Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı bana mail ile göndermişti. Muhtemelen aynı dosyalar olması gerek. Resimli anlatımı ve video kaydı vardı. Ben de ulefone be one kullanıyorum. Şimdi kontrol ettim gönderilen dosya silinmiş ama bende yüklü isterseniz yükleyebilirim.
  • ERVAN38 E kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum vardı 3-4 ay kadar önce garantiden ekranı değiştirmişlerdi.
  • Tamam tesekkur ederim yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovelyosman kullanıcısına yanıt
    Dostum o zaman aynı romu kullanıyoruz ama rom yükleme harici bir olay varsa dosyaları görelim. rom yüklemeden başka birşey yoksa gerek yok.
  • Victor u2 nin en son romu lazim elinde olan varmi

• cihan833 C kullanıcısına yanıt
    En son romu burada paylaşan olmadı. Ama burada verdiğim romu kullan daha iyi:

http://forum.donanimhaber.com/m_96471610/mpage_44/tm.htm
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin yolladığınız romu denemeye karar verdim fakat daha önce indirdiğim driver ve sp flash tool uygulamasını talihsiz bir format sonucu kaybettim, elinizin altında varsa driver+hata vermeyen bir sp flash tool upload edebilirseniz çok makbule geçecek şimdiden teşekkürler...

edit: driverları buldum ve romu yükledim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 17 Aralık 2015; 14:00:10 >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    aragorn20 romu denediğinde bana bilgi verebilirmisin acaba esikleri varmı artı eksilerni burdan paylaşırsan sevinirim. birde bu romu yükledğimizde orijinal roma nasıl donecegız acaba
    şu an kullanıyorum biraz takılma falan var pusula yok radyo var fena gözükmüyor benimki merak nasıl olsa telefonu gözden çıkardık garanti de yalan oldu tekrar stok roma dönmek için sp flash tool ile stok romu yüklemek yeterli olur bana kalırsa daha denemedim ama mantıken öyledir herhalde...
    anladım teşekkür ederım ama elımde stok rom yok bulamıyorum
    Ben eski sayfalardan buldum arama diye we transfer sitesine upload ediyorum birazdan bir indirme linki paylaşacağım

Bir hafta geçerli indirme linki
    http://we.tl/tVpik9Z0yY

Dostum kusura bakma elimde flash tools vs programlar var ama upload edecek vaktim yok. takılma var demişsin onun için yazıyorum. romu yükledikten sonra açma kapama tuşu + ses açma ile format factory reset yapmanı öneririm...
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Vipe data reset ve Vipe cache partition yaptım ama onu yazmadığın için yapmadım bir ara denerim ama fena değil rom teşekkürler paylaşım için bu arada upload için we transfer tavsiye ederim zahmetsiz bir şekilde yapabilirsin selamlar

• Beyler victor u2 ye asus luncher yukledim cok suoer oldu whatsap facebook vs bildirimlerini gosteriyo yardimci olabilirim isteyene

google play storeda mevcut zaten isteyen yükleyebilir fena bir launcher değil ama kasıyor bir süre sonra bu arada orjinal rom ile note4 rom arasında sorunsuz geçiş sağlanıyor,
    note 4 rom rootlu olarak geliyor
  • Launcher olarak NOVA launcher öneririm. Çok hafif ve kasmayan bir launcher. Orjinal romda ve şu an kullandiğim ulefone be one romda da novayi kullaniyorum. Be one romda çift tiklama ile ekran uyaniyor. Nova launcher ile de screen of and lock ile çift tiklayinca ekrani kilitliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Launcher olarak NOVA launcher öneririm. Çok hafif ve kasmayan bir launcher. Orjinal romda ve şu an kullandiğim ulefone be one romda da novayi kullaniyorum. Be one romda çift tiklama ile ekran uyaniyor. Nova launcher ile de screen of and lock ile çift tiklayinca ekrani kilitliyor.

Şu Ulefone romu bi benmi kuramadım ya
    Biri resimli anlatım yapıp dosyaları paylasabilirmi?
  • beyler telefonu fabrika ayarlarına aldım gps calısmıyo no fız yazıyo gps test programında Victor u2
    fabrika ayarlarına recoveryden mi menünün içinden mi aldın açıkçası hiç duymadım daha önce böyle bir şey benim upload ettiğim orjinal romu kurarsan düzelir diye düşünüyorum

yapman için gerekenler ve sp flash tool

http://akilli.be/forum/konu-sp-fash-tools-tum-surumler-daima-guncel

http://akilli.be/forum/konu-sp-flash-tools-ile-firmware-rom-yukleme-resimli-anlatim?page=5

edit: link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 18 Aralık 2015; 17:48:05 >

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.