Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
193.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elebasi7102 arkadaşıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 29 Şubat 2016; 9:57:48 >
  • 4032 hatasi rom uyumsuzluğundandir. Başka rom deneyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 2 Mart 2016; 23:12:18 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 2 Mart 2016; 23:04:47 >
  • zeam launcher isminde launcher kurdum(8 mb ram harcıyor).telefonu rootlayıp eski launcher ı ve gereksiz uygulamaları kaldırdım.Saçma uygulamalar da kurmayına çok stabil ve şarjı çok daha uzun giden bir telefonum oldu tavsiye edebilirim.Herşeye rağmen lütfen elinde vitor p1 romu olan varsa paylaşsın.Nedrom daki romlar uymadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 2 Mart 2016; 23:14:54 >
  • Victor u2 Ucuza dokunmatik Ekran Değişimi yapan yer varmı?

• arkadaşlar sorunsuz çalışan ekran linkin atarmısınız baktım da önceki yorumlara çeşit çeşit linkler var. hangisi daha iyi ve rom kurmam gerekiyorsa hangi rom kuracağım onunda linkini atarmısnız. rom kurunca kamera gitmesi gibi sıkıntılar yaşayacakmıyım.
  • Bu telefonu internetten satışa kapatmalı yazık ya resmen parayı çöpe atmışız... Geçen dokunmatiği bozulduğundan dolayı garantiye göndermek için aldığım firma aracılığıyla arena bilgisayara gönderildi. Garantili olan cihazı kasanın sağ altı (çürümeden dolayı) servis telefon düştüğü için garanti dışı kaldığını söylendi... Servis raporu olmadan geri bana geldi... Servis raporu olsa tüketici haklarına başvuracaktım... Arena bilgisayarda resmen mağdur olanı daha çok mağdur ediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfettin033 -- 13 Mart 2016; 11:36:49 >
  • Şarj yeri (kapalı iken şarj oluyor) ve mikrofonu bozuk ( lehimleri kopmuş yapılabilir) telefonumu satıyorum

Ekranı iç paneli bozuk arkadaşlar alıp değiştirebilir

Parça fiyatına satıyorum 150 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 19 Mart 2016; 22:53:24 >
  • reeder p8 p9 vs modelleri ile kıyaslayacağım.

reeder ların ekranlarına çöp demek bile hata.
    bu ucuzluktaki bir çok çin markası denedim. zopo iocean jiayu doogee inew replikalar umi

içlerinde en kötü ekran reederınkiler. mtk6572 dandik replikalar sonra. sonra inew geliyor. sonra zopo.

iceoan jiayu kalitesinde ekranı var victor'un.

GPS beni şok etti çünkü mtk6595 ve altındaki tüm mtk cihazlarda gps çekmesi için rootlayıp etc klasöründe root yetkileri ve mobile uncle programı ile gps ayarlarını yapmak lazım. detayı bir sürü yerde vardır zaten.

kutudan çıkardım, mtk enginner kurdum ve location açtım. daha açtığım an 1 uydu kırmızı çizgisi ile geldi ve 10 saniyede bağlandı gps. sanırım ayarları zaten türiye için yapılı yazılımında. ses kalitesi de muazzam. kamera fena değil.

sıfır aldım denedim hevesimi aldım bile. satabilirim. 350tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Sanırım cihaz e-ceros one/Ulefone U58. Batarya kapasitesi dışında aynı cihazlar.

ulefone u58
    1gb ram
    quarter hd ekran.

e-ceros
    2gb ram
    hd ekran

e-ceros gibi duruyor ama onda da kamera 8mp.

• Merhaba Arkadaşlar ben bir akrabaya 2 yıl önce almıştım cihazı ama ekran kırıldı şimdi ve baya ücret istiyorlar acaba bu cihazın ekranını nerden temin edebiliriz veya aliexpresten almak için hangi marka modele bakmamız lazım yurt dışı model adı nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Merhaba Arkadaşlar ben bir akrabaya 2 yıl önce almıştım cihazı ama ekran kırıldı şimdi ve baya ücret istiyorlar acaba bu cihazın ekranını nerden temin edebiliriz veya aliexpresten almak için hangi marka modele bakmamız lazım yurt dışı model adı nedir yardımcı olursanız sevinirim.

aynı dertten bende muzdaribim.telefonum ekranı kırık olduğu için 6 aydır kullanamıyorum..yok mudur bunun bir çaresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercansimsek

quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Merhaba Arkadaşlar ben bir akrabaya 2 yıl önce almıştım cihazı ama ekran kırıldı şimdi ve baya ücret istiyorlar acaba bu cihazın ekranını nerden temin edebiliriz veya aliexpresten almak için hangi marka modele bakmamız lazım yurt dışı model adı nedir yardımcı olursanız sevinirim.

aynı dertten bende muzdaribim.telefonum ekranı kırık olduğu için 6 aydır kullanamıyorum..yok mudur bunun bir çaresi?

HOCAM cihaz olmuş 500 TL ekrana istiyor servis 300 TL çok mantıksız yurt dışında en fazla 30 dolardır o ekran

• Arkadaşlar önceki sayfalarda benim aldiğim ve diğer arkadaşlarin aldigi yerlerin linki var. Onlara bakin. Ben izne ayrildim. Döndugumde daha detaylı ilgilenirim. Oldugum yerde internet yok edge ile zor bağlaniyorum...

• forum dışına satıldı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 29 Mart 2016; 20:33:22 >
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    HOCAM hangi renk siyah ise ben alayım arkadaş başımın etini yiyip duruyor

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    renk farkedermi bilmiyorum beyaz benimki
  • S.A arkadaşlar. Bizim ufaklık hanımın Victor U2 telefonunu yere düşürmüş. Yaklaşık 1 metreden fayansa düşen telefon ekranda kırık yok. Sağında solunda belirgin bir kırık çatlak yok. Fakat ekranın yarısı simsiyah dörtte birlik kısmı ise rengarenk. Dörtte birlik kısmı ise düzgün. Ekran sanırım buhttp://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-QHD-917A-touch-panel-cell/32549660412.html?spm=2114.13010208.99999999.267.Yd9Veu
    Bu ekranı alsam düzelir mi yoksa başka bir sorunu mu var. Servisi olsa direkt göndereceğim ama yok. Arena kullanıcı hatası diyecek ve daha fazla para talep edecek. İst. Avrupa yakasında bu ekranı taktırabileceğim bir yer var mı?

• twrp manager ile biri yedek alıp upload yapabilir mi bana?
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.