Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya root ile çalışan bazı programlar var mesela işlemci edit programları. Bazı oyunlar için hile programları filan. Onları kullanmak istiyorum o yüzden lazım. Ama işte root yapınca bir zarar gelir diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bu telefonla ilgili bir sorunum daha var. Telefonun şarjı 0'dan %100e 4 saat sürüyor. Sizdeki durum da aynı mı. Bu süre çok uzun çünkü.

• Telefonu yakın zamanda servise gönderen biri varsa sevabına yazılımın yedeğini alıp Upload edebilir mi?

• Hiç gerek yok çünkü değişen birşey yok
  • Ner10 N kullanıcısına yanıt
    Gene hayal kırıklığı desene.

• öncelikle merhaba telefonu 1 ay önce 700 tl ye aldım beyaz olanını..gayet memnundum akıllı kılıf aldım bitanede gayet güzel kullanıyodum ama 1 haftadır dokunmatik ekranda sıkıntılar oluşmaya başladı..mesela galeride bi fotoya bakmaya çalışırken kendi kendine fotoyu açıp zoom yapıyor geri çıkıyor tekrar geri giriyor fotoyu açıyor falan ya da whatsapp ta falan mesaj yazamaz oldum anlıycağınz dokunmatik kafayı yedi bu kadar kısa sürede..ne yapmalıyım bi fikir verir misiniz teşekkürler..
  • hammett90 H kullanıcısına yanıt
    Bence servise gonder hocam yapsinlar hic ugrasma kendin sonucta garantili telefon

• serserim09 S kullanıcısına yanıt
    bu kadar kısa sürede deforme olması garip hayalkırıklığı tamamen..ilk başlarda hiç bir sorunu yoktu yeni yeni oldu..o zaman garantiye yollayım ben en iyisi..
  • Batarya icin diyoarsaniz herhangi bir fark yapmaz cogu launcheri denedim hatta bir cok romda yukledim kendim bile rom portladim ama sure hep ayni degismiyor maalesef

• hammett90 H kullanıcısına yanıt
    Yazilim konusu disinda servisi iyi calisiyor en kisa zamanda sorunu cozup gondereceklerdir. Keske servis konusunda gosterdikleri ilgiyi yazilim konusunda da gosterebilselerdi

• Aynen dostum bakalım belkiyorum inadına satmıyorum da :) Üstüne telefon aldım asus bekliyorum ama bunuda inadına bekleyeceğim bakalım ne olacak :))
    Merhaba arkadaşlar şarj konusunda enteresan bir gelişme yaşıyorum normalde her sabah uyandığımda 20-30 dakika mobil veriden foruma haber sitelerine falan bakardım bu sürede şarjım %75-80 seviyelerine gerilerdi dün gece telefonu Samsung'un normal kablolu 0.7 amper şarj aletiyle şarj ettim sabah 9.00 da çıkardım şu an itibariyle şarjım %78 ve ekran süresi 1 saat 10 dakika siz de test edip sonuçları paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekil bu samsung şarj cihazı ile yapılmıştır. Saat 7 gibi şarjdan çıkartılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ner10 -- 3 Şubat 2015; 14:11:05 >

Ben ilk kez bu kadar iyi bir batarya ömrü görüyorum aldığım günden beri kesinlikle kendi şarj aletine göre daha iyi bir sonuç aldım sabahtan beri mobil veri sürekli açık yarım saat asphalt 8 ve 2 saatten daha uzun süre tarayıcı parlaklık auto modda şu anda %40 kendi şarj adaptörü dandik bunu firmaya bildirmek lazım

• Şarj aletinin voltu amperi hakkında bilgi verebilir misiniz? Anlaşılan düşük amper ile şarj edince Batarya daha çok gidiyor. 2A ile sonuç telefonun kendi şarj aletinden daha kötü.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Ben 0.7 A ile şarj ettim bulabilirsem 0.5 A ile deneyeceğim

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Bende 0.5 olabilir diye düşündüm,bataryanın dolma süresi artacak ama kullanıma etkisi varsa değer.

Hangi romu kullanıyorsun,üzerinde oynama yaptın mı hiç? Benim wifi ile 2 saatte bataryam bitiyor.

• Orjinal rom kullanıyorum. Samsung şarj aleti kullanıyorum orjinal yok bende çalınmıştı. 0.5 A var onu deneyeceğim bugün. Şuan 5 saate yakın ekran açık süresi var %16 şarj kaldı 14 saat olmuş şarjdan çıkalı @Akbaba89

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Bende orjinal rom kullanıyorum 0.5 a işe yarayabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.