Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    piranha ıq
  • elephone p2000 kılıfları bizim telefona uyar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarr cümleten s.a
    Baya araştırmalarimdan sonra hala u2 almaya kararsızim...ilk 50 yorum kesntisiz okudum daha sonraki yorumlari okudum herkes pili hakkında tam olarak aklımdaini yazmamis... Bnim sorum bu 3100 mAH doğru mu... diğer 3000 mAH li teller 3G konuşma süresi en az 16-17 saat sürerken u2 9 saat diyor bu bana şüphe veriyo..birde kullanan arkadaşlarin sürekli neti açık şekilde WhatsApp Twiter görüntülu konuşma kakaotalk kullanmma yani gün icinde yaklaşık 6-7 saat aktif bu programlari kullansam günü kurtarırmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busi27 kullanıcısına yanıt
    Ben de pil ömrü için almıştım 4-5 saat ekran süresi var akşamı da çıkarıyor ama genel anlamda memnun değilim imkan varsa pil ömrü en iyi telefonlardan biri Huawei g7 alabilirsin hızlı al da 929 lira puan falan daha ucuza gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim telde sorunlar çok. Ben de hb den aldım fakat 1 ay süreyi aştığı için iade edemiyorum. Pişman oldum aldığıma. 3 saat ekran açık kalma süresini zor görüyorum. Telefonum internette gezinirken çok ısınıyor. Dokunmatik berbat tekliyor. Bazen şebeke çekiyor gözüküyor ama çekmiyor. Şarj göstergesi yanlış gösteriyor. Yani bazen su gibi akıp gidiyor şarj. Bazen hiç azalmiyormuş gibi gözüküyor. Haftaya garantiye göndereceğim. Fakat hepsiburada aracılığıyla mı göndermeliyim? Lütfen yardım edin arkadaşlar.

• MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    Hayir kendin gondereceksin inselbergin adresine bi kac sayfa oncesi adresini yazmistim bak bir mng kargo ile karsi odemeli gondereceksin

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ner10 -- 28 Şubat 2015; 21:50:24 >
  • Arkadaşlar güncel firmware'e aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Denemenizi öneririm.

(sp flash tool ile güncel firmware'i yüklerken "download" seçeneğini işaretleyelim, "format + download" seçeneğini işaretlerseniz imei kaybı yaşarsınız)

https://mega.co.nz/#!EFEEVTTB!l7q14ldHyyHVmY08w--Nc5j5YgRSTzLBDTOGC6Z3Gm4
  • akıcılık için kullanılan bir patch, ben denedim fark ettiriyor az da olsa,
    dosyayı sd karta atıp flashlıyoruz

https://mega.co.nz/#!cFt1kJxQ!-77TlafTZ4vISpvCjqS6Z4gJCkueSfLKreWeO7QfrYs
  • Victor U2 Telefonda Kampanya Fiyatımız 669 TL (KDV Dahil) + Ücretsiz Kargo
    Ürün Sayfası:http://www.ddpazar.com/urun/8-cekirdek-islemcili-victor-u2-akilli-telefon/
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımda bu telefondan var ve ekranı kırıldı... Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve ekranı değiştirilen oldu mu... Servis dışında ekranı temin edebileceğimiz bir yer var mı? Birde Çin piyasasında farklı bir isimle bu telefon yer alıyor mu?

Daha önceki mesajları elimden geldiğince okumaya çalıştım fakat bu konulara değinilipde gözümden kaçtıysa şimdiden kusuruma bakmayın..

Yardımlarınız içinde ayrıca teşekkürler...
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, neden servise götürmüyorsunuz yada yollamıyorsunuz ki ben bir kez gittim gayet hızlı çalışıyorlar.
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım güncel yazılım pil ömrüne katkı sağlıyor mu birde bu patch nasıl flashlanıyor aynı program ile mi teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    bir kaç sayfa önce vardı sanırım ekranını kıran 350 tl gibi bir fiyat çıkarmışlar. ulefone u5+ var en basitinden çinde daha var ama şuan aklımda değiller 4-5 farklı marka daha vardı
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Pil ömrüne arttırıyor gibi tam kesin veriler çıkartmaya çalışmadım ama öyle hissediyorum pil ömründe katkı sağlayacak ayarlamalar yapmışlar ekranın minimum parlaklık değeri biraz daha düşürülmüş wifi de bir iyileşme olmuş denemenizi öneririm.
    Patch'i flashlamak için mtk flash tools ile bir cwm recovery bölümü oluşturmuş olmanız gerekiyor oraya girdiğinizde sd karttan bu patch'i seçip flashlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

Arkadaşlar güncel firmware'e aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Denemenizi öneririm.

(sp flash tool ile güncel firmware'i yüklerken "download" seçeneğini işaretleyelim, "format + download" seçeneğini işaretlerseniz imei kaybı yaşarsınız)

https://mega.co.nz/#!EFEEVTTB!l7q14ldHyyHVmY08w--Nc5j5YgRSTzLBDTOGC6Z3Gm4

Dostum bu güncelleme servisin verdiği güncelleme mi ? yada servise gidip gelen bir telefonunun yedeği alınarak mı oluşturuldu ? diğer akıcılık için olan nereden geliyor biraz daha bilgi verir misiniz ?

• VİCTOR U2 YE KILIF GETİRDİNİZ.YAZILIM GÜNCELLEMESİ DE GELDİ.VİCTOR P1 E KILIF + YAZILIM GÜNCELLEMESİ RİCA EDİYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 5 Mart 2015; 10:13:48 >
  • Telefonu Mersin Media Markt'ten aldım. Makine performans canavarı şarj durumuda çok iyi gidiyor. Ama ne yazıkki telefonu sadece 3 saat kullanabildim. Victor U2 de şarj soket bölümünde sıkıntı varmış ben teli eve götürdüm şarja taktım baktım kutudan çıkan şarj aletiyle telefonun şarj soket girişi ufak kalıyor. Bende akşam tekrar mediamarkte gittim ürünü müşteri hizmetlerine teslim etmek zorunda kaldım. Bana 15 günlük bi zaman biçtiler. Telefonu değişim istediler. 15 Gün uzun bi zaman dilimi.. Ve ben peşin ödemiştim :) Bakalım 15 gün sonra nolucak.
  • Arkadaşlar telefonum bugün garantiden geldi. Yazılım güncellemesi yapmışlar. Pek inceleyemedim. Fakat en büyük ayrıntı; Ayarlar->Telefon hakkında-> kısmına Yazılım güncelleme(OTA) desteğini eklemişler. Ayarlar kısmında bazı ingilizce yerleri türkçe yapmışlar. Ayrıca telefonun sesinde de bir miktar artış olmuş gibi hissettim şimdilik. Bu arada servisi hızlı çalışıyor.
  • eğer ota kısmı geldiyse seninki güncellenmiş. Bizde gönderdik güncellendi dediler değişen birşey yoktu. Bir görüntü alıp gönderebilirmisin. Firma ile bu konuda iletişime geçeceğim de.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.