Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kekula

romda çok enteresan birşey dikkatimi çekti telefonun ram 3 gb görünüyor ve öyle davranıyor rom atalım derken modifiye ettik telefonu

yazmayı unutmuşum evet ram 3 görünüyor ama yine 2 dir arkadaşlar. Replika cihazlar gibi düşünün yazılımla oynayarak 512 rami 1 yada 2 gösterip satarlar bu da onun gibi birşey olmuş.
  • Victor p1 i servise verdim bu şekilde geldi board görünüyor sanırım.Telefonun içinde board u koruyan kapağı yokmuydu.Acaba onu mu takmayı unuttular.Bataryanın takıldığı iç kısma bakarmısınız.
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

• quote:

Orijinalden alıntı: kekula

elebaşının verdiği romu kullanıyorum şuana kadar tek sıkıntı whatsapp eskisi gibi yine almıyor mesajları arkaplana düşünce

onun dışında bende gözle görülür bi şarj düzelmesi sağladı

telefonda şuanda buzz launcher yüklü normalden daha çok şarj yiyen bir launcher bu ama enteresan bir şekilde normalde hergün şarja takmam gerekir telefonu

2.gündeyim ve telefonun şarjı şuan itibarıyla %50 civarında elimde başka telefon olmadığı için son verilen rom portlamayı deneyemedim malum brick olma ihtimali var

Dostum romu kurduktan sonra ses + ve güç tuşuna basılı tutarak wipe data factory reset / wipe cache partition yaptın mı ? Yapmışsan farklı launcher kullandığın için olabilir diye düşünüyorum. Kendi launheriyle denermisin? Şarj konusunda bende bir değişiklik yok. Sadece arada gösterge takılıyor ama eski romda da oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Victor p1 i servise verdim bu şekilde geldi board görünüyor sanırım.Telefonun içinde board u koruyan kapağı yokmuydu.Acaba onu mu takmayı unuttular.Bataryanın takıldığı iç kısma bakarmısınız.

imeilerin yazdığı etiketin altındaki siyah bölüm yapışkandır etiket gibi. eski halini bilmiyorum ama yerini tam tutturamamış olabilirler.
  • Orda kapak tarzı bir şey vardı.Yetkili serviste böyle iş yaparsa Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:47:53 >
  • Şuan için durum nedir alalım mı? güncelleme işini vs hallettiler mi . ilerleme , bir gelişme var mı? özelliklerine baktığımda zenfone 6 'dan iyi gibi geldi bana bu telefon.(U2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Haziran 2015; 14:12:54 >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Alma vodafone smart 6 bekle ver 900 bak keyfine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 15 Mart 2016; 8:09:35 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 15 Mart 2016; 8:08:23 >
  • Elephone P2000 - Victor u2 sanırım aynı telefon.Elephone p7 mini - Victor p1 de sanırım aynı.Yani bizim telefonlar aslında elephone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 28 Haziran 2015; 15:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Alma vodafone smart 6 bekle ver 900 bak keyfine

vodafone olmak lazım tabi almak için. Çevremde de hiç vodafone yok. güzel telefona benziyor ama biraz daha ucuz olabilirmiş sanki. aynı özellikler victor u2'de de var.en iyisi paraya kıyıp lg g3 32gb'lığından almak rahat 4-5 sene kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 28 Haziran 2015; 21:12:45 >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıla yakındır u2 kullanıyorum alakası yok smart 6 ile vodafone lu olmak gerekmeyecekmiş herkes aynı fiyattan alabilecek deniyor

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 15 Mart 2016; 8:07:23 >
  • Galuda bana ulaşabilrimsin telefonu almayı düşünüyorum biraz bilgi lazım facebook.com/halil.emli.96
  • Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum, bi kaç sorum var beni etiketleyerek yazarsanız sevinirim.
    -Müzik dinlemyi seven biriyim ve benim için ses kalitesi önemli. Hoparlöründe değilim, kulaklıkla sizce güzel ses alabilirmiyim. Ses yüksekliği nasıl kulaklık ile. Bunlar kötü ise bunu düzeltmenin bi yolu var mı?
    -aynı anda dokunma var mı. Mesela bi launcpad yükleyip deneyen oldu mu?
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi kötü.Başka rom atmadan düzeleceğini sanmıyorum.
  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu telefon ses için en son düşünmen gereken marka para varsa bu konuda kimse htc nin eline su dökemez

• aragorn20 abicim bu telefonu alomak istiyorum fakat gitti gidiyordan alcam ve garantisinde süphelerim var mesela birinde düstribütör yaazıyor birine msj attım oda ''''''ürün teleservis garantilidir istediğiniz siteden alabilirsiniz her iki siteden de aynı şartlar geçerlidir'''' dedi anlayamadım gitti ?? yardımcı olun
  • Monster033 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu alma ses kötü pil 3000 gibi değil bütçeni söyle daha makul bir telefon bakalım şahsi görüşüm gitti gidiyor üzerinden telefon alma ya bayiden al ya da güvenilir e ticaret sitelerinden

• ARAGORN20 YA İŞLETİM SİSTEMİ ONUN GİBİ OLCAK HIZLI OLCAK . ÇOK HOŞUMA GİTTİ TELEFON
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.