Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolun hocam sizi bekliyorum uplad edip linki verirseni daha iyi olur ben ordan indiremedim sayfa yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor p1 rom linki bilen varsa paylaşabilir mi.Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar şimdi bu ürünün garantisi ne oldu ben nt mağazasından almıştım onlara versem ilgilenirlermi victor batmış diyorlar

• ben yolladim hb almistim tlf oldugu gibi geri geldi yapacak servis yok normalde arena servisi ama aradimda adamlar bizle ilgisi yok inselberg firmasi diyor onlarada ulasilmiyor bende burdan sorarak romunu buldum sagolsun aragorn20 cok yardimci oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MBaslan kullanıcısına yanıt
    Benmde victor u2 telefonumun camı kırıldı yaptırmak istiyorum aldığım yere sordum bizde yok internetten sipariş verin biz takarız dediler ben nerden sipariş verebilirim bi bilginiz var mı??

• Kkrrmm K kullanıcısına yanıt
    Biraz geriye doğru mesajları tararsanız cevabı bulacaksınız

• Kkrrmm K kullanıcısına yanıt
    googledan leobilisim aratırsan u2 parçalara ulasabilirsin
  • royal034 R kullanıcısına yanıt
    110 liraya batarya mı satılır millet akıllandı artık yurtdışından alıy6

• turkuaz renkli olanı söylüyorsunuz sanırım,o bataryanın ömrü 5 hafta sürdü , @royal034 belirttiği orjinal batarya. Ben ikisinden de satın aldım. Arasında kullanım süresi olarak çok fark var. Param çok çöpe atarım diyorsan yurt dışındakini tercih edebilirsin.
  • ican82 İ kullanıcısına yanıt
    Firma batmadan önce 90 liraya satıyordu orjinal pili bana pahalı geldi açıkçası ben de turuncu renkli muadil batarya var 6 aydan uzun oldu alalı yaklaşık 5 saat ekran süresi veriyor sadece bu aralar %100 şarj olmuyor 90 da kesiyor ben iki tane daha sipariş vereceğim gittiği yere kadar idare eder

• Dokunmatik tuslarin isiklari hic sonmuyor telefon kapali iken bile

Telefon sarj almiyor kapali iken sarj aliyor %59da kaliyor

Konusma yaparken karsi tarafin sesi geliyor benim sesim gitmiyor

Garanti devam ediyor hepsiburadadan almistim servis isi nasil olacak simdi

• asrayl kullanıcısına yanıt
    Unut servisi güvendiğin bir telefoncuya göster bence

• Lütfen leobilişime bakmadan telefon almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 18 Ocak 2016; 16:07:22 >
  • royal034 nickli kişiden özür diliyorum.Tüm forumu yanlış yönlendirdim.Çok hatalıyım lütfen royal034 nickli beyefendinin tavsiye ettiği leobilisim firmasının satışını gerçekleştirdiği 6 ay garantili Victor bataryalarından satın alın.Lütfen garantisiz batarya kullanmayın.

Buyrun Link:http://www.leobilisim.com/Kategoriler/12-cep-telefonu-yedek-parca.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 18 Ocak 2016; 16:01:45 >
  • yurtdışından kaça geliyor link verir misin?birde leobilisim firmasını aradım bataryaya 6 ay garanti verdi,şimdi o yurtdısındakini alsam garantisi var mı? varsa ne kadar süre?var diyelim tekrar yurtdısına mı göndericem bataryayı?
    @lalezarorkun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal034 -- 18 Ocak 2016; 13:55:04 >
  • Sonunda geldi saolsun adam bi tanede koruyucu gondermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan1496 -- 20 Ocak 2016; 22:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: royal034

yurtdışından kaça geliyor link verir misin?birde leobilisim firmasını aradım bataryaya 6 ay garanti verdi,şimdi o yurtdısındakini alsam garantisi var mı? varsa ne kadar süre?var diyelim tekrar yurtdısına mı göndericem bataryayı?

Yurtdisindan gelen bataryalarda garanti yok ama 7 8 dolar arasi tanesi 110 liraya 4 5 tane alirsin degmez 110 liraya bataryami olur ekrani 150 lira zaten

• Leobilişimhttp://www.leobilisim.com/Kategoriler/12-cep-telefonu-yedek-parca.html Victor u2 6 ay garantili batarya tükenmeden alın.Leobilişimde Victor telefonların tüm parçaları mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 18 Ocak 2016; 16:05:23 >
  • hani insanda az sans olur bende oda yok panelde olu pixel cikti bi tane beyaZ nokta ufak cok dikkat cekmio ama dispute acmalimiyim. belki iade alabillirim para

• quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

royal034 nickli kişiden özür diliyorum.Tüm forumu yanlış yönlendirdim.Çok hatalıyım lütfen royal034 nickli beyefendinin tavsiye ettiği leobilisim firmasının satışını gerçekleştirdiği 6 ay garantili Victor bataryalarından satın alın.Lütfen garantisiz batarya kullanmayın.

Buyrun Link:http://www.leobilisim.com/Kategoriler/12-cep-telefonu-yedek-parca.html

Arkadasim maksadini anlayamadim,fakat sunu soylim herkes aliexpress vs dis kaynakli sitelerden alisveris yapamayabiliyor,gittigidiyorda ararken buldum bataryayi ve tavsiye ettim durum bundan ibaret.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.