Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
193.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa sağlam ise komple değişirim olmazmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

S.A arkadaşlar. Bizim ufaklık hanımın Victor U2 telefonunu yere düşürmüş. Yaklaşık 1 metreden fayansa düşen telefon ekranda kırık yok. Sağında solunda belirgin bir kırık çatlak yok. Fakat ekranın yarısı simsiyah dörtte birlik kısmı ise rengarenk. Dörtte birlik kısmı ise düzgün. Ekran sanırım buhttp://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-QHD-917A-touch-panel-cell/32549660412.html?spm=2114.13010208.99999999.267.Yd9Veu
    Bu ekranı alsam düzelir mi yoksa başka bir sorunu mu var. Servisi olsa direkt göndereceğim ama yok. Arena kullanıcı hatası diyecek ve daha fazla para talep edecek. İst. Avrupa yakasında bu ekranı taktırabileceğim bir yer var mı?

Dostum ekranın içten kırılmıştır benimde öyle olmuştu. Alırsanız takması zor değil ama kişiye göre değişir el becerisine bağlı. Bahsettiğin ekran bizim kullandıklarımızdan değil. Belki uyabilir ama bizim telefona taktığımız ekran kodu: WD546-86AF yani şu ekran:http://tr.aliexpress.com/item/Black-New-LCD-Screen-Original-Lcd-Display-Touch-Panel-Replacement-For-Ulefone-U5-HD-546-86/32589878513.html?spm=2114.13010208.99999999.261.SGnyRu

Ekran alacak olanlar bu ekranı alsınlar rom konusunda yardımcı olurum. Almadan önce satıcıyla irtibata geçin ve WD546-86AF kodlu ekran olduğunu söyleyin başka model yollamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 2 Nisan 2016; 0:39:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

twrp manager ile biri yedek alıp upload yapabilir mi bana?

Upload işi uzun sürüyor ama forumda direk rom var zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

quote:

usb'den kurulum yapamıyoruz telefon üzerinden twrp manager ile yedekten geri yükleme yapacağım
  • İstanbul Mecidiyeköy'de, ekran değişim servisim vardır.

0544 735 38 62
  • quote:

quote:

quote:

usb'den kurulum yapamıyoruz telefon üzerinden twrp manager ile yedekten geri yükleme yapacağım

Telefonu ben bir akrabama verdim. lg g3 geçtim elimde olsa yedeğini atardım. usb den yükleme yapamama sebebiniz nedir? şarj soketi mi arızalı
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
    Dokunmatik çalışıyor ekte resimlerini attım. En azından kapat tuşuna basınca kapat siyah tarafta kalıyor. Telefon kapandı. Bahsettiğiniz ekranı sipariş geçiyorum. Yapamaz isem tavsiye edebileceğiniz tercihen Avrupa yakası (Anadolu yakası hemen verecekse oraya da geçebilirim Toplu ulaşım ile.) güvenilir bir telefon tamircisi var mı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 4 Nisan 2016; 18:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birini öneremem ama zor degil evde fön makinesi ve maket bicagiyla degistirdim ben ve açmak için uygun tornavida. Kasayi ayirmak icin kredi karti kenari gibi plastik bir parcayla zorlarsan kasa zarar gormez. Benim actigim hic belli olmuyodu. Beceremem derseniz herhangi bi telefoncu yapar. Telefoncu aramaniza gerek yok. Birkac yerden fiyat alip ucuza hallolur diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 4 Nisan 2016; 22:00:50 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Ben victor u2 kullanıyorum geçenlerde şarjdayken düştü o zamandan beri şarj kablosu emanet gibi duruyor cihazda en ufak harekette çıkıyor ben başka kabloyla denedim onda çıkmıyor ama yavaş şarj oluyor yok mudur bunun bir hal çaresi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 20 Nisan 2016; 18:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKT676767

Arkadaşlar merhaba
    Ben victor u2 kullanıyorum geçenlerde şarjdayken düştü o zamandan beri şarj kablosu emanet gibi duruyor cihazda en ufak harekette çıkıyor ben başka kabloyla denedim onda çıkmıyor ama yavaş şarj oluyor yok mudur bunun bir hal çaresi?

Dostum kaliteli kablo kullan. kablo kalitesi şarjda fark ettiriyor...
    şarj ederken playstorede ampere diye bir uygulama var onu açıp dene. 950 ma civarı şarj ediyordu kendi şarj makinesi.
  • İyi günler.
    Batarya şişti.
    Ulefone be one bataryasi v2 ye uyarmi?
    Yurtdisindan arkadaslar link atabilir mi?
    Ben şunu buldum?http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160426020812&SearchText=ulefone+be+one+battery
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61TS1461

İyi günler.
    Batarya şişti.
    Ulefone be one bataryasi v2 ye uyarmi?
    Yurtdisindan arkadaslar link atabilir mi?
    Ben şunu buldum?http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160426020812&SearchText=ulefone+be+one+battery

http://urun.n11.com/batarya/victor-u2-2800-mah-orjinal-batarya-P57598163

Yorumlara bakılırsa U2 uyumlu deniliyor. Aldık bakalım, gelsin, deneyelim haber veririm.

• Dostlar selam

öncelikle victor u2 kullanan birisi olarak kesinlikle ve kesinlikle ne u2 yi nede diger ürünlerini önermiyorum. wifi sorunlu, telefon hoparloru sorunlu daha neler neler. neyse düsmedigi halde servise gonderdim 350 tl masraf cıktıgını söylediler. şimdi size söyle bir sorum var. bu victor u2 denilen telefonun dokunmatigini nerden bulabilirim ? ben satın alıp ben degişim yapacağım. cevaplayan arkadaslar için şimdiden teşekkürler
  • victor u2 dokunmatigini nerden bulabilirim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

S.A arkadaşlar. Bizim ufaklık hanımın Victor U2 telefonunu yere düşürmüş. Yaklaşık 1 metreden fayansa düşen telefon ekranda kırık yok. Sağında solunda belirgin bir kırık çatlak yok. Fakat ekranın yarısı simsiyah dörtte birlik kısmı ise rengarenk. Dörtte birlik kısmı ise düzgün. Ekran sanırım buhttp://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-QHD-917A-touch-panel-cell/32549660412.html?spm=2114.13010208.99999999.267.Yd9Veu
    Bu ekranı alsam düzelir mi yoksa başka bir sorunu mu var. Servisi olsa direkt göndereceğim ama yok. Arena kullanıcı hatası diyecek ve daha fazla para talep edecek. İst. Avrupa yakasında bu ekranı taktırabileceğim bir yer var mı?

Dostum ekranın içten kırılmıştır benimde öyle olmuştu. Alırsanız takması zor değil ama kişiye göre değişir el becerisine bağlı. Bahsettiğin ekran bizim kullandıklarımızdan değil. Belki uyabilir ama bizim telefona taktığımız ekran kodu: WD546-86AF yani şu ekran:http://tr.aliexpress.com/item/Black-New-LCD-Screen-Original-Lcd-Display-Touch-Panel-Replacement-For-Ulefone-U5-HD-546-86/32589878513.html?spm=2114.13010208.99999999.261.SGnyRu

Ekran alacak olanlar bu ekranı alsınlar rom konusunda yardımcı olurum. Almadan önce satıcıyla irtibata geçin ve WD546-86AF kodlu ekran olduğunu söyleyin başka model yollamasın.

.

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    hoca takmasına takarızda u2 ile uyumlumu bu kesin ona göre sipariş geçecegim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremcaan

evet kendim kullandığımı yazdım. sadece ekranı taktıktan sonra romu değişmeniz gerek yoksa çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremcaan

Bataryayı da aliexpresten alın. bi batarya için 50 TL değmez. yurt dışında 20 lira aynı batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 29 Nisan 2016; 23:25:06 >
  • quote:

Bataryayı da aliexpresten alın. bi batarya için 50 TL değmez. yurt dışında 20 lira aynı batarya

Link atar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.