arkadaşımın yeni aldı.kamerası zoom yapmıyordu.güncelleyince belki yapar dedik.ama burada tıkandım kaldım arkadaşlar yardımcı olurmusnuz.androidden ilk kez bu cihazla beraber haşır neşir oldum.o yüzden pek bişey de anlamıyorum.güncellemeyi geçtim en azından cihazı tekrar çalışır hale nasıl getiririm?

hocam bu cihazda dijitalzoom yok üst versiyonlarada koymamışlar gelirmi bilmem bunun sebebi 3.2mp kalitesinde çekiyor zoom kaliteyi düşürür bunun için nete görmüştüm objektif benzeri aparatlar var buna uyarmı bilmem.Cihazını fabrika ayarlarına geri yükleme yaptıktan sonra recovery modda wipe cache partition -- Wipe data/factory reset yap ayrıntıları bu konunun ilk sayfalarında veya bakieryigit'in konusunun ilk sayfasında var.
    http://imageshack.us/photo/my-images/641/90741070.jpg/ bu resimdeki gibi benimde başıma geldi tekrar yüklemen gerekiyor cihaz açılmaz

kardeş peki yenisini nasıl yükleyeceğim.oditten de yükleyemiyorum.hata Complete(Write) operation failed diye.

• şimdi de

Can't open the serial(COM) port
    All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

diye hata veriyor.cihaz hiç açılmıyor.kernel R13 yükleyin denmiş aynı sorunda başka bi yerde.kerneli nasıl odinde gösteriyoruz.pda kısmından girdiğimde o dosyayı görmüyor.pili çıkarın yazıyo bazı yerlerde bunda o da mümkün değil.ne yapmam lazım arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisniz öyle kullanılamaz vaziyette bekliyor.
  • arakadaşalar sorun düzeldi.odin i yönetici modunda başlatmam gerekiyormuş.bu sorun yüzünden saatlerdir uğraşıyorum. :D
  • quote:

arakadaşalar sorun düzeldi.odin i yönetici modunda başlatmam gerekiyormuş.bu sorun yüzünden saatlerdir uğraşıyorum. :D

sorunu çözdüğünüze sevindim formda yazmışlar tekrar ayrıntıya girmedim kiesin de yüklü olması gerekir kiesin driverleri yüklemesi gerekir cihazın bilgisayara tanıtılması için sonra hata ayıklama moduna al ve yukardaki işlemler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.