Şimdi Ara

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
25.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada samsung apps sorununu çözdüm arkadaşlar.Gelen mailere bakıyordum apps den mail gelmiş standart gönderdikleri sonra cıkıp apps girdim cihaz tekrar samsung apps güncelleme yaptı sonra baktım sorun çözülmüş yazı gelmiyor :)) set dns kurulu ve açıktı bu hatanın sebebi kablosuz modemin gönderdigi sinyal zayıf olması olabilir arkadaşlar güncellerken hata yapıyor wifi deki kopmadan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk4

faruk hocam fabrika ayarlarını yaptım olmadı Spyker arkadaşımızında söylediği gibi deniye deniye bulacaz artık :)) bu arada Spyker apps kaçıncı hesabın ilk açtığınmı ?
    bu konudaki italya romuna kernel13 de yükledim sorun olmadı 1200mhz de çalışabiliyo rootta tamam :))

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6

Hocam bende de sorun halloldu. orjinal isveç versiyonunu 2.3.6 diye indirip odinle kurdum. 2.3.5 çıktı ama olsun sorun kalmadı ve bana daha hızlı geliyor.

apps te tek hesabım var sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk4

quote:

Orijinalden alıntı: ua_raul

arakadaşalar sorun düzeldi.odin i yönetici modunda başlatmam gerekiyormuş.bu sorun yüzünden saatlerdir uğraşıyorum. :D

sorunu çözdüğünüze sevindim formda yazmışlar tekrar ayrıntıya girmedim kiesin de yüklü olması gerekir kiesin driverleri yüklemesi gerekir cihazın bilgisayara tanıtılması için sonra hata ayıklama moduna al ve yukardaki işlemler.

işte hepsini yapmıştım bi tek yönetici olarka çalıştırmamışım diye saatlerdir uğraştım:=)
  • http://www.hotfile.com/dl/149962857/7c7c157/G70XXKPE_G70XXKPE_XEE.zip.html sweden 2.3.6 rom 22.03.2012 hocam bu 2.3.5 versiyonu yanlışlıkla yüklenmiş ama sweden romunun italya romundan pekbi farkıyok 2.3.6 kurmak isteyen kerneli entegre edecek olanlar ve unlockrod için italyan romunu kursalar daha iyi olur.
  • micro sd kart aldım oyunları hafıza kartına kurmak istiyorm neyapmam lazım formda araştırıp buldum fakat vold.fstab dosyasını bulamadım formda 2link buldum fakat silinmiş
  • isveç ile italyanın farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

isveç ile italyanın farkı nedir?

2.3.6versiyonu için tüm avrupa romları hemen hemen aynı fakat bazı avrupa roomları unlock root v.s root yapılmıyor bende ve başkalarındada bu sorun oldu fakat italyanromu bu konuda verilen room rootlamada hiç bir problem çıkarmadı
  • Merhaba,
    Bu italyan romunda facelock özelliği de var mı?
  • ana ekrandayken dönmüyor ekran.ben italya olanını yükledim hangisi ana ekranda dönüyor hepsi aynı mı yoksa diğer konuda ki root olanlardan mı yüklemeliyim
  • 4.1 jelly bear romunu çıktımı. çıksada yüklesem diye bekliyorum :D sorunlu olur tabi ama ben her türlü kabul ederim 4.1 i. rom hakkında bilgisi olan var mı?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayDuTT -- 27 Temmuz 2012; 4:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

ana ekrandayken dönmüyor ekran.ben italya olanını yükledim hangisi ana ekranda dönüyor hepsi aynı mı yoksa diğer konuda ki root olanlardan mı yüklemeliyim

bu cihazın tüm gingerbread sürümlerinde aynı durum ana ekranda ve uygulamalar menüsünde dönmüyor dönmesini sağlamak için go launceri marketten üçretsiz indirebilirsin yada touch wizard launcher 4.5 kurup settings ayarlarsan ana ekranda döner.
  • Arkadaşlar acil olarak 2.2 orjinal froyo romu lazım nasıl temin edebilirim lütfen yalvarırım size yardım edinn!!!!!!!!!!!!!!
  • http://www.hotfile.com/dl/149962857/7c7c157/G70XXKPE_G70XXKPE_XEE.zip.html sweden 2.3.6 rom 22.03.2012 TÜM DİLLER MEVCUT

yükleyene kadar alnımın derisi çatladı, bir daha yapabilirmiyim bilmiyorum ama sonuç itibari ile rom 2.3.5 çıktı, sırf duvar kağıdını sabitlemek için bu riske girdim ama yine olmadı, ekran kaydıkça resimde kayıyor, sanırım bu özellik 2.3.6 ile geliyor, neyse......
    indereceklere duyurulur Sweden romu 2.3.5
    yalnız şu konuşan kedi froyada çalışmıyordu, ilk onu denedim çalıştı, oğlum çok sevinecek, güncellemeye değermiş yani

• öncelikle teşekkür ederim şuan gingerbread yüklü fakat hala whatsapp ve viber indiremiyorum. bi akıl verebilir misiniz ? ve kies bu cihazı tanıyamadı diyor bu kötü bişey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7ku -- 21 Ekim 2012; 17:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7ku

öncelikle teşekkür ederim şuan gingerbread yüklü fakat hala whatsapp ve viber indiremiyorum. bi akıl verebilir misiniz ? ve kies bu cihazı tanıyamadı diyor bu kötü bişey mi ?

Whatsapp yükleyebilir ama açamazsınız.Desteklenmiyor.Kies olayına gelirsek tam hatırlamıyorum ama usb bağlama menüsünden birşeyi seçiyordunuz öyle oluyordu.
  • evet aynen böyle ve kies içinde en üst sürümü yükleyince hal oldu yani gene whatsapp ve viber yok öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7ku

öncelikle teşekkür ederim şuan gingerbread yüklü fakat hala whatsapp ve viber indiremiyorum. bi akıl verebilir misiniz ? ve kies bu cihazı tanıyamadı diyor bu kötü bişey mi ?

tanıma olayı yok hocam sadece şunu yazar sürüm günçelliştirme alamaz der bunun nedeni ise rom türkiye değil kies oyüzden bunu yazar kies türkiye bağlantısı olduğu için romun türkiye olmadığı için yazılım günçelleştirmesi alamzsınız wiber watsapp için apk indirip kurmanız gerekiyor google play çihaz uyumlu değil hatasını alırsınız !!!
  • sayın faruk
    benim cihazda 2.2.2 yüklüydü navigasyondaki seslendirmeler çalışmıyordu
    sonra sizin 2.3.5 i yükledim sıkıntım bitti teşekkürler

sizin bana önerebileceğiniz başka bir yazılım var mı mesela 2.3.6 nasıl
  • ellerinize saglık çok güzel olmus ana ekranda donsede donmesede fark eden bısey olcagnı sanmyrm aclmayan bı cok oyun guncelledıkden sonra actı google play storedakı bı cok uygulama acıldı bıde bı sorum olucak bunun 4.0 guncellemesı varmı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.