Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şikayet konusu neydi ve çözüm bulundu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arıza nedir.hangi kargo firması bu kadar hızlı olan.Victordan güncelleme ile ilgili resmi açıklama istiyoruz.
  • Portlamadan anlayan var mı? Aynı çipsetli rom paylaşıyorum burada Android 5.1.1 biri portlayabilir mi?

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908
  • Arkadaşlar ben bir rom buldum. denemek isteyenler için link aşağıda. Bu rom 6592 replika Note 4 romudur. Rom fena değil bizim stok romdan iyidir. ben 10 gündür felan kullanıyorum.

yeni link eklendi
    victor spark 4 rom:https://yadi.sk/d/FWhQTwiboo2sG
    RAR şifresi: elebasi7102

Yükleme talimatları:
    -gerekli driver ve sp flash tools programı için ilk sayfadan yardım alın orda daha detaylı anlatım var.
    -romu rardan çıkarıyoruz
    -sp flash tools programı ile yükleme yapıyoruz.
    -scatter loading kısmına tıklayarak romun içindeki MT6592_Android_scatter dosyamızı seçiyoruz.
    -Download Only kısmını seçiyoruz (yüklemede hata verirse firmvare upgrade kısmını seçip deneyin)
    -Format all kısmını sakın seçmeyin arkadaşlar. imei uçma ihtimalini söyledi arkadaşlar ben denemedim.
    -sonra downloada tıklıyoruz programımız telefonu bağlamak için hazır hale geliyor.
    -bataryayı söküp kablo ile telefonumuzu bilgisayara bağladığımız anda driverimiz bilgisayara tanıtılmışsa yükleme başlar.
    -yükleme tamamlanıp "OK" yazısı çıkınca telefonu bilgisayardan ayırabilirsiniz.
    -Romu kurduktan sonra ilk iş ses + ve güç tuşuna basılı tutarak wipe data factory reset / wipe cache partition yapın ve telefonu yeniden başlatın.

-Bu romla telefon samsung arayüze sahip oluyor.
    -13 megapiksel kameramız 16 görünüyor. (Ama pembelik sorunu düzelmiyor aynı)
    -orta tuşa basılı tutup uygulamaları kapadığımızda whatsapp - facebook vs.. uygulamalar tamamen kapanıyordu.ileti gelmiyordu. bu romla bu sorun çözülüyor.
    -radyo geliyor ama pusulamız gidiyor.
    -Ancak telefon ismi modeli felan FCT Note 4 spark olarak değişiyor bilginiz olsun.
    -Antutudan 30500 puan almıştır bilginize...
    -Aklıma gelenler bunlar gerisini kullandıkça göreceğiz...

Linkteki bu telefonun romudur menüsü görünüş vs merak edenler bakabilir. FCT Note 4 Spark:https://www.youtube.com/watch?v=NMXRkLA2YKQ

Bunlarda benim telefonun ekran görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 13 Şubat 2016; 23:13:54 >

• Firmware kaldırmış sitesi biri paylaşsın nolur..
  • esember E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende bu telefonu anneme almıştım ama sorunları olduğunu biliyorum. Bu telefonda da dediğin gibi sorunalr var kendiliğinden wifi kapatıyor uçak moduna geçmedi konuşurken kapanıyormu farketmedik ama her gün ama hergün otomatiğe alınan saat değişiyor ve düzelttikce yeniden oluyor.

kenarında kırılmalar olmadı

beyazlamalar yok

pembeleşme yok

ama şu sorunlar var çok fazla özellik kısıtlı. mesela zamanlı uçak modu yapamıyorsunuz arama engelleme yok sadece uçak modu var. koruyucu kılıfını ayrıyetten satın aldım arka kapağa yapışıyormuş pişman oldum diyebilirim. Güncelleme desteği gelecekmiş servise gönderirsek güncelleme özelliği eklenecektir dedi facede yetkili..

sizri kenar ve büyük olması kullanışsız. birkaç kez telefon görüşmesi yaptım ve kulağımı rahatsız eden bir tasarımı var. yeni model gelse android 5 ve üstü olsa, 5 inc ve 4g desteğiyle firmware verseler alırdım kendime

alacaklara tavsiye edermiyim bilmiyorum herkez gibi sorun yaşamış bir kullanıcıyım yinede güzel telefon

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    paypal ile ödeme desteğini kaldırdığı için aliexpress kullanmayı düşünmüyorum. nasıl güvenip alıyorsun? kartımı kabul etmemişti paypal nakit
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    ne gibi root özellikleri geldi?
  • Mpie n9700 victor p1 e kurulabilir mi veya portlanabilir mi bilgili arkadaslardan destek bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renega

Firmware kaldırmış sitesi biri paylaşsın nolur..

https://mega.co.nz/#!GRYkBTTI!l7q14ldHyyHVmY08w--Nc5j5YgRSTzLBDTOGC6Z3Gm4
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Mpie n9700 victor p1 e kurulabilir mi veya portlanabilir mi bilgili arkadaslardan destek bekliyoruz

Muhtemelen sizin telefona işlemci farklı olduğu için uymayacaktır. Ancak bana cihazın mtkdroidtools özelliğini atarsanız size rom konusunda yardımcı olurum.

Düzeltme : telefon modelini yanlış anlamışım olma ihtimali var ama iki telefonun da droid tools özelliklerini karşılaştırmak gerek. sizdekini öğrenip ona göre rom önerisinde bulunabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 17 Haziran 2015; 17:48:28 >
  • renega kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına bağlı sanal kart oluşturuyorum ödeme miktarı kadar limit tanımlıyorum bu kadar basit ve güvenli umarım yardımcı olur size selamlar

• Sonunda upload ettim arkadaşlar. romu direk sp flash tools ile yükleyebilirsiniz.
  • @elebasi7102 Teşekkürler
    @aragorn20 link verebilirmisin?
  • renega kullanıcısına yanıt
    Ne için link istiyorsun anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Ne için link istiyorsun anlamadım

aliexpresten felan ekran için link istiyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Mpie n9700 victor p1 e kurulabilir mi veya portlanabilir mi bilgili arkadaslardan destek bekliyoruz

Muhtemelen sizin telefona işlemci farklı olduğu için uymayacaktır. Ancak bana cihazın mtkdroidtools özelliğini atarsanız size rom konusunda yardımcı olurum.

Düzeltme : telefon modelini yanlış anlamışım olma ihtimali var ama iki telefonun da droid tools özelliklerini karşılaştırmak gerek. sizdekini öğrenip ona göre rom önerisinde bulunabilirim...

cevabınız için teşekkür ederim Quatro T1461 ve victor p1 aynı özelliklere sahip Quatro T1461 rom u victor p1 e portlanabilir mi.Esasen istediğimiz Victor firmasının yapmadığını (kitkat güncellemesini) gönüllü arkadaşlardan rica etmektir.

• sayın victor yetkilileri victor u2 ve victor p1 in orjinal isimlerini yazsanızda ordan güncelleme beklesek.Güncelleme konusunda Sizden ümit kestik.
  • Victor u2= ulefone u5+ ya da u58 p1 i bilmiyorum

• teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.