Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LANET OLSUN böyle telefona bu boktan telefonun 8. Arızası Tüketici hakem heyeti neden bu kadar uzun sürüyor.Şu boktan telefonu aldığım güne lanet olsun.Media marktta gördüm bi bok zanettim.Allah bu telefonu üretenin satanın belasını versin.
  • U2 için yeni pil alıp kullanan varmı?
  • U2 için yeni pil alıp kullanan varmı?
  • Victor U2 Aynı Kasasından Çinde Ulefone U5 ve U58 Diye Üretiliyormuş
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
  • seyfettin033 S kullanıcısına yanıt
    Yanlız burada 4 çekirdekli telefon diyor.

Victor ilanlarında 8 çekirdekli diye yazıyor..
  • gordons G kullanıcısına yanıt
    note 2 nin kini denemiştim az kalındı ama oluyordu. telefonu çalıştırdı.
  • Allah Victor marka cep telefonu kullanan herkese sabır versin.Allah böyle telefonun belasını versin.
  • victor u2 için siyah kılıf aramaktayım.
    Nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Arkadaşlar teli düsürdüm ekran kırıldı servis 350 tl fiyat cekti cinde ise 50usd ekranı kolay değiştirebilirmiyim

U2 ekranı daha önce garantiden değişti ancak değişen ekranın dokunmatik kalitesi kesinlikle ilki gibi değildi.
    Şimdi ekran yere düşme nedeniyle çatladı. Servis 350tl istiyor. Aliexpressten yaptığım araştırma da 54$ a buldum.
    Satıcıdan daha once Türkiye'den alan gözüküyor.
    Ekran kodu istiyorlar. U2nin kodu WD546-86AF
    telefoncu değişime 30 tl dedi bakalım toplamda 190tl ye mal olmasını umıyorum.
    ekranın aliexpress linki
    http://www.aliexpress.com/item/Original-100-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-MTK6592-5-5-Inch-touch-panel/32326106480.html

• aynıdır ancak tlf ekran kodu istiyorlar 3 çeşitmiş. Bizimki kod olarak WD546-86AF
  • slikon kılıf bi bulamadım :(

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

aynıdır ancak tlf ekran kodu istiyorlar 3 çeşitmiş. Bizimki kod olarak WD546-86AF

Ekranı söküptemi aldın kodu sonra yanlış ekran getirmeyelim cinden..

• arkadaşlar satılık victor u2 hepsiburada faturalı 700tl ye alındı sıfırdan farksız 1 hafta kullanıldı 549 tl istiyoruz sıfır niyetine alabilirsiniz.

• Çok sevdiğim İsmail Yk dan Allah Belanı versin isimli manzum eseri Victor firmasına (telefonu üreten çinli kardeşlerime gelsin).Yan masadan.Allah belanı versin Victor bizi paramızla rezil ettin.

• arkadaşlar benim victora virüs bulaştı hiçbir şekilde temizleyemedim stock rom attım ancak gitti ama bu stock rom victorun ilk sürümü yanı güncelleme almadan en önceki sürümü stock tom atmadan önce ana munu giriş düşmesi victorun simgesiydi ramı temizleyince victor en iyi durumda diyodu şimdi dark en iyi durumda diyor ota yok ama benim onceki sürümünde vardı ve bu surum cok stabil değil ötekisi cok iyi cok akışkandı rica etsem birisi bana upload laya bilirmi kendi güncellenmiş olan romunu şimdiden teşekkür ederim acil yardım bekliyorum
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    sanal kart nerden oluşturabilirim kendi kartımla. onun için
  • renega kullanıcısına yanıt
    Hangi banka ise onun internet şubesi üzerinden oluşturabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün baktım U2 nin pil sorunu şişmesindenmiş kapağa sığmaz oldu garantiye göndersek değiştirirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordons

Bugün baktım U2 nin pil sorunu şişmesindenmiş kapağa sığmaz oldu garantiye göndersek değiştirirlermi

Pili Değiştirmemek için ne gerekirse yapıyorlar benim pilde şişmişti garantisi oldugu halde değiştirmediler telefon piline 75 tl fiyat verdiler insanları firma keriz yerine koyuyor cinden 25 tl ye pil aldım kullanıyorum şuan.firma çöp anlayacagınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 27 Ekim 2015; 13:17:38 >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.