Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 5 mesaj yukarıda sorunun cevabını sorduğun kişi verdi bi zahmet okuyun konuları biraz lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum hemen fırça çekmeyin sonra mesajı silemedim. İlk 40 sayfayı okuduğum için kafam bulandı göremedim.
  • Fırça yok gayet kibarca bir uyarıydı selamlar

• 15 dakikada internette gezinme ile şarj %100'den %84'e düştü bu durum normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynen öyle oluyor bana normal gelmiyor işte idareli kullanıyoruz akşama kadar

• 1yıldır victoru2 ye güncelleme gelmemiş,orda güncelleme yazsa ne olacak.yeni yazılımda yok.batarya berbat ötesi.nasıl3100 anlamış değilim.1 günü çıkarmıyor.
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Yalnız birşey dikkatimi çekti,chrome tarayıcı inanılmaz pili sömürüyor. Ben opera browser yükledim onunla internette geziyorum batarya durumu normal şuan dakikalar içinde düşmüyor. Hiç bu kadar hızlı çalışan android telefon görmemiştim z2 falan da kullandım. Bataryanın ani düşmesi yazılımsal diye düşünüyorum. Kendi klavyesini de beğenmedim Türkçe Q klavye yükledim.Bu arada kendi sitelerinde firmware güncelleme sayfasında bizim telefonu seçtiğim zaman boş bir sayfa açılıyor güncel firmware gözükmüyor.

Usb driverı bulamadım için ben arkadaşın verdiği firmwarei yükleyemedim bilgisayar telefonu görmüyor 1.sayfadaki gibi yaptım herşeyi ama olmadı.
  • Reeder P8 ile Victor U2 tamamen aynı ürün

Reeder P8'de Batarya Lityum Polimer Batarya 3.7 V / 2300 mAH olarak gözüküyor Victorun bataryasının 3100 mAH performansı vermediğine göre demekki 2300 mAH batarya var

Şimdi Reeder p8 yazılımını victoruma yüklemeyi denicem bakalım performans olarak bi fark olacakmı

Victor U2 Rom boyutu 912Mb
    Reeder p8 Rom boyutu 1.2 GB

ne fark var bukadar merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 13 Mart 2015; 13:44:03 >
  • Evet telefonu bozmuş bulunmaktayım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Reeder P8 rom yükledim açılmadı geri tekrar u2 rom yükledim geçersiz İMEİ diyor bunu nasıl halledebilirim
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Ben bu firmware'i telefona kurdum. Menüde victor logosu çıktı ve batarya süresinde biraz iyileşme var gözle görülür. Kullanılan ram miktarı düşmüş,boşta 800mb ram kullanıyordu 500mb'a düşmüş.Yalnız ota güncelleme yok hala sizde de öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 14 Mart 2015; 7:25:47 >
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    Telefoncu yapabilir onu imei silinmiş. Yazılım atarken format+download seçtiniz sanırım. Kendi imei numaralarınızı kutuda yazar ikiside, onları yüklesin tekrar

• Telefonun üretici yazılım desteği yetersiz olduğu gibi kullanıcılar arasında da destek yok. Samsung,Apple ya da Sony başlığında bir soru sorduğunuz zaman aynı gün cevap geliyor. Hayalet telefon Victor

• Bizde de ota güncelleme yok

Ota güncelleme olsa iyi olurdu ama neyse ki batarya sorunu düzelmiş

• Bu telefonda internet bankacılığı uygulamalarını kullanmaya da korkuyorum. Bir tanesi açarken sordu zaten telefon rootlu devam edilsin mi falan diye.
    Aldığıma pişman oldum ya whatsapp ve viberden mesaj gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 14 Mart 2015; 15:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

Telefoncu yapabilir onu imei silinmiş. Yazılım atarken format+download seçtiniz sanırım. Kendi imei numaralarınızı kutuda yazar ikiside, onları yüklesin tekrar

dün gece orumlardan araştırdım bi şekilde halletim

Nvm klasörü içersindeki MP0B_001 dosyasını bilgisayarımdan kendi imei 'me uygun olarak yaratıp root explorer ile system dosyasındakiyle değiştirdim düzeldi.yaklasık bi saat önce tekrar geçersiz imei hatası verdi aynı dosyayı tekrar attım şimdi sıkıntı yok artık telefoncuya gidene kadar böyle idare edicem her hatada :)
  • Merhaba valla ben pil kullanımında büyük bir değişiklik hissetmedim selamlar

Ben 3 saatten fazla oynayamıyordum telefonla. Şimdi normale döndü akşama kadar elimde telefon ama yeni firmware kurduktan sonra mesajlar falan gelmemeye başladı,whatsapp falan

• asrayl kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda ilk defa yazılım yükledim akşama kadar driver kurana kadar canım çıktı,pc windows 8.1 sürücü yükleme falan sıkıntı yani bir daha bilmediğim marka hayatta almam.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.