Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun içine toz girmiş ve ekranın içine giren toz çoğalıyor.8. kez Victor p1 cep telefonumu yetkili servise göndereceğim.Sanırım bu telefon arızada dünya rekoru kıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalciMelek

Bilmiyorum kullanan kaç kişi var :) ama bilgilendiriyim dedim Victor U2 için CM12.1 üzerinde çalışıyorum eylülü ortaları gibi başlayıp fazla uzun olmayan bir süre sonunda tamamlamayı ( veya başarısız olmayı) düşünüyorum herkese iyi forumlar

Bekliyorum kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımın telefonuna virüs girmiş victor u2 wipe datada silinmiyor geri geliyor virüs rom atmak gerekiyormuş orjinal romunu bulamadım servisini aradım vermiyorlar sitede yüklümü stock romu yada garanti dışı kalmayacak şekilde başka rom olan yüklerse sevinirim.
  • STAR U58 ULEFONE U5 yazılımını indirdim aynı telefonmuş ama garanti dışı kalırmı diye düşünüyorum birde orjinal victor yazılımı 900 kusur mb ama u58 yazılımı 400 mb bir sorun var bu işte denemedim henüz
  • canakan kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja baktın mı

• baktım kendi sitesine yönlendiriliyor ve oradanda kaldırmışlar linkleri elinde olupda upload edebilecek varmı ?
  • orjinal rom u yedekleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

STAR U58 ULEFONE U5 yazılımını indirdim aynı telefonmuş ama garanti dışı kalırmı diye düşünüyorum birde orjinal victor yazılımı 900 kusur mb ama u58 yazılımı 400 mb bir sorun var bu işte denemedim henüz

Başka markaların yazılımı direkt olarak yüklerseniz olmuyor denenmiştir bilginize.
    Benim 44. sayfada verdiğim rom var. onu deneyin stabil ve güzel bir romdur orjinal romundan daha iyi.
  • Halen kullanmaya çalıştığım Allahın belası Victor p1 denen saçma sapan telefona şebeke çok geç geliyor.(telefonu açıyorum uzun süre şebeke arıyor)Bıktım servise telefon vermekten illallah ettim tüketici hakem heyetine başvurdum onlardan henüz bir haber çıkmadı şu telefondan kurtulup paramı alabilirsem bayram edicem.Lanet olsun böyle telefona.
  • elebasi arkadaşımızın verdiğini deneyeceğim tşk ederim yinede sağolun satılık 1 haftalık victor u2 :) arkadaş uğraşmak istemiyormuş telefon sıfır hepsiburada faturalı
  • Telefonu Alalı 1 Ay Oldu Telefonun Dokunmatiğinde Sıkıntı Oluyor Dokunmayı Algılamıyor Home Menüleri Çalışmıyor. Kendiliğinden Titriyor.
    MNG Kargo İle Servisine Göndereceğim. İlk Haftalar İyidi Ne Oldu Anlamadım :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 8 Eylül 2015; 7:03:04 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 8 Eylül 2015; 7:03:25 >
  • 1- 1.5 Aylık Yeni Victor U2 Telefonun Dokunmatiği Arızalandığı ve Telefon Kendiliğinden Titrediği İçin Servise Gönderdim. Servisi Arayarak Telefonum Hakkında Bilgi Aldım.
    Telefonun Dokunmatiğini 2 Hafta İçerisinde Geleceğini Söyledi. Bennimde Bu Süreyi Bekleyecek Bir Zamanım Olmadığını Bozulan Telefonun Yerine yeni telefon göndermelerini istedim... Bakalım nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfettin033 -- 9 Eylül 2015; 16:11:54 >
  • arkadaşlar Victor U2 nin ekran değişim videosu varmıdır cinden getirtip kendim değiştirmeyi düşünüyorum..
  • Yetkili servisin elinde ekran nasıl olmaz.Hayret bir şey.Victor p1 eskidi zaten.Aktif sattıkları amiral gemisi tek telefonlarının yedek parçasını nasıl bulunduramazlar.Samsung gibi Lg gibi bir sürü farklı model telefonları olsa ne yapacaklar çok merak ediyorum.Çok komik.
  • selamun aleyküm beyler telefon için slikon kılıf almak istiyorum ama ali expresste ne diye arttırcam sizde link varsa atabilirseniz teşekkür ederim acil yardım
  • Telefonu 10.08.2015 Tarihinde Aldım 1 -1.5 Haftada Dokunmatiği Bozuldu 08.09.2015 Tarihinde Servise Ulaştı Servis Ekibi Amatör. Telefonu Servise Göndereceksin Web Sitelerinde Form Doldurma ve Yazdırma Gibi Şeyleri Yok. Gönder MNG Kargoyla. Neyse Aradım Victor Telefon Servisini Ekranın 2 Hafta İçerisnde Geleceğini Söyledi. Ben de dedim yeni telefonun elinizde nasıl yedek parçası yok ? Anlayacağınız Teknik Servisi Çok Zayıf !
  • Allah bu telefonu üretenin satanın belasını versin.Allahın belası Victor p1 denen Lanet olası telefon yine bozuldu.Cebimde kapanmış açılmıyor.Verdiğim para haram zehir zıkkım olsun.Allah bunların belasını versin.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.