Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben herseyi yapdim ama pc benim telefonumu gormuyo romu nasıl kurucam telefonu bilgisayar gormuyo 2 pcde denedim yapamadım bi yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere, başka telefon bakmaya başladım
  • benim öyle fazla müzikle işim yok ya .benim için telefon hızlı olsun yeter sıkıntı cıkartmasın . yarın birgün bir sıkıntı olmasın yeter başka birşey istemem bu konularda önerirmisiniz bu telefonu ?? acil sipariş verecegim........

@aragorn20@
    @Galuda@
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Arkadaşlar Biriniz Victor p1 e Malum sitedeki gibi U.K.T (Uzun kullanım testi) yapabilir mi.Ben telefonu bir türlü KULLANAMADIĞIM için UKT yapamıyorum.Telefonun Maşallahı var 6 ayda 4 kere servise gitti geldi.Yetkili servisteki arkadaşlar telefonu benden çok kullandılar.Bu satırları okuyorlarsa sayın Victor yetkili servisinden U.K.T rica edicem.Yada Victor p1 i sorunsuz kullanabilen varsa lütfen ortaya karışık bir U.K.T alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster033

benim öyle fazla müzikle işim yok ya .benim için telefon hızlı olsun yeter sıkıntı cıkartmasın . yarın birgün bir sıkıntı olmasın yeter başka birşey istemem bu konularda önerirmisiniz bu telefonu ?? acil sipariş verecegim........

@aragorn20@
    @Galuda@

Hız konusunda gayet iyi. 1 yıl oldu nerdeyse sıkıntı çıkarmadı.

• quote:

benim öyle fazla müzikle işim yok ya .benim için telefon hızlı olsun yeter sıkıntı cıkartmasın . yarın birgün bir sıkıntı olmasın yeter başka birşey istemem bu konularda önerirmisiniz bu telefonu ?? acil sipariş verecegim........

@aragorn20@
    @Galuda@

Pili az dayanıyor dert değilse al ama artık bu fiyata o kadar çok telefon var ki ben olsam başka telefon bakarım mesela meizu note 1 satılmaya başlandı 5.5 full hd 8 çekirdek 64 bit işlemci 2gb ram var fiyatı 799 lira
    Sony e4g 650 civarında gayet iyi telefon victora para verme telefon hızlı ama hep biryeri eksik kamera kötü ses kötü tercih senin tabii şu yazıyı yazana kadar %4 pil düştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alan olursa telefonu satmayı düşünüyorum arkadaşlar. Temizdir çiziksiz. Paylaştığım samsung rom yüklü. isteyene orjinal romunu yüklerim. tüm içeriği duruyor. kulaklığı hiç denemedim. 600 lira istiyorum...
  • Ahhhh be keske once yazsaydiniz aldim bile

• Allah rızası için biri Victor p1 i benden alsın.Bu telefon beni benden aldı... .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 7 Temmuz 2015; 22:57:41 >
  • quote:

Ahhhh be keske once yazsaydiniz aldim bile
    Sağlık olsun...

Farklı modeller denemeyi düşünüyorum. lenovo vibe x2 var kafamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 7 Temmuz 2015; 0:40:05 >
  • quote:

gecmis olsun

hic anlamam insanlar boyle abidik gubidik markalar niye alir

• Victor bozulmadığı zamanlarda abidik gubidik bir marka değildir.

ACİL satılık Victor p1 çok temiz,çizik dahi yok.LÜTFEN ALIN.

Telefonu satma amacım Victor un yeni ithal edeceği telefonlar için para biriktirmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 7 Temmuz 2015; 23:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyileşmeyen Zat

quote:

gecmis olsun

hic anlamam insanlar boyle abidik gubidik markalar niye alir

diyorsunnnnnnn :D abidik gubidik didi ya la :D bi zamanlar hatırlarsan general mobileyi :) victor gibiydi suan ne durumda gm den bi eksigi yok fazlası var diye düşünüyorum. bu telefon tanınsında bak :)

• Ulefone (Star) U58 / E-Ceros One / Qube Colonia / reeder P8 / Victor U2 / Mijue M800 / ConCorde SmartPhone 5500 / SKK Mobile Lite Platinum ...

bunların hepsi bizim U2 ile aynı telefonlar. Dünyanın farklı yerlerinden farklı satıcıları.
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Şikayet ekranın sağ üst kısmında renkte sararma olmasıydı. Ekranı komple ücretsiz değiştirip MNG kargo ile gönderdiğim gün dahil 3. gün elime ulaştı.
  • buradaki yorumlara göre alsaydım almazdım bu u2 yi ama
    kullanalı 2 hafta oluyor hiçbir sorun göremedim
    sesi yeterli eski tel galaksi win den daha iyi fotoğraflar çekiyor
    ekran parlaklığı gündüz güneşte ve güneş gözlüğüyle kullandığım halde gayet iyi
    halbuki win de gündüz ekranı açamıyordum azaltılmış parlaklıkta
    internete bağlanma çekme 10numara galaksi win den belki 10 kat iyi
    ayrıca çok inceymiş bu da taşımada kolaylık sağlıyor
    gold armada dan 699 a almıştım
    memnunum yani
    piyasada bu özellikte bu fiyata başka tel yok bildiğim kadarıyla
    tabi sağlamlık meselesi zaman içinde anlaşılacak bir şey
    bunu zaman gösterecek diye düşünüyorum
  • lovelyosman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için ben de pil süresinden memnun değilim fırsat bulursam yollamayı düşünüyorum belki değişirse biraz düzelebilir

• Arkadaşlar teli düsürdüm ekran kırıldı servis 350 tl fiyat cekti cinde ise 50usd ekranı kolay değiştirebilirmiyim

• Allah yardımcın olsun.Ekranı yurtdışından alıp telefoncuda değiştirt derim.
  • Hepsiburada'da 699TL'ye var bir de 749TL'ye var (indirimde şu an) ikisi arasında bir fark var mı? Bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.