Şimdi Ara

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.822
Cevap
136
Favori
187.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Beyler aklıma birşey geldi kesin sizin de gelmiştir.
    Bilgisayar ekranını bir program ile telefona aktarıp, telefonu bizim gözlüğün içine koysak ne olur deneyen oldu mu ?

Ooo güzel fikir eve gidince deniycem hatta oculus riftin proğramını bulup yüklemek lazım

Bunu yapmanız pek bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum, ekran 3 boyutlu videolar gibi ortadan ikiye bölünmüş olmalı.

3D filmler var oyunlar var galiba ekran ikiye bölük böyle klavye mouse ile oynarız gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

quote:

Beyler aklıma birşey geldi kesin sizin de gelmiştir.
    Bilgisayar ekranını bir program ile telefona aktarıp, telefonu bizim gözlüğün içine koysak ne olur deneyen oldu mu ?

Ooo güzel fikir eve gidince deniycem hatta oculus riftin proğramını bulup yüklemek lazım

Bunu yapmanız pek bir şey kazandırmaz diye düşünüyorum, ekran 3 boyutlu videolar gibi ortadan ikiye bölünmüş olmalı.

3D filmler var oyunlar var galiba ekran ikiye bölük böyle klavye mouse ile oynarız gibime geliyor

Vaktim olmadı bugün deniycem oculus rift proğramları zaten ekranı ikiye bölerek çalışıyor oculus rift destekli oyunlar dediğiniz gibi var deneyince bura yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 28 Şubat 2015; 11:01:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deliveli4950

güzel şinorkel olur :)

• Ben yukarıdaki arkadaşlardan aldım, ithalatını yapıyorlarmış tabi almadan önce iyice bir araştırma yaptım ve sonunda aldım, aslında plastik olanından alacaktım ama test etmek için karton olanından aldım ve gayet başarılı sipariş verdikten 2 gün sonra elimde oldu ürün oyunlarda test edeceğim ve istediğim başarıyı sağlarsa aynı yerden plastik olanından alacağım,

Aldığım sitenin linki:

www.teknolojiruzgari.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabot85 -- 3 Mart 2015; 19:46:47 >
  • yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    www.teknolojiruzgari.com

buradan bakıp kaliteli olsun istiyorsan plastiğinden alabilir sin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabot85

Ben yukarıdaki arkadaşlardan aldım, ithalatını yapıyorlarmış tabi almadan önce iyice bir araştırma yaptım ve sonunda aldım, aslında plastik olanından alacaktım ama test etmek için karton olanından aldım ve gayet başarılı sipariş verdikten 2 gün sonra elimde oldu ürün oyunlarda test edeceğim ve istediğim başarıyı sağlarsa aynı yerden plastik olanından alacağım,

Aldığım sitenin linki:

www.teknolojiruzgari.com

Siten hayırlı olsun kardeş.

• Adam hem 2 kat fiyat çıkarıyor ve sahte hesap açıp reklamını yapıyor bide çok az kar yapıyorum diyor vergi %18 nerdeyse 25 liraya yakın karın var sadece burada satılan ritech adlı üründen.

• kalemberbat44 K kullanıcısına yanıt
    profile bakarsan üyelik tarihini görürsün sahte hesap açıp reklam yapmakla işim olmaz, ben olan neyse onu yazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bende alacam ama Çin'li abimizin kafası karışmış verdiği cevaba bakın. Note 3 ile uygun mu diyor. Cevap iPhone 6 Plus//5 Samsung HTC

Bende Z2 var çekincem boşluk kalması ama olmaması lazım açıklamalarda her boyuta uygun diyor

Sony xperia z gayet iyi oturuyor 1 kere ayarlıyorsunuz sonra takıp çıkarması 1saniye sürüyo

Peki deneyim nasıl alalım mı ?

1.Film video;3dsbs filmlerini izliyorum (normal indirdiğim filmleri videoları sinema vr uygulamasıyla da izliyorum ama internetten 3dsbs 1080p filmleri indirince daha kaliteli oluyor sinemadaki 3d filmlerden daha iyi derinlik hissi veriyor. 2.Oyun; Şu ana kadar çok oyun denemedim ama ps3 joyistiği bazı oyunlarda destek veriyor destek vermeyenlerde magnet yada mause kullanıyorum. 3.Similasyon;Güzel bi uçak similasyonu var adını unuttum joyistik çalışıyor denizin üstünde uçuyoruz dağların felan kafa hareketlerini iyi algılıyor uçağın içinin her yerini iyi modellemişler başka similasyon oyun deneyince yazarım. 4.Turizm;Bazı uygulamalar var tarihi yerleri binaların içini dışını gezebiliyorsun yada ünlü şehirleri (aslında türkiye içinde yazılsa bi uygulama iyi olur) 5.Reklam;Her yerde reklam olduğu gibi vr uygulamalarındada reklam var aklıma gelenler bunlar kullandıkça yazarım

n11 linkini atabilir misiniz hocam bende almak istiyorum. birde merak ettiğim acaba bu gözlükle film izlediğinizde gözleriniz etkilendi mi hiç? gözü bozar mı ya da yorar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79

arkadaşlar benimki geldi ve hevesimi aldım , isteyen olursa aldıgım fiyat olan 30 tlye kargo alana ait satış yapabilirim.

resim koyar mısınız hocam. almak istiyorum
  • Şimdiye kadar almışsındır belki ama yine de cevap vereyim bende aynı linkten aldım ürünü
    Yaklaşık 20 günde geldi. Ürün gayet güzel benim çok hoşuma gitti öneririm arada eğlence amaçlı kullanılabilir
    Uzun süre kullanımda baş ağrısı ve gözü yoruyor 3d ya da vr uygulamaları ile film izlemek bana göre biraz zor

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD

[ANA KONU] SANAL GERÇEKLIK / VR / GOOGLE CARDBOARD

• Bende alixpress'ten colorcross siparişi vermeyi düşünüyorum ama sipariş vermeden önce dikkat etmem gereken birşey var mı?
  • http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-3D-Glasses-ColorCross-Universal-Google-Virtual-Reality-3D-Video-Glasses-for-4-7-Smartphones/2053847268.html?recommendVersion=1 Bunu almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç aliexpress'den alışverişim olmadı.
    Kaç günde elime ulaşır
    kargosu ücretsizmi
    kargoyu takip edebilirmiyim
    ve kalitesi nasıldır ürünün ?
    g3 ile uyumlumudur ?

Cevaplarınızı bekliyorum :)

• cardboard'da film izlemek için rahat 30 tane program indirdim. hala daha altyazılarında Türkçe karakterleri destekleyenine rastlamadım. bulan bilen varsa bi haber etsin.
  • bu tam olarak ne işe yarıyor acaba? Mesela ben normal lcd tvdekini 3d çeviren gözlük arıyorum öyle bir imkan var mı?
  • Bu sey her telefonda çalışmıyor galiba. Yani çalışmıyor derken mıknatıs özelliği her telefonda çalışmıyor sanırım. Moto gde mıknatıs çalışmadi. Bildiğim kadarıyla mıknatıslar uygulama içinde ilerlemeye yarıyor ama ben mıknatısi yukarı aşağı ittirince hiç bir şey olmadı.

• Universal olması güzelmiş. Google'ın kendi gözlüğü sadece nexus 5 destekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu urunden bende var kutusu var sanalpazar tarzi sitede kargo alana ait 30 tl. Aninda gonderi.

• Bir tane aldım.Ürün hakkında bir kaç sorum var;Otg kablosu ile joystick bağlayabiliyoruz diyenler olmuş sadece dualshock 3 için mi?Özel programı var mı?Nasıl uygulamaları seçeceğiz?

Edit:Ürün kargoya verildi.Takip numarası almadığım halde numara vermişler.Gearbest'ten3 defa alışveriş yaptım en hızlı gelecek bu olacak herhalde.

Edit 2:Trinus Gyre programı ile telefonunuzu pcye bağlayıp oyun oynayabiliyorsunuz.Ama programı satın almazsanız 10 dakika oynayabilirsiniz program 20 TL civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 30 Nisan 2015; 12:08:42 >
  • Bunun yeni versiyonu çıkmış. Geliştirmişler güzel olmuş bence. Mıknatıs tuşu eklemişler. 6" e kadar telefonları destekliyormuş. fiyatı 12.84$. Videoyu izleyin. LİNK: RITECH VR 3D Ⅱ

Video:https://www.youtube.com/watch?v=1VRDScDux3U
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.