Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Victor Mağdurları adı ile konu açmayı düşünüyorum.Teşriflerinizi beklerim.
  • Iyiki almamışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    aliexpres ten alabilirsiniz. ben aldım bazen teslimat uzun sürüyor ama geliyor.
  • bernde bizim biradere ucu< bişi bkıyordum yorumları görünce vazgeçtim hemen. 150 daha veriim lenovo p70 aliim bari
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yaparsın p70 alarak illa 5.5 istiyorum dersen meizu note 1 ya da 2 alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Çok iyi yaparsın p70 alarak illa 5.5 istiyorum dersen meizu note 1 ya da 2 alınabilir

zenfone 2 de düşünüyordum ama fiyatlar tekrar arttı o yüzde büyük ihtimal p70 olacak.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 27 Ekim 2015; 13:20:06 >
  • Benim victor u2 nin ekranı kırıldı. 350 tl + servis ücreti gibi fahiş fiyat istediler.. Elinde arızalı telefonu olupda ekranını değerlendirmek isteyen varsa bana yazabilir. ayrıca
    Aliexpress ten ekran siparişi vermeyi düşünüyorum. Hangi marka birebir uyumludur..

selamlar..
  • Victor yeni telefon getirecek mi.Yetkililerden bilgi rica ediyoruz.Telefonumun ekranının içi toz dolu servis yapmadan göndermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 17 Ekim 2015; 16:09:37 >
  • Lütfen telefonunun ekranı kırılan arkadaşa yardımcı olalım ekran kodunu-numarasını bilen lütfen paylaşsın.Arkadaşımız Victor a muhtaç olmasın.Allah Victor marka cep telefonu kullanan herkese sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea78

Benim victor u2 nin ekranı kırıldı. 350 tl + servis ücreti gibi fahiş fiyat istediler.. Elinde arızalı telefonu olupda ekranını değerlendirmek isteyen varsa bana yazabilir. ayrıca
    Aliexpress ten ekran siparişi vermeyi düşünüyorum. Hangi marka birebir uyumludur..

selamlar..

malesef benımde bu sabah çatladı ekran cebımde kaldı telefon arabada otururken çatladı aslında kullansam kullanırımda aliexpreste 170 liraya felan tekabul ediyor fakat aynı sıkıntı bendede var ekran kodları var galiba bilmedıgım ıcın sipariş edemiyorum ayrıca varsa sök tak yapan arkadaşlar kolaymı takması
  • Ekranı kırık 3 kişi olduk galiba ben sökmeye calıştım sökemedim nette bu ekran değişimi ile bilgi aradım oda yok .

• lovelyosman arkadaşın ekranı yoldaymış her an eline ulaşabilir. Ulaştıktan sonra detaylı bilgiyi foruma yazacak..
  • Burhan1496 kullanıcısına yanıt
    Ekran kodu bu arkadaslar
  • Teşekkür ederiz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 27 Ekim 2015; 13:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarum_guncu

Ekran kodu bu arkadaslar

Satıcı 3 farklı ekran kodu veriyor. Senin dediğine göre 2. olan bizimki ancak ben tlf açıp okumaya çalıştım ve kısmen görebildiğim rakamlardan yola çıkarak 3. ekranı sipariş ettim maalesef :( Ekran elime ulaştı ancak henüz taktıramadım. Ekranı deneyince sonuçları yazarım.

1,LCD number 1:RX-50HX-917A ( RX-FPC546NT-917VO)
    2,LCD number 2:RX-FPC5460TM-952VO3,LCD number 3:WD546-86AF

• Arkadaslar bu saat itibariyle benimde ekran kirilmistir :) aksam sokup ekran kodunu vs burdan paylasirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Arkadaslar bu saat itibariyle benimde ekran kirilmistir :) aksam sokup ekran kodunu vs burdan paylasirim...

benim sökemediğim ekranı siz nasıl söküyorsunuz yaw videosumu var ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 27 Ekim 2015; 13:21:23 >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.