Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zgrp

Benim şu anda kullandığım son firmware temiz bir yedek alsamda şu anda upload etme imkânım yok, servise ikinci kez gittiği için yükleyip yolladılar.
    Bu arada servise kusur bulup durmayın telefon 3 gün içinde gidip geliyor ve sıkıntı yaşamıyorum geçen sefer yeni firmware i rica ettiğimde paylaştılar iyi niyetli insanlar.
    Güncel firmware de olduğu için yeni güncelleme göremiyorum fota güncellemesinde

Servise kusur bulduğum yok yaa. sadece 10 dk lık yükleme işlemi için 4-5 gün telefonsuz kalamam. Ancak sen rica etmişsin sana yeni güncellemeyi vermişler. Ben birkaç kez e-posta attım geri dönen olmadı. En azından kendi sitelerinde yeni güncellemeyi paylaşsalar bu kadar insan madur olmaz.

Ota güncelleme de çok önemli değil benim için. zaten ota üzerinden de güncelleme geleceği meçhul. Amacım sadece yeni versiyon ile bazı sorunların giderilmiş olması düşüncem. Ben antutu ile skor bile alamıyorum mesela. Test sırasında hata verip çıkıyor. open gl modunda hata var diye buradan birisi yazmıştı muhtemelen ondan. Halen fabrika romunu kullanıyorum... Kamera sorunu düzeltildi mi acaba ?

• elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Servisten gelen hali gerçekten şarj anlamında çok başarılı baya baya olmuş bence hiç zorlamayın bütün fertlerin çözümü olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Servise nasıl yolluyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Ben ürün ve fatura fotokopisi ile beraber iletişim bilgilerimi yazarak ulaştırdım kargo ile
  • zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir ara kapıdan kapıya servis hizmeti varmış demekki artık uygulamıyor firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    O hizmeti araştırmadım

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:58:03 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:58:36 >

• telefonu sıfırlayacaksın galiba

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:59:31 >
  • Victor bu başka telefona benzemez şimdi jet hızıyla sana yeni bir victor yetiştirirler dikkat!!! victor bağımlılık yapabilir.
  • Ekran koruyucusu satan bir yer var mı?
  • Yurt dışı aliexpress-banggood gibi sitelerden temin edebilirsiniz.Türkiyede bulabileceğinizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 28 Mart 2015; 18:24:03 >
  • Son eklenen sürüme güncelledim pil internet kullanımı hariç iyi gidiyor.
  • lovelyosman kullanıcısına yanıt
    Nerden yüklediniz yeni sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

Son eklenen sürüme güncelledim pil internet kullanımı hariç iyi gidiyor.

Ota varmi dostum onda...

• elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok. Bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre577

bende yaklaşık 2 3 aylık victor u2 kullanıcısıyım telefonda pek sıkıntım olmadı performans bakımından süper bi telefon oyunlarda programlarda donma vs şeyler yok ram kullanımı çok iyi hiç ramin tamamını kullanmıyor, forumda da belirtildiği gibi şarj oyun oynanmadığı sürece 1 günü rahat bitiriyor 2. güne bile gidebiliyor. kendi kamerasında elinizi az oynatsanız bile bulanık titreşimli çıkıyor ama +programlarla o sorunda çözülüyor kamerası da bir sony kadar olmasa da gayet başarılı. bu fiyata en iyi bu bence Allahtan belamızı mı iteyek daha adamlar ucuz yollu roket yapmış vermişler bize :)
    Benimde bir kaç sorum olacak arkadaşlar yorumları genelde atlayarak okudum (43 sayfa okumak zor :) ) güncelleme çıkmış ama yüklemek için servise göndermek gerektiğini anladım. servis nasıl oluyor kimi kapıdan kargo alıyo demiş bi kaç yerde de kargoya biz veriyoz gibi okudum acaba servis garanti işi nasıl oluyor ?
    ve güncellemede + olarak neler geliyor neler değişiyor? güncelleme 4.2 nin güncellemesi mi yoksa 5 mi oluyor? yardımcı olursa

adam haklı beyler , dağılın
    bu fiyata bu telefon süper ..daha üstelemeye gerek yok, öpün başınıza koyun. Ben 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum, iphone ve Lumşa wp8.1 kullandım, bu fiyata en iyi androidlerden biri bu tel.

• VİCTOR P1 E LOLİPOP NE ZAMAN GELİCEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 14 Nisan 2015; 15:52:11 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.