Şimdi Ara

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.822
Cevap
136
Favori
187.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgezer

Benim de geldi. G3 de denedim. Şarjı emiyor programlar. Netlik sorunu yaşadım. Gözümle alakalı olabilir.

Hocam gözlük üstünde iki tane çentik var onları sağa sola kaydır netleşir belki.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Yok ya. Benim çocuklar denedi sorun yok. Doktora gitcez demek ki.
    Bu arada ürün resimlerinde kemerin içinde sert plastik görünüyor. Benim kutudan çıkmadı o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya linkteki bu paraya değer mi diye kendimi yedim bitirdim,,helpiniz

http://vr-one.eu/de/VR-ONE/VR-ONE.html?XTCsid=25dc8868d4aaa14f439a865cb6c84dfb
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bende htc one x var 3d film atamıyorum boyut 10gb diyor büyük diyor telde 26gb bos alan var

uygulamalar 10tl izleme için.

Cihazınızın dosya sistemi izin vermiyor olabilir. Fat32 için mesela 4gb sınırdı diye hatırlıyorum. NTFS için daha yüksek. Ama android cihazların dahili hafızası linux kökenli olduğu için daha farklı da olabilir aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

ya linkteki bu paraya değer mi diye kendimi yedim bitirdim,,helpiniz

http://vr-one.eu/de/VR-ONE/VR-ONE.html?XTCsid=25dc8868d4aaa14f439a865cb6c84dfb

Sadece İphone 6 ve samsung s5 uyumlu bu model.Tray sistemi mevcut yani telefonu bir kalıba koyuyorsun sonra vr one'a takıyorsun.Ve tray ekstra para ile satılıyor.99 euro olan ücret daha da artıyor zaten bu ücretle bile gümrük sınırını aşıyor bu da gümrük vergisi demek,ürünün gümrükte belli bir süre rehin tutulması demek.

Onun yerine yakından araştırdığım hem videolarindan hem de kullanıcı geri bildirimlerinden kaliteli olduğunu anladığım Homido Vr (http://www.homido.com ) deneyebilirsin.İzlediğim bir videoda vr one ile performans bakımından fark olmadığını söylemişti.69 euro fiyatı gümrük sınırını aşmıyor.(kargo ile 88 euro).6" kadar tüm telefonlarla uyumlu.
    Telefon takıldığında alt ve üst tarafları açıkta kalıyor bu da dışardan bilgi giriş-çıkışına izin veriyor.( kulaklık,otg kablosu gibi)

Bence homido çok daha mantıklı bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood670 -- 10 Şubat 2015; 13:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar joystick veya mause u nasil telefona eslestiriyorsunuz ?

• www.aliexpress.com/item/2014-New-Sale-Google-Cardboard-Head-Mount-Plastic-Version-3d-VR-Virtual-Reality-Glasses-Free-Shipping/32233855625.html

Bende bunu aldim bakalim nasil olacak
    Videolari izleyince insan merak ediyor

• Arkadaslar saglam bir ucak simulasyonuna ihtiyacım var flight vr disinda onerebileceginiz uygulama var mi.

• flood670 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum, hemen inceliyeyim.
  • Beyler aklıma birşey geldi kesin sizin de gelmiştir.
    Bilgisayar ekranını bir program ile telefona aktarıp, telefonu bizim gözlüğün içine koysak ne olur deneyen oldu mu ?
  • Google ın kartonu daha net nedense. Bunda netligi saglayamadim

• Ürünler indirime mi girdi yoksa ben mi ucuza almışım?
    http://www.aliexpress.com/item/Virtual-Reality-VR-Google-Glasses-Google-Cardboard-3D-Glasses-for-Mobile-Phone-5-0-Screen-Adjustable/32252105364.html
    Kafa bantlı bu fiyat gayet uygun.Bantsızı da 2.65 dolardı.
    Az önce siparişi verdim gelince deneyimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 14 Şubat 2015; 1:12:38 >
  • Arkadaşlar bu konuyu ben tam çözemedim bir kaç sorum olucak
    Telefon modeli note 3 5.7 inç bu cihaza uygun mu

3d film izlenir mi

bu ürünler sadece telefon için mi

Son olarakta note 3 e uygun kaliteli bir cihaz onerirmisiniz link verirseniz iyi olur sağolun varolun şimdiden

• Gözü yoruyor. Dikkat etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Beyler aklıma birşey geldi kesin sizin de gelmiştir.
    Bilgisayar ekranını bir program ile telefona aktarıp, telefonu bizim gözlüğün içine koysak ne olur deneyen oldu mu ?

Ürüne sahip değilim ama Team Viewer ile yapabilirsin sanırım. Nasıl olduğunu denemiş olursun
  • Baya bi heveslendim almak için ama gerek yok gibi.

Kararımı verdim , almıyorum Aslında soş amaçlı 3-4$lıklardan alınabilirdi ama ...
  • yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    note 3 e uygn değil 5.5'' kadar cihazlarla uyumlu
    3d konusunu ben de merak ediyorum
  • ercuezel kullanıcısına yanıt
    arkadaşınız kaça satıyor acaba?1 aydan fazla beklemek istemiyorum ondan alabilirim
  • quote:

Ooo güzel fikir eve gidince deniycem hatta oculus riftin proğramını bulup yüklemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Ooo güzel fikir eve gidince deniycem hatta oculus riftin proğramını bulup yüklemek lazım

Bunu yapmanız pek bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum, ekran 3 boyutlu videolar gibi ortadan ikiye bölünmüş olmalı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.