Şimdi Ara

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.822
Cevap
136
Favori
186.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

Bende öyle düşünüyorum otg ile joyistik bağlarım diye düşündüm ama kablo sorun oluşturur diye düşündüm bide mıknatıs işe yarıyor şarj soketinin oraya dokundurduğumda vr oyunlarında ateş vs ediyor.

Alacaklar Google play den vr oyunlarını indirsin bir baksın.

Hocam dediğiniz gibi mıklatıs çalıştı eski kulaklıktan söktüm büyük olanlardan uygulamalarda oyunlarda mausede la joyistikte çalışıyor ama mıklatıs aparatif dursun bi köşede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bende alacam ama Çin'li abimizin kafası karışmış verdiği cevaba bakın. Note 3 ile uygun mu diyor. Cevap iPhone 6 Plus//5 Samsung HTC

Bende Z2 var çekincem boşluk kalması ama olmaması lazım açıklamalarda her boyuta uygun diyor

Sony xperia z gayet iyi oturuyor 1 kere ayarlıyorsunuz sonra takıp çıkarması 1saniye sürüyo

Peki deneyim nasıl alalım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

bunda normal filim izleniyormu 3d değil

İzleniyor ama 3dsbs film indirmen gerekiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

3D film izleyemezsiniz, magnet olmadan pek bir işe yaramaz, google cardboardun kendi programını kullanabilirsiniz, tabi magnet olması lazım..magnetli google cardboard almanızı tavsiye ederim, belli zaman sonra sıkılıp bir köşeye atıyor insan ...(magentli google cardboard var bende ) isteyen olursa kullandığım oyunlarıda söyleyebilirim...

ayrıca şu linkteki ürünün almanız daha mantıklı, hem magnetli hemde daha ucuz
    http://www.gearbest.com/action-toys/pp_70013.html

Ben 3d filmleri izliyorum hatta normal filmleri 3dsbs ye çeviren proğram var sinemadaki 3den daha iyi derinlik hissi veriyor araştırırsan izleyenler var hocam hatta yanlış anlaşılmasın insan belgeseli bile izleniyor 3dsbs olarak teknoloji kötüye gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tektekin

oktay n 11 den aldığın hangi model ve ne kadar?

90tl hocam kargo ücretsiz aynı model nette baktım 30 dolar ebayda felan üstünde color cross yazıyor kutusu felan var üstünde çince yazıyor ama kalitesi çok iyi bu kadar beklemiyordum alnın yüzün koyduğun yerler silikon dan yapmışlar rahat bi yapısı var merceklerde kaliteli eve gidince resim atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Google cardbox'u yakın zamanda denedim. Telefonum LG g2 full hd ekranı var.

Açıkçası ekrandaki pikselleri sayabiliyorsunuz. Doğru dürüst destekleyen uygulama yok. Daha doğrusu uygulamalar var ama çok zayıf yazılmışlar. Mesela Ekrana mercekten baktığınız için görüntülerin eliptik bir biçimde oluşturulması lazım ekranda aynı oculus demolarındaki gibi. Ama çoğu uygulama buna destek vermiyor bu yüzden ekranın köşelerinde görüntüde kötü bozulmalar oluşuyor mercekten kaynaklanan. Oyunlar pek oynanabilir değil. Ayrıca demoların çoğu mıktası gerektiriyor denemek için. Gamepad bağlamak sorunu çözebilir belki.

Bu tip uygulamaların gerçekten keyif vermesi için 2k üstü ekranlar gerekicek sanırım telefonlarda. Süper net bir görüntü ise anca 4k'da olabilir gibi geldi bana.

Plastik olanlarda bu sorunlar yok mercekten kaynaklanıyor olabilir

• Sirf sunu 3D S-B-S videolari izlemek icin aldim. iPhone5 ile kullanmak icin.

Youtube videolari da izleniyordur sanirim, su videoda dener misiniz verimli oluyor mu?
    http://youtube.com/watch?v=Q1viBSP-k-A

Benimkinin gelmesi surer en az 10 gun:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Bende alacam ama Çin'li abimizin kafası karışmış verdiği cevaba bakın. Note 3 ile uygun mu diyor. Cevap iPhone 6 Plus//5 Samsung HTC

Bende Z2 var çekincem boşluk kalması ama olmaması lazım açıklamalarda her boyuta uygun diyor

Sony xperia z gayet iyi oturuyor 1 kere ayarlıyorsunuz sonra takıp çıkarması 1saniye sürüyo

Peki deneyim nasıl alalım mı ?

1.Film video;3dsbs filmlerini izliyorum (normal indirdiğim filmleri videoları sinema vr uygulamasıyla da izliyorum ama internetten 3dsbs 1080p filmleri indirince daha kaliteli oluyor sinemadaki 3d filmlerden daha iyi derinlik hissi veriyor. 2.Oyun; Şu ana kadar çok oyun denemedim ama ps3 joyistiği bazı oyunlarda destek veriyor destek vermeyenlerde magnet yada mause kullanıyorum. 3.Similasyon;Güzel bi uçak similasyonu var adını unuttum joyistik çalışıyor denizin üstünde uçuyoruz dağların felan kafa hareketlerini iyi algılıyor uçağın içinin her yerini iyi modellemişler başka similasyon oyun deneyince yazarım. 4.Turizm;Bazı uygulamalar var tarihi yerleri binaların içini dışını gezebiliyorsun yada ünlü şehirleri (aslında türkiye içinde yazılsa bi uygulama iyi olur) 5.Reklam;Her yerde reklam olduğu gibi vr uygulamalarındada reklam var aklıma gelenler bunlar kullandıkça yazarım

• Hangisinden alsam acaba simdi
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Benzerleri baya arttı bende alıcam ama hangi siteden hangi modeli alacağıma karar veremedim aynı durumdayız :)

• Benim ürünü kargoya vermişler ben singapur post ile almıştım NL ile göndermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

Hangisinden alsam acaba simdi

Hocam n11 deki güzel color cross markası telefonu koyduğumuz yer açık kapaklı olanları almayın kulaklık otg bile takılmıyor n11 dekinde magnet için eski bi hoparlorden yada kulaklıktan mıknatıs söküp magnet olarak telefonun arkasına yaklaştırıp çalıştırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

Benzerleri baya arttı bende alıcam ama hangi siteden hangi modeli alacağıma karar veremedim aynı durumdayız :)

ben belkide almam ya o kadarda gerekli bişey degil gibi .D evde 3d tv var zaten
  • Bende aldım bekliyorum. iphone 6 plus ile kullanan varmı aranızda, varsa buraya yazabilirmi hangi programları kullanıyor neler lazım joystik işini nasıl halletti oynadığı oyun veya uygulamalar nedir gibi.
  • Bi arkadaşım çinden satmak için plastik olanlardan getirtti. fakat merceğin uzaklığı iyi ayarlanmamıştı. Kapak açık kullandım. kısacası bu ihtimal de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bl_dead kullanıcısına yanıt
    Yaptığım araştırmalara göre en iyisi Colorcross gibi duruyor.13 gün önce aldım daha gelmedi.Aynı satıcıdan aldım bende.

• Benim urun tr girmis

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.