Bildirim
★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (147. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orjinal telefonun ekran kodu WD546-09AB bana gönderilen ekran wd546-87AB ancak Sp Flash Tool programında kodları nasıl değiştireceğimi bulamadım, bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.. -
Dostum burdaki konu ve programları kullan. Ayrıntılı olarak anlatıyor.
http://www.dark.com.tr/evop60-firmware -
Teşekkür ederim Kardeş sorunu çözdüm ancak biraz farklı oldu, verdiğin sitedeki SP MDT programıyla yükleyemedim sürekli hata verdi, sp mdt programında scatter i atıp lcd seçimi yapıp SAVE yaptıktan sonra değişen rom u sp flash tools ile yükledim, ama format all+download yaptığım için bu seferde imei uçtu... onu nasıl yapıcam bilmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk27 -- 12 Ocak 2016; 23:56:01 > -
Ulefone Be one romun orjinalini hiç değiştirmeden sp flash tools ile yüklermisin bakalım imei geri gelecek mi. bende rom deniyorum imei bazı romlarda gidiyor. tekrar be one romu yükleyince geri geliyor... -
Orjinal rom yüklediğimde ekran gidecek kesin... ondan bunu deneme şansım yok... yabancı sitelerde bazı programlar vermişler imei için, deneyip bilgi veririm... -
merhaba arkadaşlar,benimde victor u2 nin dokunmatiğinde birkaç gündür sorun bulunuyor.mesaj kısmında klavyeden bir tuşa basıyorum 2-3 farklı kelime yazıyor silme tuşuna basıyorum 2şer 3 er tane siliyor sanırım dokunmatik arızalandı.sanırım garanti servisi kapanmış dokunmatik ekranı değiştirmem gerek sanırım nerden bulabilirim birisi yardımcı olabilir mi? aliexpress den ulefone u58 diye arattım bir kaç model buldum ama orayla ugrasmak istemiyorum türkiyede varsa almak istiyorum kısa sürede sorunu çözmem gerekli çok mağdur oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: drawlord
merhaba arkadaşlar,benimde victor u2 nin dokunmatiğinde birkaç gündür sorun bulunuyor.mesaj kısmında klavyeden bir tuşa basıyorum 2-3 farklı kelime yazıyor silme tuşuna basıyorum 2şer 3 er tane siliyor sanırım dokunmatik arızalandı.sanırım garanti servisi kapanmış dokunmatik ekranı değiştirmem gerek sanırım nerden bulabilirim birisi yardımcı olabilir mi? aliexpress den ulefone u58 diye arattım bir kaç model buldum ama orayla ugrasmak istemiyorum türkiyede varsa almak istiyorum kısa sürede sorunu çözmem gerekli çok mağdur oldum
Faturanin uzerindeki adrese ulaş.onlar cozum bulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ürün satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun. -
arama ekranına *#*#3646633#*#* yapınca engineer mode açılıyor.
connectivity - CDSinformaton - radio information- menülerine giriyorsun
phone 1 ve phone 2 çıkıyor her biri bir hat için
phone 1 i seçince en üstte AT+ yazan yerde E'ye basınca çıkan menüde 1,7,'''' yazanı seç
7den sonraki tırnak işaretlerinin ortasına ilk imeiyi ''imeinumarası''olacak şekilde gir.
satırbaşındaki AT+EGMR=..." yazan yere T ve + arasına "AT +EGMR=" olacak şekilde bir boşluk koy.
Son olarak Send Command''ı tıkla. AT commans is msent diye mesaj gelecektir.
2.hattın imeisi için de aynı yol izlenecek ama geri gidip phone 2 seçilecek sonra AT+EGMR 1,10, seçilip aynı işlemleri 2.imei numarasını girerek yapacaksın.
Böylece her iki imei de atılmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelyosman -- 14 Ocak 2016; 2:09:57 > -
Dostum Süpersin.... Teşekkür ederim.... -
arkadaslar ne olur bana victor u2 orjinal romu lazim okan varsa uplad edebilrmi buyuk gayra gecer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sinirden coghnu yanlis yazmisim victor u2 orjinal rom ariyorum elinde olan varsa uplad ede bilirmi birne be sekilde yuklecegimi anlatirsa cok buyuk hayra gecer
link bidaha yenilermisin magdur durumdayim
Merhaba yarın işyerinden Upload ederim kardeş geçmiş olsun
cok makbule gecer ALLAH ne muradin varsa versin insallah yarin idirip kurarda bu sorundan kurtulurum birde ne sekilde yuklemem gerektiginide kisaca soylersen inan sana o kadar dua ederim
Şu anda ofis dışındayım kurulum driverları sp Flash tool ve yazılımı müsait olunca yollarım kurulum ile ilgili 1. sayfaya bak ya da akıllı be forumunda victor u2 olarak arat orada detaylı anlatım mevcut geçmiş olsun tekrardan
tsk ederim yardimlariniz icin inslh bu gun halledebilriz inanin sizi de bunaltmak istemiyorum ama 15 gundur huzur birakmadi bir turlu bulamadim yazilim tlf duvara atip kiracaktim siz umut oldunuz
pm attım ben upload ediyordum, indirdiğim yeri hatırladım kontrol ettim link kırık değil, sorun yaşarsan o sayfa altında yardımcı olmuşlar ben de mesela ilk sefer yükleyemedim o forum sayfasını okuyunca sorunu çözmüştüm, geçmiş olsun ama çok takma böyle şeyleri hayatta ne badireler var...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X