Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olabiir hocam ben olup olmadığına göndermezden önce bakmadım servise gidip geldikten sonra yüklendi diye biliyordum demek ki öyle değilmiş
  • İkinci sim nssil takilir resimli snlatim yapabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    mikro simmi yoksa büyük sim mi takacağınız büyük sim ise hafıza kartının takıldığı yerin altında bir yer daha var geniş oraya takıyorsun üstte şekil olarak gösteriyor nasıl takılacağı mikro simin yeri zaten belli hafıza kartının hemen yanında oraya takıyorsun
  • Ya arkadaşlar benim tel ekran açık kalma süresi 2,5-3 saati gecmiyor ve şarj göstergesi yanlış gösteriyor. Bazen birden bire 10 kademe filan hızlı düşüyor. Bazen hiç şarj düşmuyor. Bu sorun sizde de var mı?

• Bir de internette gezinirken ısınıyor. Hatta bi defa tam ekran parlaklığında 1 saat kadar chrome da gezindim. Bataryanız çok ısındı lütfen çıkarın. Uyarısını aldım. Bu normal değil. Acaba yazılımsal bi sorun mu var.

• MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım.Servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

mikro simmi yoksa büyük sim mi takacağınız büyük sim ise hafıza kartının takıldığı yerin altında bir yer daha var geniş oraya takıyorsun üstte şekil olarak gösteriyor nasıl takılacağı mikro simin yeri zaten belli hafıza kartının hemen yanında oraya takıyorsun

teşekkür ederim büyük sim olarak kullandım öyle bi yere koymuşlarki hiç dikkat etmedim oraya

iki hat aynı anda aktif değil diyor açıklamalarda ama ikisini birden kullanabiliyorum ben

• asrayl kullanıcısına yanıt
    Yok ikiside ayni anda aktif oluyor ordaki kasit gorusme yaparken digeri kapali duruma dusuyor bazi telefonlarda kapali duruma dusmuyor

• Arkadaşlar ürünü bugün teslim aldım,2 tane problemim var maalesef.. 1.problemi gözümde çok büyütmesemde 1 adet ölü piksel çıktı..İleride sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum..
    2.problemim ise çok can sıkıcı türden..
    Dokunmatik ekranı bazen bastırsam bile okumuyor..Kimse böyle bir problemle karşılaşmamış sanırım,dokunmatik ekran kalibrasyonu gibi bir seçenekte bulamadım ayarlar kısmında,bilgisi tecrübesi olanların yardımını bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim...
  • mubahadir17 M kullanıcısına yanıt
    Erişebilirlik seçeneklerini kontrol edin açık bir şey varsa kapatın yoksa aynen iade edin çünkü çok yaşanan bir sorun değil bu telefonla ilgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Telefonun ön yüzündeki bilgilerinin yazdığı jelatini ve arka kapaktaki jelatini çıkarmıştım,geri taktım ama haliyle yıprandı biraz şekil olarak.Onun altındaki asıl koruyucuya dokunmadım.HB(site isminin kısaltması)'da dan almıştım ürünü,sizce sıkıntı çıkartırlar mı ? Ürünü aynı şekilde paketledim ve iade işlemi kodunu alıp kurye talep ettim.Şimdiden cevabınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubahadir17 -- 11 Şubat 2015; 21:15:14 >
    Ben de aldığımda aramıştım hb yi sorun çıkmayacağını söylemişlerdi eğer sorunsuz iade ederseniz 300 lira fark var ama Huawei g 7 ye bakın varsın 8 çekirdek olmasın ama pil ömrü olsun stabilite olsun şıklık olsun çok sağlam telefon valla onu tavsiye ederim

• serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım telefonla video çekerken her seferinde ayarı 1080 p ye getirmek gerekiyor bunun sabit kalmasını sağlayabiliyor muyuz

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum videosunu fazla kullanmadim kurcalarim biraz bulabilirsem yazarim tekrar

• arkadaşlar n11 de 850 tl ye akıllı saat ile beraber satılıyor siz bu telefonu önerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Ben de aldığımda aramıştım hb yi sorun çıkmayacağını söylemişlerdi eğer sorunsuz iade ederseniz 300 lira fark var ama Huawei g 7 ye bakın varsın 8 çekirdek olmasın ama pil ömrü olsun stabilite olsun şıklık olsun çok sağlam telefon valla onu tavsiye ederim

Hocam telefonu sorunsuz şekilde iade ettim,ürün kusurlu bulunmuş olsa gerek ki aynı gün içerisinde paramı kartıma geri iade ettiler :) Tekrar siparişini verdim,Problem yaşatmazsa 1-2 gün denerim zaten yedek tel var,baktım yine sıkıntı çıkarıyor bu sefer yine iade eder,alternatiflerine yönelebilirim,en azından sıkıntılı bir süreç yaşatmadığı için HB'ye de teşekkür etmem gerekiyor sanırım...
    Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim

• Arkadaslar cihazın kendi sitesinde yazılım yükseltme bulunmuyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim

Teşekkür ederim,sağlıcakla kalın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendeses

Arkadaslar cihazın kendi sitesinde yazılım yükseltme bulunmuyor ??

İşte bu telefonun tek eksiği bu kardeşim,fiyat-performans-garanti ve servis Victor standartlarını yansıtıyor.Pazartesi servise göndersen cuma en geç elinde olur geri ama yazılım konusunda telefonu kısır bırakmışlar maalesef haklısın...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.