Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaslar anladığım kadarıyla ben ekran siparis edeceğim ama victora uygun ekran yok mecbur ulefone uyan ekran alıp ulefone romunu yüklicez. Ama ben ulefone romunu victora denemiştim ve sanirim kamera çalismiyordu. Belki de ekran çalişmiyordu. Yanliş hatirliyor olabilirim. Peki çalişmayan birşeyler var mi ? Rom atmayi biliyorum çok rom attim. Onun haricinde ekran driverini ayri mi yüklüyorsunuz. Telefondan giriyorum tam anlayamadim olayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viktora uygun ekran var .. LCD number 2:RX-FPC5460TM-952VO . Takınca direkt çalışır..
    Eğer yalnış ekran alırsan ulefonunun rom'unu yüklemek gerekiyor..
  • ...
  • Tamam teşekkürler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 5 Kasım 2015; 18:41:39 >
  • Dün sipariş verdim ekrani bakalim ne zaman gelecek... Ama ayni satici değil onda bizim ekran kodundan kalmamis. Baska saticidan aldim... 53.99 $

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Dün sipariş verdim ekrani bakalim ne zaman gelecek... Ama ayni satici değil onda bizim ekran kodundan kalmamis. Baska saticidan aldim... 53.99 $

linki atarmısın

selamlar
  • quote:

Buyur dostum aldığım ekran:

http://tr.aliexpress.com/item/Original-HD-LCD-Screen-Display-Touch-Screen-Assembly-for-Ulefone-Be-One-5-5-1280x720-Screen/32386576235.html

teşekkür ederim..
  • quote:

Buyur dostum aldığım ekran:

http://tr.aliexpress.com/item/Original-HD-LCD-Screen-Display-Touch-Screen-Assembly-for-Ulefone-Be-One-5-5-1280x720-Screen/32386576235.html

telefon model numarası soruyor .. senin aliexpress deki kodun neydi. arkadaşa yolladığının aynısını yolla diyeyim..

selamlar

• Ben direk RX-FPC5460TM-952VO kodlu ekran varmı diye sordum google çeviri kullanarak o da var dedi alım yaptım. Telefon model numarasını felan boş ver... Hatta bu konunun linkini at burda resimlerden felan görür anlar heralde...

Kod dediğin gönderi kodu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 7 Kasım 2015; 23:35:15 >
  • Benim victorun kapasitif tuşları calismiyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldumu

• Victor p1 in orjinal rom unu nasıl temin edebiliriz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 16 Kasım 2015; 12:12:02 >
  • Cami kirildi yedek parca nerden alicaz..aliexpresde bile yok

• Victor u2 ekran dokunmatigi sol alt basmiyor. Pil şişmiş. Servis nereye taşındı. Bilen var mı?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: murarslan

ulefon romunda yeni ekranı(T546_86M) seçersen eskisi gider sanırım, eskinin driveri ile yenisi çalışmıyor ya tersini denemedim..
    ama ulefonun LCD combodan eski ekranını seçersen çalışır, doğru driver için bir kaç kez kurman gerekebilir.

Arkadaşlar ekranım geldi ama bana da yanlış kodlu ekranı yollamışlar. WD546-86AF kodu yollamışlar. sadece ulefone u58 rom yükledim çalışmadı. murarslan arkadaş anlatmış ama farklı bir yöntemi var galiba. linkler ölmüş yardımcı olabilirmisiniz. ekranda sadece ışık var görüntü hiç yok. ekran ışığı pırpır ediyo sönecekmiş gibi... bu lcd kombo nedir daha önce hiç duymadım...
  • Gerek kalmadı arkadaşlar. ulefone u58 romu needromdan indirip yükleyince sonuç alamadım. direk ulefone kendi sitesinden "ulefone be one" romunu indirip flash tools ile kurdum başka birşey gerekmedi...
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.