Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok sorunumdan dolayı (Önceki mesajlarımda var) Teli aldığım yer olan hizlial.com a göndermiştim. Onlar da Arena ya göndermişler. Bu gün tel elime ulaştı. LCD paneli değiştirmişler sadece bir de yazılım atmışlar. Pil sorunu vardı ona dokunmamışlar. Pil daha berbat olarak geri geldi.
    Son yazılım 2014 / 7 / 24 tarihli Android 4.4.2 MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V35.P6
    Dokunmatik sorunu yaşayanlar arena ile iletişime geçsinler. Not garantisi devam ediyor fatura tarihi 29.09.2014. Ücret istenmedi.
    Tekrar yollayacağım. Pazartesi günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 18 Aralık 2015; 18:38:25 >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Menüden sifirladim sonra recovery den sifirladim olmadi biraz once senin vedigin romu attim gps test ten bakiyorum no fix diyo hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihan833 C kullanıcısına yanıt
    Dostum GPS test ederken özellikle formattan sonra telefonun hafızada tüm bilgiler gittiği için gps in uydu bulması zorlaşır. Bunun için açık alanda ve 3G açık şekilde tarama yapmanı öneririm. 5 dk felan sürebilir. uyduyu bulduğu zaman kaydeder ve daha sonraki aramalarda çok kısa sürede bağlanmayı sağlar. tabi yine açık alanda olmalısın. Telefonların GPS leri çok kuvvetli değil (en azından Victor öyle) Kısacası üzerinde çatı olan bir yerde uydu bulmasını bekleme :)
  • Sabahtan beri denemedigim sey kalmadi internetten gps.conf dosyalarindan tutta faha neler yok abi ya olmadi

• Yarin s4 romu denicem aradaslardan deneyenler vardi memmunlar

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Peki biz nasil garantiye gonderebiliriz.Şahsen sadece fatura fotokopisiyle mi gondereceğiz.Ayrıca telefonu internetten almadım nasil olacak.

• ERVAN38 E kullanıcısına yanıt
    Kardeş garanti işi yalan oldu firmaya ulaşmak mümkün değil kargo da ürün kabul etmiyor

• arkadaşlar merhaba günaydın star u58 aynı bızıım telefon bu telefonun rom bızım vıctor u2 uyarmı ya ındırdım yuklesemmı dıye sorayyım dedım
  • ERVAN38 E kullanıcısına yanıt
    Distribitörü arena. Ben hizlial aracılığı ile yollamıştım. İsterseniz sizde aldığınız firma ile yadahttp://www.arena.com.tr/iletisim.aspx buradan iletişime geçebilirsiniz. Form ile de geri dönüş sağlıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ya ben simdi victor u2 deki launcher3 silip onun yerine asus launcher roma entegre edebilimiyim

• Arkadaşlar selam,

Victor U2 cihazın ekran kırılmış, telefon babamın, Aliexpress den ekran getirttim,

http://tr.aliexpress.com/item/Original-HD-LCD-Screen-Display-Touch-Screen-Assembly-for-Ulefone-Be-One-5-5-1280x720-Screen/32386576235.html?detailNewVersion=2

gelen ekranı taktığımda ışık yandı ancak görüntü yok hafif ışık kırpma yapıyor, forumdan okuduğum kadarı ile ULEFONE BE ONE rom yüklemem gerekiyormuş, Ulefone kendi sitesinden rom indirdim ve SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1540.00.000 ile romu yükledim ancak ekran da düzelme olmadı sadece bilgisayara bağladığımda otomatik kullan açılıyor ve BE ONE olarak görüyor,

Sorunu gidermek için bir önerisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim...

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Yinede teşekkür ederim almadıklarını biliyorum.Ayrıca iletisim adresi icin elinize sağlık.

• MTK DROİD TOOLS programı ile orjinal romu yedeklemek istiyorum fakat program telefonu görmüyor.mtk 6592 usb driver kurdum yine tanımadı.Çözümü var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk27 K kullanıcısına yanıt
    Dostum gelen ekranın kodu neydi acaba ? Benim aldığım satıcıdan almışsın. ulefone kodlu ekran yollamışsa doğru yapmışsın ancak doğru romu indirdiğinden emin misin ? indirdiğin linki verebilirmisin ?
  • 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Burda spflash tools ve driverler mevcut bunları dene.
    Birde telefonun ayarlar / geliştirici seçenekleri / usb hata ayıklamasını aktif et

http://1drv.ms/1S2xcT1
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Ekranı taktığım için şu an koduna bakamıyorum ama aynı ürünü aldığımızı tahmin ediyorum...

Hata ayıklama modu, ekran hiç açılmadığı için yapamıyorum farklı bir yolu var mı bilmiyorum,

http://ulefone.com/download/beone.html benim indirdiğim link, ama burdaki spflash tools ile atamatım açmadı, başka siteden indirip bu sitedeki sadece software i kullandım, bundan kaynaklı olabilirmi bilemiyorum...

Spflash tools bu siteden indirdim :http://akilli.be/forum/konu-sp-fash-tools-tum-surumler-daima-guncel

bu gönderdiğin driver ları deneyip tekrar haber vereyim...

• ksk27 K kullanıcısına yanıt
    Yükleyebildiysen eğer hangi flash tools ile yüklediğinin önemi yok.
    Doğru romu indirmişsin. Telefona yükleyebildiğinden emin misin ?
    Eğer yükleme yapabildiysen driver, flash tools ve diğer programlar tamamdır. Başka arama.
    Flash tools un alt kısmında yükleme ilerlemesini görüp en son küçük pencerede OK yazısını gördün mü ?
    Bunları görüp buna rağmen görüntü alamıyorsan belki sana daha değişik bir modelin ekranını yollamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 20 Aralık 2015; 23:36:02 >
  • Beyler orjinal romdaki launcher3 silip onun yerine asus launcher koymak istiyorum yani orjinal asus olacak launcher nasil yaparim orjinal romun system dosyasini actim orda apk ve odex dosyasi var asus launcher nail editleyebilirim

• cihan833 C kullanıcısına yanıt
    Cihazın root lu olması lazım. Es dosya yöneticiyi indir. es dosya yöneticiye ayarlardan root izni ver.
    Es dosya yöneticisi ile cihaz/sistem/app klasörünün içindeki launcher 3 dosyasını ve odex'i sil yada hafıza kartına taşı (yani yedekle)
    Sonra asus launcheri aynı klasöre at. Ortadaki ana sayfa tuşuna basınca sana kullanmak istediğin launcheri soracaktır.
    istersen launcher 3 dosyalarını silmeden aynı şeyleri yap 2 tane launcher olur istediğini seçersin.

Düzeltme: Dostum sen direk roma entegre etmek istiyorsun ama o zor iş. Direk açtığın system dosyasına atsan rom yüklenmez. rom yapmak istiyorsan kolay olanı yukarıda anlattığım işlemi telefona yaparsın ve sonra mtk droid ile telefon yedeğini alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 21 Aralık 2015; 22:46:49 >
  • 1-Victor u2 elebasinin portladığı dışında başka rom var mı?
    2-Elebasi arkadaşımızın portladığı romun eksikleri, bugu var mı?
    3-Akıllı kapak özelliği sorunsuz çalışıyor mu romda?
    4-Şimdiden bilgilendirme için teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 23 Aralık 2015; 12:45:58 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.