Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamaları istersen sd karta yükleyebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Uygulamaları istersen sd karta yükleyebiliyorsun

Hepsini mi hocam? Benim telefonumda bazıları yüklenmiyor çünkü.

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    bütün uygulamaları sd karta kurabiliyorsun hocam ancak ben ihtiyaç duyacağını sanmıyorum 4.92 gb telefonun uygulamalar için ayırdığı kısım bende şuan 50 ye yakın uygulama yükle ve kullandığı alan verileriyle beraber 1.5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

bütün uygulamaları sd karta kurabiliyorsun hocam ancak ben ihtiyaç duyacağını sanmıyorum 4.92 gb telefonun uygulamalar için ayırdığı kısım bende şuan 50 ye yakın uygulama yükle ve kullandığı alan verileriyle beraber 1.5 gb

Bilgi için teşekkürler hocam. Benim şu an kullandığım piranha zende, birçok uygulama sd karta taşınabilirken, akbank direkt uygulaması sd karta taşınamıyor mesela. Bunun gibi taşınamayan başka uygulamalar da var. Bu telefonda istisnasız her uygulamayı sd karta kurabiliyor muyuz? Israrla sormamın nedeni; zaten piranha zenden bu telefona geçme nedenim, bu hafıza probleminden dolayı ve ben yine bu problem olsun istemiyorum. Tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 19 Ağustos 2015; 17:27:22 >
    hocam şuan harici bir hafıza kartı kullanmadığım için daha önce yüklediğin bir uygulamayı taşıyıp taşıyamayacağını deneme şansım yok daha öncede hafıza yettiği için hiç bakmadım açıkcası...burada kullanan arkadaşlar kesinlikle vardır onların cevap vermesi daha doğru olur taşıma ile ilgili...yeni yüklenecek uygulamalar için depolama kısmında yeni uygulamalar için tercih edilen yükeleme konumu var buradan sd kartı seçip yeni yüklediğiniz bütün programların sd karta yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Birde victor piranhadan farklı olarak saf android kullanıyor bu nedenle herhangi bir uygulamanın sd karta yüklenmesini engelleyecek bir durumu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

hocam şuan harici bir hafıza kartı kullanmadığım için daha önce yüklediğin bir uygulamayı taşıyıp taşıyamayacağını deneme şansım yok daha öncede hafıza yettiği için hiç bakmadım açıkcası...burada kullanan arkadaşlar kesinlikle vardır onların cevap vermesi daha doğru olur taşıma ile ilgili...yeni yüklenecek uygulamalar için depolama kısmında yeni uygulamalar için tercih edilen yükeleme konumu var buradan sd kartı seçip yeni yüklediğiniz bütün programların sd karta yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Birde victor piranhadan farklı olarak saf android kullanıyor bu nedenle herhangi bir uygulamanın sd karta yüklenmesini engelleyecek bir durumu yok diye biliyorum.

Teşekkürler hocam. Zaten uygulama ilk kurulurken sd karta kurulabiliyorsa yeterli benim için. Zende direk olarak sd karta kurdurmadığı için taşıma olarak söyledim ben. U2 de istisnasız olarak hafıza kartına kurabiliyoruz yani. Bu benim için yeterli. Lollipop almayacak sanırım değil mi, kitkatta kalmış sanırım. Kamerada bir pembeleşmeden bahsediliyor, bu çok mu rahatsız edici düzeyde?

kitkat almadı kitkat ile geldi lollipopu alma ihtimali var diyordu yetkilileri ama ben hiç ihtimal vermiyorum geleceğine. yakın bir yerden beyaz bir noktayı çekiyorsan bariz şekilde belli oluyor pembeleşme ama geniş açıda (manzara vb.) çok hissetmezsin kamerasından çok fazla bir şey bekleme gündüz çekimlerinde çok fark etmesede gece çekimleri çok kötü flaşın zamanlaması yanlış sanırım bu nedenle fotoğraflarda fazla aydılatma yapmıyor. açıkcası telefonun genel olarak kullanıma göre değişsede 2 rahatsız edici kısmı var birisi kamerası ikinciside 3200 mahlık bataryanın 4 saatten fazla ekran süresi vermemesi...telefonu test etme imkanın varsa önce test etmeni öneririm daha fazla fikir sahibi olursun en azından...
  • Victor PİŞMANLIKTIR
    İNSELBERG FİRMASI 1 ADET U2 PİL DEĞERİNDEDİR.BUNA GÖRE ALIN NE ALIYORSANIZ.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 20 Ağustos 2015; 0:19:59 >
  • Victor u2 almayı düşünen arkadaşlardan bana danışanlar oldu.Victor u2 kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 20 Ağustos 2015; 21:11:09 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 23 Ağustos 2015; 10:38:10 >
  • Victorla - elephone p7 mini aynı telefonmuş birinden 2.el arızalı (açılmıyor) Elephone p7 mini 50 tl ye satın aldım.Anakartı yanmışsa (sanırım en pahalı arızası bu) nasıl anlaşılır.İyi günler.Eğer pahalı bir arızası varsa bundan sonraki hayatına yedek parça olarak devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinböcekilaçlama -- 22 Ağustos 2015; 19:04:34 >
  • Victor p1 marka cep telefonum Satın alalı 7 ay olmasına rağmen 7 kez yetkili teknik serviste tamir gördü.Tüketici hakem heyeti ile hakkımı arama uğraşındayım.Victor p1 cep telefonu kesinlikle tavsiye edemiyorum.Sürekli bozuluyor.Dokumatik,hoparlör sesi,güncelleme,batarya,çerçevenin soyulması vs. çok sorunlu sürekli arıza çıkartan bir telefondur.
  • Dün bataryaları inceledim note veya note 2 nin bataryası victor u2'ye oturmuyor ikiside farklı batarya farklı batarya kullandığını söyleyen arkadaşlar yazabilirler mi nasıl yaptıklarını
  • Dün bataryalary inceledim note veya note 2 nin bataryasy victor u2'ye oturmuyor ikiside farkly batarya farkly batarya kullandy?yny söyleyen arkada?lar yazabilirler mi nasyl yaptyklaryny
  • Bilmiyorum kullanan kaç kişi var :) ama bilgilendiriyim dedim Victor U2 için CM12.1 üzerinde çalışıyorum eylülü ortaları gibi başlayıp fazla uzun olmayan bir süre sonunda tamamlamayı ( veya başarısız olmayı) düşünüyorum herkese iyi forumlar
  • Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün olmuştu antutu yaptım cpu ghz 786-1366 ghz arası gözüküyor cpu-zden de baktım sonuç yine aynı.Servise gönderdim servis aldı, geldi.Servisin aldığına dair belge var lakin hiç bir değişiklik yok.Raporda hazırlamamışlar.Çıldıracam. Yine aynı sonuçları aldım.Hukuki sürece başvurmayı düşünüyorum bir hukukçu olarak.Bu işi daha kolay nasıl halledebiliriz.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Allah bu telefonun belasını versin bende tüketici hakem heyetine başvurdum bu Allahın belası telefondan kurtulmaya çalışıyorum.Telefonum 7 ayda 7 kez serviste tamir gördü.Hayatımda bu kadar çok ve çabuk bozulan cep telefonu görmedim duymadım.
  • telefonun ekranı kırık idi servise gittim pili şişmişti
    ekran kırık diye pili değiştirmediler firmaya bak çakallar yere düşen ekranı kırık telefonun pili niye şişsin
    ayrıca bu firmada siz teknik eleman oldugunumu zannediyorsunuz tabiki yoktur
    firma perpada merdiven altı pc işi yapan yanındada tel satan garanti zaten sözde var olan
    içi boş olan sözde firma
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.