Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 aydır kullanıyorum ve gerçekten de çok memnunum. 3d oyunlarda dahi hiç takılmıyor. tek kusuru fotoğraf kalitesi. benim hoşuma gitmedi.
  • Ekranın sağ üst kısmında beyaz ekeranda belli olan sarımsı leke oluştu benzer sorunu yaşayan var mı? ya da düzeltmenin bir yolunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 21 Nisan 2015; 23:14:43 >
  • kusura bakmayın Victor u2 konusunu kirletiyorum.
    http://www.needrom.com/download/cwm-v5-5-made-with-sp-tools-by-rua1/ bu linkte ki nedir nasıl indirilir.
  • 1- Telefonu suya düşürdüm 2-3 hafta önce şuanda her hangi bir sıkıntı çıkarmadı.
    2-Telefona yazılım yüklerken format attım yanlışlıkla imei sıfırlandı tekrar kendim girip düzelttim
    3-Telefon Root'lu

Son günlerde telefon ikinci sim kartı taktığımda iki hattında şebekesinde çekme sorunu cıkartıyor.Hattın birini çıkarttığımda sıkıntı kalmıyor.Telefonu servise göndersem yukarıdaki sebeplerden dolayı tamir etmememe durumları olabilir mi ne yapmam lazım :)
  • http://www.needrom.com/...-with-sp-tools-by-rua1/ bu linkte ki dosyayı indirdim.image dosyası çıkıyor sp flash tool la telefonuma yüklemek istiyorum.Ancak Victor p1 i pc tanımıyor lütfen yardım edin.sp flash tool u açıyor telefonu kapatıp bataryayı çıkartıyorum.telefona rom yükleyemiyorum.
  • arkadaşlar merhaba

bugün bugun victor u2 aldım ancak menüde ota güncelleme seçeneği yok cihazı güncellemek için ne yapmam gerekir ben konyadayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr1903 T kullanıcısına yanıt
    Servise gönderin bir kaç günde geliyormuş geri mng kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme amaçlı spor Flash toolsdaki format seçeneğini işaretleyeyim demeyin imdi ve modem dosyalarını uçurursunuz o rom p1 ile uyumlu olmayabilir

• tr1903 T kullanıcısına yanıt
    Zaten ota üzerinden gelen bir güncelleme olmadı benim Upload ettiğim firmware'i yükleyebilirsiniz sp Flash tools yoluyla

• Pil ömrü için kablosuza girip gelişmişi seçip uykudayken kablosuzu açık tut seçeneğinde hiçbir zaman(veri kullanımını arttırır) seçeneğini seçin ve altındaki tarama her zaman kullanılabilir seçeneğindeki tik'i kaldırın fark oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

Zaten ota üzerinden gelen bir güncelleme olmadı benim Upload ettiğim firmware'i yükleyebilirsiniz sp Flash tools yoluyla

Upload linkini verebilirmisin bulamadım konuda
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!EFEEVTTB!l7q14ldHyyHVmY08w--Nc5j5YgRSTzLBDTOGC6Z3Gm4

• quote:

bu yazılımı servistenmi aldınız yoksa telefonuza servisten yüklenen yazılımı alıp upload ettiniz..
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Servisten almıştım

• Arkadaslar Selamlar,

Ilani buraya kopyaliyorum, genelde teknolojiye hakim arkadaslari aliyorlar. Ilgilenirseniz detaylar asagida yazili. Kusura bakmayin nereye yazacagimi bilemedim.Genel bir CV'nizi yollayabilirsiniz.Okurken 3-5 ek gelirim olsun derseniz isinize yarayabilir.

Merhaba Acill,

Aşağıdaki şehirlerde yer alan elektronik mağazalarında PRO2000(Viktor markali urunlerin sahibi) ürünlerinin(Tablet,telefon) satışı konusunda tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak çalışma yapacak, mağazacılık ve satış konusunda tecrübeli personeller aramaktayız. Uzun soluklu çalışmak isteyen adaylar detaylı özgeçmişlerini aşağıdaki mail adresine gönderebilir.

ufuk@radonbilisim.com.tr
    cenk@radonbilisim.com.tr

İstanbul Anadolu Yakası (part-time)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 5 Mayıs 2015; 15:59:35 >

• Ben victor u 2 yi alali 3 ay rahat oluyor yani bataryasi davul gibi sisti telefon kendi kendine kapaniyor heralde bu sebebden %100 de %100 ken 30 dk sonra kapaniyor aciyorum batarya %1 oluyor acaba bataryadan mi yoksa bozuldumu kendi kendine sarjdayken hic kapanmiyor iste neyse servise yollayacagim ne yapmam nereyi aramam gerekiyor kesin servis bataryaya kullanici hatasi diyecek peki ben hangi bataryayi alip takabilirim buna hangi model uyumlu arkasinda yazilarla bataryanin modelini sorgulattigimda galaxi note un bataryasi cikiyor bu buna olur mu yani bilgilendirirseniz sevinirim

• ERVAN38 E kullanıcısına yanıt
    note 2 lerin bataryası tam uyumlu denedim. çok çok az kalın. ama uyuyor.
  • Tesekkur ederim kardesim sagol bilgilendirmen icin note 2 bataryasi tamam peki servise yollamam icin ne yapmam gerekiyor biliyormusun simdiden tesekkur ediyorum

• quote:

Yazılımı yükledim fakat ota güncellemesi yok bende
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    Doğru ota yok zaten otaya gerekte yok ota güncellemesi gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.