Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor p1 Telefonumu sürekli olarak kullanamadığım için (6 ayda 4 kere arıza yapması) Tüketici Hakem heyetine başvurmak.Telefon değişim talebinde bulunmak veya para iadesi talebinde bulunmak istiyorum.Deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Victor firması telefonumu (cihazı) kayıp etti yerine kullanılmış telefon gönderdi telefonun imei değişik (satın aldığım yani kaybolan telefonumun imei ile kullanılmış gönderdikleri telefonun imei farklı.Faturamda yazan satın aldığım cihazın imei.Cihaz 4 kez servise gitti-geldi (3 kez servise gitmesi aynı arızadan) ancak servis kağıdı yok,ne yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 13 Temmuz 2015; 0:31:04 >
  • Telefonu rootlu olan bootanimation dosyasini veya komple media dosyasini atabilirmi servise goondercem cihazi dokunmatigi arizali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan1496 -- 15 Temmuz 2015; 12:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omarabi kullanıcısına yanıt
    ben bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum denedim demişsin de bu bataryanın kesin uyumlu olduğuna eminmisin ? internette resimlerine baktığımda kutupları u2nin bataryayla ters görünüyor boşu boşuna 80 90 tl verip elimizde patlamasın sonra ?
  • Selam dostlar , telefonumu artık kılıfsız kullanmaya karar verdiğim için iki kılıfımı da satılığa çıkarıyorum. Bir tanesi 6 aydır kullandığım kapaklı flip cover siyah kılıf, diğeri de hiç kullanılmamış şeffaf slikon kılıfı. Flip cover olan 10 TL , şeffaf slikon ise 25 tl dir. Siyah kılıfın kenarları ve kat yerleri biraz deforme olmuştur, bilginiz olsun. resimleri ekliyorum .

• Victor U2'yi geçen yıl eylül ayında almıştım. Bataryası şişti servis sorunsuz ve hızlı bir şekilde değiştirdi. Başka sorun yaşamadım. Servis kalitesi çok iyi.
  • grbz99 G kullanıcısına yanıt
    Benim de şişti batarya şu an tatildeyim dönüşte yollayacağım ben de bir de ortadaki kapasitif tuşun ışıklandırması bir yanıyor bir sönüyor şarj kablosunu takınca sanırım sokette bir sorun var sizden rica etsem tam olarak ne yapmak lazım servis sürecinde bilgilendirme yaparsanız mutlu olurum

• Victor p1 de boşta iken kullanıcıya kalan ram 700mb civarı Victor u2 de nasıl.2 gb ram ne farkettiriyor.Victor p1 de 700 mb boşta kalan ram oyunda,programda rahat rahat yetiyor.
  • Victor u2 telefonun 2.defa ekranı Catladi ilk sefer serviste 300 tl ye yaptirdim 2 hafta gecmedi tekrar kirildi. Aradim servisi indirim yaparlar diyor 2 hafta sonra olduysa diye 1 aydir kullaniyorum dokunmatik calisiyor cam kodu nedir arkadaslar kendimiz getirtsek camıni, telefon parca getiren yerler nerden buldun bunu diyorlar.bilindik marka olsa ucuza hallolur ama bu telefonun kimse getirtmez parcasini ulkede kactane satilmis kim kullanir parca getirsen elinde kalir diyor. Cam dokunmatik kodu bilen varmi arkadaslar?

• Allah yardımcınız olsun (Victor u2 nin orijinal ismini bilen lütfen yardımcı olsun).
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Benim de şişti batarya şu an tatildeyim dönüşte yollayacağım ben de bir de ortadaki kapasitif tuşun ışıklandırması bir yanıyor bir sönüyor şarj kablosunu takınca sanırım sokette bir sorun var sizden rica etsem tam olarak ne yapmak lazım servis sürecinde bilgilendirme yaparsanız mutlu olurum

Telefonun internet sitesindeki teknik servis adresine faturası ve şikayetinizi belirten bir not ile birlikte gönderebilirsiniz. Firmanın MNG Kargo ile anlaşması varmış karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz ayrıca internet sitesindeki telefon numarasından da bilgi veriyorlar.
  • grbz99 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için

• Telefonu yeni aldım acaba mersinde victor u2 için kılıf nerden bulabilirim internettekilere güvenmiyorum....
  • Cihazınız Hayırlı olsun.Mersinde uyumlu kılıf bulamazsınız.Ya Victordan alıcaksınız yada netten.
  • Victor U2'yu fiyat-performansta General Mobile geçti şu anda .

Victor U2'da olmayan 4G desteği ile General Mobile rekabetçi fiyatıyla önde :

General Mobile'da Victor U2'da olmayan Android 5.1 lolipop ve 4G özelliği var.

Victor U2'ya göre zayıf noktası ise işlemcinin 4 çekirdekli olması ve pilin Victor'daki 3100 mA yerine 2500 mA olması.

Victor'da ekran 5.5" iken General Mobile'da 5" tir.

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 13 Ağustos 2015; 3:45:26 >

• Victor p1 şikayet var konuları açılmıştır.Facebook ve diğer kanallardan takip etmenizi beğenmenizi rica ederim.Firmalar bu kadar duyarsız kalmamalı.

https://www.sikayetvar.com/pro-2000-ayipli-cep-telefonu

https://www.sikayetvar.com/arena-bilgisayar-guvenerek-aldigim-besinci-kez-arizalanan-victor-p1-cep-telefonu

Victor yetkili servisinden (tamirden) dün teslim aldığım Victor p1 cep telefonum şarj olamamaktadır.Alalı 7 ay olmasına rağmen 7.kez servise göndereceğim cihazımı daha doğrusu sökülüp takılmaktan geriye ne kaldıysa birazdan kargoyla servise göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 13 Ağustos 2015; 11:49:23 >

• Victor u2 satmak isteyen olursa pm atabilir.
  • Victor u2 telefonla ulefon u58 ekranı birebir aynı mıdır.
  • Aynıdır hd olmasına dikkat etmek gerekli

• Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak ilk mesajda 16 gb hafızanın 4.92 gb ı sisteme ayrılmış, geri kalan medya için yazılmış. Şu an piranha zen kullanıyorum. 8 gb dahili hafıza olmasına rağmen, sadece 1 gb uygulama yüklenebiliyordu telefona. Sonradan 2.5 a çıkardık farklı romla ama yine de az geliyor. Sanırım bu telefonda da aynı sıkıntı var. Yani burada 4.92 gb tan kasıt uygulama yükleyebildiğimiz alan değil mi? Aslında 12-13 gb kadar alan olması gerekirken, 4,92 ile mi sınırlıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 18 Ağustos 2015; 16:10:33 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.