Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragorn20

Victor u2= ulefone u5+ ya da u58 p1 i bilmiyorum

elephone p2000 romunu denedim. kamera yok ve ses çıkmıyor telefondan.
    ulefone u58 denemedim. ama iki modelinde yazılımda bizim u2 den pek bir farkı yok. hepsi saf android kullanıyor.
    en iyisi yine benim paylaştığım rom.
    Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Kimse sp flash tooldan format diyerek Firmware yuklemesin telefonun IMEI kayıtları ve modem ayarları uçar diyerek uyarımı yapayım
    P2000 üzerinde çalışma yapabilmek için MTK ROM portlama programı var kendi firmware imizle ayni sürümde bir ROM ise çalışabilme olasılığı var bu port programıyla da victorun kendi programlarını yeni port romda kullanmaya devam edebiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orijinal romuna gore daha sıkıntısız bir ROM olmuş sensorler sorunsuz akıcılık iyi telefon aramaya kalktığında oluşan tuş takimi gelmeme sorunu yok kulağa götürünce oluşan sensor sorunumu neden olduğunu bilemedigim arama ekranının kaybolma sorunu yok kurup kullanın valla

• zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Hani program acaba o? Sayfanın üstünde mtk6592 için 5.1.1 güncellemesi var stock kit kat üzerine kuruluyor.
    Merhaba romu indirdim anladığım kadarıyla her şey sorunsuz çalışıyor bunu kurmak için ne yapmalıyım sp Flash tool mu kullanacağım ve bu işlem için root gerekiyor mu teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Evet rardan çıkarıp SP flash tools ile kuruluyor

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Linki inceleyemedim telefona indiremem maalesef kotam bitti ama eğer bu linkteki şey bizim telefona uygunsa direkt yüklenebilir ama yuklenemezse yada çeşitli uygulamaları çalışmıyorsa sabırla adapte etmek gerekir yani belli uygulamaları orijinal firmware yada uygun firmwarelardan alıp içine koyabilirsiniz bunun için MTK adapter tool isminde güzel bir program var bir çok deneme yapabilirsiniz herkesin ROM derleyebilmesini sağlıyor tabii sabırlı olmak şart

• zgrp Z kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım dosya mtk6592li bir telefon için lolipop 5.1.1 güncellemesi 200 mb.Stok kitkat üzerine kuruluyormuş ama twrp'de flashladığım zaman geçersiz arşiv diyor.

Nasıl entegre edeceğimi çözemedim.

• Elebasi7102'nin paylaştığı rom'u kurdum gayet güzel

Telefon daha akıcı oldu
    Ön Kamera bana göre daha iyi oldu victorun yazılımında ön kamera daha kötüydü
    Radyo için ayrı olarak yazılım güncelleme yapmamıza gerek kalmıyor
    Arama ekranı ve rehber eskisinden daha güzel hoş duruyor
    Tek sıkıntı ana ekranda widget'leri kaldıramıyorum basılı tutup kaldıra getiriyorum kaldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 22 Haziran 2015; 13:04:59 >
  • Elebasi7102'nin paylaştığı rom'u kullanıyorum şu ana kadarki tek sorunum usb bağlantısıyla ilgili bilgisayara bağladığımda bilgisayar ve telefon birbirlerini görmüyorlar
    belkide driver sorunudur acaba farklı driverlarımı var varsa nerededir nedir
  • Arkadaşlar ufak tefek sorunlar yaşayanlar romu kurduktan sonra ses + ve güç tuşuna basılı tutarak wipe data factory reset / wipe cache partition yaptılar mı acaba. rom kurulumundan sonra bunların yapılması gerekiyor aslında konu biraz aceleye geldiği için çok ayrıntılı yazamadım. yapıp denerseniz sonuçları alalım. ben bu şekilde yaptım çalışmayan uygulama yok. widget ekleme kaldırmada sorun yok. USB bağlantıda da sorunum yok.

Düzeltme: üstte konuyu biraz daha toparladım arkadaşlar. yükleme talimatlarını felan ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 22 Haziran 2015; 23:18:06 >
  • Telefonumu alalı 6 ay olmadan Victor p1 cep telefonum 4.kez serviste (telefonda çizik dahi yok).Mikrofon arızalı.Sağolsun durduk yerde sürekli bozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 23 Haziran 2015; 20:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Portlamadan anlayan var mı? Aynı çipsetli rom paylaşıyorum burada Android 5.1.1 biri portlayabilir mi?

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908

Bu romu portlama yada yükleme girişiminde bulunan hiç oldu mu acaba?
    Hata da alsa yüklebilen varmı

• elebaşının verdiği romu kullanıyorum şuana kadar tek sıkıntı whatsapp eskisi gibi yine almıyor mesajları arkaplana düşünce

onun dışında bende gözle görülür bi şarj düzelmesi sağladı

telefonda şuanda buzz launcher yüklü normalden daha çok şarj yiyen bir launcher bu ama enteresan bir şekilde normalde hergün şarja takmam gerekir telefonu

2.gündeyim ve telefonun şarjı şuan itibarıyla %50 civarında elimde başka telefon olmadığı için son verilen rom portlamayı deneyemedim malum brick olma ihtimali var
  • Allah elebaşı kardeşimizden razı olsun.Telefonu aldığımız firma bize yazılım desteği veremezken elebaşı kardeşimiz koca firmanın yapamadığını tek başına yapıyor.
  • romda çok enteresan birşey dikkatimi çekti telefonun ram 3 gb görünüyor ve öyle davranıyor rom atalım derken modifiye ettik telefonu
  • Şu portlama yapilacak romla ilgili kendi telefonumda denemeler yapmaya çalıştım ama bir sonuç olmuyor israrla status 1 diye bir hata verip duruyor içine girip baktığımda bir system uygulaması falanda bulamadım acaba farklı bir şey mi deyip uğraşmaktan vaz geçtim keşke su telefonu bir hayırsever cyanogenmoda cevirebilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramini bile arttırdı daha noolsun, bu devirde baba oğluna yapmaz

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 26 Haziran 2015; 20:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

Şu portlama yapilacak romla ilgili kendi telefonumda denemeler yapmaya çalıştım ama bir sonuç olmuyor israrla status 1 diye bir hata verip duruyor içine girip baktığımda bir system uygulaması falanda bulamadım acaba farklı bir şey mi deyip uğraşmaktan vaz geçtim keşke su telefonu bir hayırsever cyanogenmoda cevirebilse

Dostum senin söylediğin romla uğraşmayı düşündüm ama xda sitesinde bile romun eksikleri olduğu söyleniyor. Orda bile eksiklikleri gideremedilerse biz hiç uğraşamayız. Cyanogen romlar güzeldir ancak çalışırsa. Piyasada çokca bulunan telefonlara güzel romlar çıkarıyorlar. Tabi bizimki gibi telefonlara uğraşmazlar. Kingzone K1 de bizimki gibi bir telefon. Uğraşmışlar ama ardını getirmemişler yarım yamalak android 5 romla sürekli sıkıntı yaşayacağımıza stabil android 4 daha iyidir. rakamlara fazla takılma. zaten o romda saf android 5 değil. 4 ün üzerine 5i yama yapmışlar. GPS ve video kayıt çalışmıyor yazıyo. google playi de sonradan ekliyorsun uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten CWM den kurmaya çalışıp hata aldıysan uymuyor demektir.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.