Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekranı ulefon ekran taktıktan sonra ön kamera problemi olanlar ulefone be one romunu SPMultiPort programı ile resimdeki gibi ayarlayarak yüklesinler. SpFlash Tools ile yükleyince ön kamera çalışmıyor. SpFlash Tools programında bu seçenekler yok. SPMultiPort programını ve driverları bu adresten alabilirsiniz.Programın kullanımı ile ilgili ayrıntılı yükleme talimatı da burda mevcut http://www.dark.com.tr/evop60-firmware

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Arkadaşlar ekranı ulefon ekran taktıktan sonra ön kamera problemi olanlar ulefone be one romunu SPMultiPort programı ile resimdeki gibi ayarlayarak yüklesinler. SpFlash Tools ile yükleyince ön kamera çalışmıyor. SpFlash Tools programında bu seçenekler yok. SPMultiPort programını ve driverları bu adresten alabilirsiniz.Programın kullanımı ile ilgili ayrıntılı yükleme talimatı da burda mevcut http://www.dark.com.tr/evop60-firmware

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

sp flash tolla yükledım ben :) sıkıntı olmadı

• Burhan1496 kullanıcısına yanıt
    Dün yine victor için lollipop rom denemelerindeydim :) En son olmayınca sp flash tools ile be one rom yükleme yaptım ön kameram yine gitti. bazen oluyor ön kamera çalışıyor ama anlayamadım. en garantilisi SpMultiport diye düşünüyorum.

Birde CWM moddan anlayan var mı ? CWM yükledim telefona ama SD kartı yada dahili hafızayı görmüyor. Çok araştırdım bulamadım. Lollipop rom denemeleri için lazım ama CWM çalışmayınca olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan1496

Sarj soketimi bozuk bozuksa aliexpres de 10 dolar soeket bana suan lazim dil ama olur die siparis ettim eger telefon bataryasiz taktigin zamam pc den donanim takilma sesi geliyorsa sp flash tolla hemen ilk ses gelir gelmez yukleme yapabilirsin bendeki oyleydi cunku

şarj soketi bozukmu bilmiyorum telefon kapalı iken şarj oluyor açıkken şarj almıyor
    bilgisayara bağlıyorum açıkken tepki yok kapalı iken bağlıyorum şarj alıyor
    bataryayı cıkartıp baglıyorum sensor yanındaki kırmızı ısık yanıyor
    ama sp flash tool ile yükleme yapamıyorum
    içinden cıkamadım şu sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

quote:

Sarj soketimi bozuk bozuksa aliexpres de 10 dolar soeket bana suan lazim dil ama olur die siparis ettim eger telefon bataryasiz taktigin zamam pc den donanim takilma sesi geliyorsa sp flash tolla hemen ilk ses gelir gelmez yukleme yapabilirsin bendeki oyleydi cunku

şarj soketi bozukmu bilmiyorum telefon kapalı iken şarj oluyor açıkken şarj almıyor

Dostum flash tools ile yükleme yaparken bataryasız dene. olmazsa batarya takılı dene. Flash tools hiç mi görmüyor yoksa görüp hata mı veriyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

quote:

Dostum flash tools ile yükleme yaparken bataryasız dene. olmazsa batarya takılı dene. Flash tools hiç mi görmüyor yoksa görüp hata mı veriyor...

hiç tepki vermiyor bataryalida bataryasizda denedim

• Peki bilgisayar hiç tepki veriyor mu ? bağladığın zaman yeni aygıt takınca bir ses gelir. yada aygıt yöneticisini açık bırak. bağlayınca aygıt yöneticisinde hareketlenme olur kendini yeniler ?
  • Şarj olmama sorununu ilginc bi şekilde çözdüm

Enginer Mode girdim
    Hardware Testing kısmında UART/USB Switch var oraya girdim
    UART Seçeneğini seçtim

Telefon açıkken şarj olmuyordu şimdi oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 29 Ocak 2016; 16:19:04 >
  • S.a kardeş benim telefon çok yavaş şarj olmaya başladı. Normalde zaten yavaştı. Şimdi iyice yavaşladı. 2amperlik şarj aletlerini takıyorum 750 mA civarında akım gözüküyor. Usb ile bilgisauara bağlıyorum 250-300 mA filan akım gözüküyor. Hatta usb bağlanti ile şarjdayken telefonu kurcalarsam şarj yüzdesi düşmeye bile devam edebiliyor. Yok mu bir çözüm. Telefonu rootladım. Eğer varsa yapabileceğim bir ayar yardım edin lütfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    S.a kardeş benim telefon çok yavaş şarj olmaya başladı. Normalde zaten yavaştı. Şimdi iyice yavaşladı. 2amperlik şarj aletlerini takıyorum 750 mA civarında akım gözüküyor. Usb ile bilgisauara bağlıyorum 250-300 mA filan akım gözüküyor. Hatta usb bağlanti ile şarjdayken telefonu kurcalarsam şarj yüzdesi düşmeye bile devam edebiliyor. Yok mu bir çözüm. Telefonu rootladım. Eğer varsa yapabileceğim bir ayar yardım edin lütfen :)

• Root ile ilgili degilde donanim olarak dusunuyorum.

Telefon icin cwm varsa link atabilirmsnz

• Cwm ben de istiyorum. İnşallah vardır. Denerken farkettim telefonun şarj soketi 1amperden yukarı şarj almıyor sınırlama var. Cwm yükleyebilirsem voltaj uygulamaları ile bunu bir miktar daha yukrı çekerek daha hızlı şarj olmasını sağlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Netteki olumsuz yorumlara rağmen 735,00 TL ye bundan iyisi olmaz diyerek ben de sipariş verdim bakalım. Hayırlısı artık.

15-16 Ay oldu alalı halen sorunsuz şekilde kullanılıyor. Elektronik şans işi işte.
  • Dostum senin arıza sebebi donanımsal gibi görünüyor. belki şarj giriş yeri felan arızalanmıştır. Aliexpres üzerinden şarj entegresi bulabilirsin. Fazla beklemek istemiyorsan bi telefoncuya danış...

CWM var ama çalışmıyor arkadaşlar çok uğraştım olmadı. Telefon hafızası yada sd kartı görmüyor. Haliyle rom vs yükleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 8 Şubat 2016; 23:42:42 >
  • Arkadaşlar telefonu arızalanıp da garanti kapsamında yaptırmak isteyenlere bilgi olsun diye yazıyorum. Benim arkadaş hepsiburada'dan almıştı telefonu ekran arızalanmıştı. arayıp görüşmüş firmanın battığını vs. adamların haberi var. Siz gönderin bizim anlaşmalı servislerimiz var yapılabilirse yaptırırız olmazsa para iadesi ederiz demişler. Böyle büyük firmalardan alanlar biraz daha şanslı gibi aklınızda bulunsun... Telefonu yolladı bakalım ne yapacaklar...
  • quote:

Dostum senin arıza sebebi donanımsal gibi görünüyor. belki şarj giriş yeri felan arızalanmıştır.

CWM var ama çalışmıyor arkadaşlar çok uğraştım olmadı. Telefon hafızası yada sd kartı görmüyor. Haliyle rom vs yükleyemiyorum.

Sorun kablodaymış sanırım şimdi 1amper civarında şarj ediyor. Ama 1 amperi geçmiyor. Değişik şarj aletleriyle denedim. Benim başka bir sorunum daha var. Batarya almak istiyorum yedek olarak. Forumda 2800mah'lik bataryalar var dediler. Bizimkinden daha iyi gidiyormuş galiba ama ben hiç bir yerde bulamadım. Eğer elinde olan varsa ben alabilirim.
    Bir de teknosa preo2 diye tel çıkmış. Bataryası bizim telin bataryasına benziyo. Acaba uyar mı? Ya da başka alternatif var mı sizin bildiğiniz?
  • Bataryayı aliexpresden al. 8-10 dolara bulursun. zaten bizim victorun batarya 3100 olayı yalan büyük ihtimal. yurtdışı sitelerde bile ben hiç 3100 batarya görmedim.bizim telefonların emsalleri en fazla 2800. bize etiketi 3100 çakıp yollamışlar. ayrıca yazılımla şarj olayını hızlandırabileceğini sanmıyorum. 1 amperden yüksek şarj cihazı var mı elinde.? preo 2 kasa farklı galiba bataryasını göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 8 Şubat 2016; 23:54:44 >
    2A şarj aleti var hem de 3 tane. Ama hiç birinde 1A hızı geçmedi. Haliyle en az 3saat sürüyo şarj olma süresi. Hepsiburada'dan aldıydım. Acaba oraya yollasam yaparlar mı ki?
    Yalnız benim telefona kingoroot ile root attım ben. Bunu aynı şekilde unroot yapsam sorun çıkar mı? Sonuçta garantiye göndermem için root olmaması gerekli değil mi?
    K.bakma son bir soru daha aliexpresste buldum ama hiç alışveriş yapmadım. gümrüke filan takılma durumu olmaz değilmi burdan? Veya bi sıkıntı çıkmaz değil mi? Normal alışveriş yapabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.