Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, pro2000 yani victor firması iflas etmiş, web sitelerine ve telefonlarına bu yüzden ulaşılamıyor bilginize. Şuan için garanti konusu ne olacak muallakta, firma kapandığı için garanti desteğini nasıl halledecek merak ediyorum.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 22 Aralık 2015; 23:05:57 >
  • telefon hoşuma gitti fiyattı iyiydi, araştırma yapayım derken battığını öğrenmek :( 630 tl ye var nette. firma battıysa ellerindeki telleri elden çıkarmak için ucuza satar mı firmalar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartlavyer kullanıcısına yanıt
    Garantisi olmayacak bunu dikkate alın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam farkındayım ama fiyatı düşerse şansımı denerim belki. teli çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi servis bakiyor acaba pil sisti. Sorun degil aliexpress ten siparis verdim ama dokunmatik sorunu mevcut. Ekranin alt kismi basmiyor. nerede nasil yaptirabilirim. Anlayan servis mevcut mu ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 22 Aralık 2015; 23:06:35 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Dostum garantili bile olsa ekran hatalarını genelde kullanıcı hatasına soktukları için servis dışı kalacaktır cihazın. 350 lira ücret isteyecekler. Ben ekkranı 150 tl ye değiştim aliexpresten. Değer diyorsan sende sipariş verebilirsin. yanına da bir tane yedek batarya alırsın 7-8 dolara mevcut...
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Hizlial.com dan almistım mesaj attim. Arizali diye hemen geri donduler. Bize sorunlarini yazin gonderin diye. Tel esimin. Kutusunu ve faturasini bulup hizlial.com a gonderecegim bakalim ne olacak.

Aliexpress'ten pil siparisini verdim zaten.

Eger sorunuma cozum olmaz ise ekrani alabilecegim bir link var mi ? Bir de bunu Istanbul Avrupa yakasinda hangi servise yaptirabilirim. Biraz anlarim ama daha once hic telefon tamiri yapmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 2 Aralık 2015; 20:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hizlial.com dan almistım mesaj attim. Arizali diye hemen geri donduler. Bize sorunlarini yazin gonderin diye. Tel esimin. Kutusunu ve faturasini bulup hizlial.com a gonderecegim bakalim ne olacak.

Aliexpress'ten pil siparisini verdim zaten.

Eger sorunuma cozum olmaz ise ekrani alabilecegim bir link var mi ? Bir de bunu Istanbul Avrupa yakasinda hangi servise yaptirabilirim. Biraz anlarim ama daha once hic telefon tamiri yapmadim.

Benim U2 pil şişti , Aliexpress veya başka yerden link verecek bir arkadaş var mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 3 Aralık 2015; 22:27:58 >
  • Arkadaşlar ben telefonu sorunsuz kullanıyorum ancak telefona ulefone rom yüklediğimiz için midir nedir ön kamera çalışmıyor sadece. Sizde de bu durum var mı ? Yoksa kamerayı mı takamadım ?

Ulefone romu çok iyi hatta ekran kapalıyken çift tıkla ekran açma modu felan var. bir kaç uygulama ile LG ler gibi çift tıkla hem tuş açıp hemde kilitlenebiliyor bu hoşuma gitti :)
    Hocam ekranı kendiniz değişebilirsiniz zor değil. Çözüm bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 22 Aralık 2015; 23:07:13 >
  • KURTum kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Star-Ulefone-U5-U58-U5-Mobile-Phone-Battery-2800mAh-for-5-5inch-U5-Android/32228254232.html

Satici biraz yavas. 8.03 $ Takipli kargo

http://urun.n11.com/batarya/victor-u2-2800-mah-orjinal-batarya-P57598163

49 Tl + Kargo

Tercih sizin.

• Ben hizlial.com dan almistim. Site ile yazisip sorunlarimi yazıp gonderdim gelismeleri aktaracagim.

Hocam hizlial soruna cozum olmaz ise danismanliginiza ihtiyac duyacagim.

@elebasi7102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 4 Aralık 2015; 16:34:57 >
    Teşekkürler,
    Aliexpressten 2 adet alacam.
    Benim Ekranda çatlak var idare ediyor.
    Zor gibime geliyor, değiştirmek. Tabi herkesin bilgisi ve tecrübesi aynı değil.
  • Elimden geldiğince burdan yardimci olurum arkadaşlar. Ayrica telefonu satmayi düşünüyorum. 500 istiyorum. Yeni aldiğim pencereli kilifiyla beraber. Telefon temizdir ekran değiştiğini anlamak imkansizdir. Ön kamera çalişmiyor. Çalissada özçekim için uygun değil zaten. Romdan dolayi çalismiyor sanirim. Ulefon romundan önce çalişiyordu. İsteuene resim atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 5 Aralık 2015; 20:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Arkadaşlar ben telefonu sorunsuz kullanıyorum ancak telefona ulefone rom yüklediğimiz için midir nedir ön kamera çalışmıyor sadece. Sizde de bu durum var mı ? Yoksa kamerayı mı takamadım ?

Ulefone romu çok iyi hatta ekran kapalıyken çift tıkla ekran açma modu felan var. bir kaç uygulama ile LG ler gibi çift tıkla hem tuş açıp hemde kilitlenebiliyor bu hoşuma gitti :)

bende ulefone romu attım tele eski romundan cok daha iyi oldu bende kamera odaklama sorunu vardı düzeldi ön kamera bendede calışmıyor zira nerden aktif edecem ön kamerayı bilmiyorum cift klikle ekran uyandırma için yüklemiştim cok iyi şimdi pil ömrüne etki edermi bakacam artık...ayrıca millet dalga geçiyordu ilk açılışta don gözüküyordu çok şükür dondan kurtardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 6 Aralık 2015; 18:02:36 >

Ulefone romu linki alabilirmiyim merak ettim indirip bende deneyeyim
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.