Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet servis tarafından verilen güncelleme telefonumu servise verdim yazılımı güncelleyeceğiz dediklerinde rica ettim verdiler bende herkes faydalansın diye upload ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende de OTA kısmı görünmekte mi ?
  • Ben yükledim ner10 ota yok ama cihaz hızlanıyor ve batarya süresi baya uzuyor. Servisten ota'lı son yazılımı alabilen varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 16:06:58 >
  • Benim servisten geldi telefon lakin arkadaşın dediği gibi bir kısım yok ondan şaştım kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ner10

Benim servisten geldi telefon lakin arkadaşın dediği gibi bir kısım yok ondan şaştım kaldım

Ayrıca servise gidip geldikten sonra şarj süresi çok uzadı. Fakat şarj süresinin uzamasının sebebi benim bataryanın değişmiş olması da olabilir. Çünkü eski batarya şansıma bozuk çıktıydı. Ama yine de bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim :) Şu an telefondan gayet memnunum. Ana kartı da değişmiş ısınma sorunu vardı çünkü. Servis 1 günde tamirini yaptı.
    Şu anda tek dezavantajı mevcut. O da dokunmatiği hala arada bir tekliyor. Ama yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü dokunmatik hassasiyeti gayet güzel. Sadece telefonu biraz hızlı kullanmaya çalışınca arada bir dokunmatiği basmıyor.

• http://www.reeder.com.tr/anasayfa-urunleri/reeder-p8c.html
    Reeder p8c diye bir telefon çıkmış arkadaşlar. Öylesine bir bakayım dedim. Telefonun dış kasası bizim Victor U2 nin aynısı. Sizce de öyle değil mi?
  • Rom yedekleyip göndermen mümkün mü ? Bende böyle birşey yok birde sırf bunun için garantiye gönderdim yani gittiği gibi geri geldi benimki.
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    kardeş teşekkür ederim verdiğin yazılımı yeni yükledim ama şu patch nasıl yüklenecek o konuda desteğe ihtiyacım var yukarıda yazdıkların bana bilmediğim için bir şey ifade etmedi müsaitsen daha basit bir açıklama rica ediyorum. Bir de servisten gelen bazı telefonlarda ota güncelleme seçeneği içeren bir güncel yazılım yüklenmiş bunu bulsak da servise göndermesek telefonu iyi olacak sen bu işlerden anlayan bir arkadaşım olduğun için sen çözersin diye senden rica ediyorum tekrar teşekkürler emeklerin için
  • kardeş merhaba bataryam bozuktu derken nasıl bir şikayetin vardı

bende de mesela sabah %100 ile mobil veriden facebook twitter haber siteleri bakıyorum yarım saatte şarjım %70e düşüyor bu bana anormal geliyor

senin sorununda böyle bir şeyse ben de batarya değişimi için garantiye yollayayım

bir de benim anladığım kadarıyla zgrp kardeşin yüklediği güncellemeyle sendeki, güncelleme aynı fakat servise yollamanın farkı ota üzerinden güncelleme desteği olmuş galiba bu güncellemeyi yedekleme şansın varsa bir de senden deneyelim bakalım ota bizim cihazlara da gelecek mi? şimdiden teşekkürler cevap için selamlar
  • @zgrp senin verdiğin yedekte ota güncelleme var mı versiyon bilgileri muro ile aynı mı ? Yoksa eğer @MuRo_123 den yedek rica edicez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ner10

Rom yedekleyip göndermen mümkün mü ? Bende böyle birşey yok birde sırf bunun için garantiye gönderdim yani gittiği gibi geri geldi benimki.

Bence tekrar gönder. Daha yeni geldi bu özellik. Benim rom yedeklemem pek mümkün değil. Bu aralar çok meşgulüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

kardeş merhaba bataryam bozuktu derken nasıl bir şikayetin vardı

bende de mesela sabah %100 ile mobil veriden facebook twitter haber siteleri bakıyorum yarım saatte şarjım %70e düşüyor bu bana anormal geliyor

senin sorununda böyle bir şeyse ben de batarya değişimi için garantiye yollayayım

bir de benim anladığım kadarıyla zgrp kardeşin yüklediği güncellemeyle sendeki, güncelleme aynı fakat servise yollamanın farkı ota üzerinden güncelleme desteği olmuş galiba bu güncellemeyi yedekleme şansın varsa bir de senden deneyelim bakalım ota bizim cihazlara da gelecek mi? şimdiden teşekkürler cevap için selamlar

Şöyle bozuktu. Şarjtan çekiyorum. Kullanıyorum şarj hiç azalmıyor. Fakat bir süre daha kullanınca birden bire 10 kademe filan geri sayıma geçiyor. Hatta bir keresinde şarj %30 da hiç uyarı bile vermeden kapandı. Fakat şimdi düzeldi çok şükür. Yakında size full bağlantı açık şarj süresini de gönderirim. Fakat dediğim gibi rom yedeklemeye zamanım yok arkadaşlar kusura bakmayın. Hem OTA desteğini garanti servisinde ar-ge tarafından yüklüyorlar. Bizim yedekleme yapmamız pek işe yarar mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

@zgrp senin verdiğin yedekte ota güncelleme var mı versiyon bilgileri muro ile aynı mı ? Yoksa eğer @MuRo_123 den yedek rica edicez :)

Bence servise gönderin arkadaşlar. Hem 2 günde geliyor zaten telefon. Servis hızlı çalışıyor. Ar-ge bölümünde yüklüyorlar bu özelliği. Ayrıca şarj süresi de farkedilir şekilde uzadı.

• MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96471610&p=58#96471610

patchin cwm ile nasıl yükleneceğini merak eden arkadaş burada recovery kurulumu anlatılıyor.

yorumunu cevaplıyor olduğum arkadaşım benim verdiğim linkteki firmware servisten gidip alınmış son firmware dır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler kardeş okuyacağım verdiğin linki selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96471610&p=58#96471610

patchin cwm ile nasıl yükleneceğini merak eden arkadaş burada recovery kurulumu anlatılıyor.

yorumunu cevaplıyor olduğum arkadaşım benim verdiğim linkteki firmware servisten gidip alınmış son firmware dır.

Zgrp tamam son güncelleme ama ota varmi icinde. Ota olmadan gelen arkadaslar var.

• Selam şuan bu telefonda güncel sürüm nedir arkadaşlar? Telefonu ikinci el aldım pek bilgim yok bende 4.4.2 yüklü. Bir de ana ekranda tek sayfa olmasını sağa sola sayfa açılmasını istemiyorum onu kapatmayı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 12 Mart 2015; 20:28:23 >
  • Telefona ota ile güncelleme nasıl alabiliriz?
    Bu firmware orjinal mi yani stock firmware mi siz nereden buldunuz bunu?
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.