Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
193.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 61TS1461

İyi günler.Telefonu usb ile bağlayınca pc görmüyor.Birkaç gün önce sıkıntı yoktu.W8.1 ve W7 iki pcde de denedim.usb driver kurulu.Aygıt yöneticisinde de görünmüyor.Çözümü var mı?

Rom mu atıyorsunuz, telefon açık ve usb bellek olarak mı bağlıyorsunuz biraz açıklasanız ?
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Yanlız hocam tek sorun kapasitif tuşlar değil. Şöyle ki, ekranın belli bir yerine basarsan farklı algılıyor.Bunu nasıl açıklarım bilemedim. Yani şu rom olayını sana zahmet açıkla ki hemen sipariş geçeyim.
    edit:kod işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih448 -- 28 Mayıs 2016; 22:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

quote:

İyi günler.Telefonu usb ile bağlayınca pc görmüyor.Birkaç gün önce sıkıntı yoktu.W8.1 ve W7 iki pcde de denedim.usb driver kurulu.Aygıt yöneticisinde de görünmüyor.Çözümü var mı?

Rom mu atıyorsunuz, telefon açık ve usb bellek olarak mı bağlıyorsunuz biraz açıklasanız ?

Evet ROM atmak istiyorum.Tel açik,USB den bagliyorum.Şöyle bir sorun daha var:Şarj olurken "sarj oluyor"yazmiyor.Tel kapalı iken sarj olduğu sırada,sarj yüzdesini gösyermiyor sadece "0" yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih448

Yanlız hocam tek sorun kapasitif tuşlar değil. Şöyle ki, ekranın belli bir yerine basarsan farklı algılıyor.Bunu nasıl açıklarım bilemedim. Yani şu rom olayını sana zahmet açıkla ki hemen sipariş geçeyim.

Rom işi kolay ama inşallah sorun sadece ekrandır. Tuşlar için birşey diyemeyeceğim. çünkü tuş takımı ekrandan ayrı bir parçadır. Bildiğim kadarıyla ekranla tuşların bağlantısı yok. Format atmayı denediniz mi ? Benim anladığım kadarıyla dokunduğunuz yer ile telefonun alğıladığı yer farklı öyle mi ? Kalibrasyon sorunu yani ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet ROM atmak istiyorum.Tel açik,USB den bagliyorum.Şöyle bir sorun daha var:Şarj olurken "sarj oluyor"yazmiyor.Tel kapalı iken sarj olduğu sırada,sarj yüzdesini gösyermiyor sadece "0" yazıyor.

Hocam ona birşey diyemeyeceğim ama belki de telefonun usb girişinde bir sıkıntı olmuştur. isterseniz bi format deneyin. yazılımsal da olabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ona birşey diyemeyeceğim ama belki de telefonun usb girişinde bir sıkıntı olmuştur. isterseniz bi format deneyin. yazılımsal da olabilir...

Peki,pc teli gormuyor.Nasil rom atabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki,pc teli gormuyor.Nasil rom atabilirim?

Dediğim gibi büyük ihtimal şarj girişiniz arızalanmış olabilir ama emin değilim. Diğer bir rom yükleme seçeneği de CWM ile rom yüklemedir ama o da sizin telefonda yüklü değildir.

• quote:

Hocam format işini bir deneyin düzelmezse ekran tuşları için değişik programlar var işinizi görebilir.
  • Ekran tuşları için handy soft kullanıyorum uzun zamandır. Alıştım artık Lakin, ekran artık canımı sıkıyor haliyle değiştirmek istiyorum. Şu rom olayını halen açıklamadın abi
  • quote:

Orijinalden alinti: fatih448

Ekran tuslari için handy soft kullaniyorum uzun zamandir. Alistim artik Lakin, ekran artik canimi sikiyor haliyle degistirmek istiyorum. Su rom olayini halen açiklamadin abi

Ekrani degistirirsen ve yanlis kodlu ekran gelirse eger "ulefone be one" rom kullanmak zorunda kaliyorsun. Bunun da bence kötü tarafi yok çünkü victorun romundan daha stabil... Eger ayni kodlu ekran gelirse problem yok zaten direk ekrani takarsin. Bizim ekran kodu için konuyu incele...

http://forum.donanimhaber.com/m_96471610/mpage_47/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 30 Mayıs 2016; 22:15:55 >

• quote:

Ekran tuşları için handy soft kullanıyorum uzun zamandır. Alıştım artık Lakin, ekran artık canımı sıkıyor haliyle değiştirmek istiyorum. Şu rom olayını halen açıklamadın abi
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 30 Mayıs 2016; 22:15:30 >
  •  ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
    Batarya kullanimi fotoda gorundugu gibi sıfırlamıyor.Devamlı üzerine ekliyor.
    Çok yavaş şarj oluyor.
    Oyun açtiktan 2 dk sonra termal uyari deyip, resetleniyor.

• Bence senin telefonda donanımsal bir hata var. Üstte Burhan arkadaş şarj entegresi satıyor bir dene istersen. Tahminim şarj entegren bozuk olduğu için telefonu hiç şarja takmamışsın gibi algılıyor olabilir. Normalde şarjı takıp çeksen bile sıfırlaması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alinti: fatih448

Ekran tuslari için handy soft kullaniyorum uzun zamandir. Alistim artik Lakin, ekran artik canimi sikiyor haliyle degistirmek istiyorum. Su rom olayini halen açiklamadin abi

Ekrani degistirirsen ve yanlis kodlu ekran gelirse eger "ulefone be one" rom kullanmak zorunda kaliyorsun. Bunun da bence kötü tarafi yok çünkü victorun romundan daha stabil... Eger ayni kodlu ekran gelirse problem yok zaten direk ekrani takarsin. Bizim ekran kodu için konuyu incele...

http://forum.donanimhaber.com/m_96471610/mpage_47/tm.htm

Hocam ekran ile kapasitif tuşlar ayrı derken? Ben birleşik sanıyordum.

Bu mesaja eklenen görseller:

Kalibrasyon sorununu fotoğraf olarak göstereyim.Ben kırmızı işaretli yere basarsam sarı yere basmışım gibi algılıyor.
    Mavi renkli yere basar isem kahverengi olarak algılıyor.Ayrıca hiçbir sorun yokken birden böyle oldu.

bu arada daha önce batarya %100 olmuyor diye sormuştum. dediklerini yaptım ama değişen bir şey yok abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih448 -- 15 Haziran 2016; 5:55:25 >

• S.a arkadaşlar. Cpu tuner programını yükledim. Minimum cpu 728mhz çok değil mi. Dolayısıyla şarjin daha hizli bitmesine sebep oluyor. Bunu daha aşağı cekmenin yolu var mı acaba?
  • telefonumun ekranı kırıldı. Diğer tüm aksamlar çalışıyor. Pili şişmeden dolayı değiştirilmişti az kullanıldı. Parçalar satılıktır.
  • Fatih resimde işaretlediğim yerlere dikkat et. Buralarda delikler var. Şeffaf yani ve altında ledler var hatırladığım kadarıyla. Dokununca altında ledler tuşları aydınlatıyor. Şimdi senin dediğin mantıklı geldi. Belki o ledler sadece aydınlatma işini yapıyordur.Algılama işini belki de ekran yapıyor. Eğer öyleyse işin daha kolay. Belki de ekran bozukluğundan o tuşların çalışmıyor. Karar sana kalmış. Batarya anlattığım şekilde düzelmemişse bozuktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 20 Haziran 2016; 1:35:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRo_123

S.a arkadaşlar. Cpu tuner programını yükledim. Minimum cpu 728mhz çok değil mi. Dolayısıyla şarjin daha hizli bitmesine sebep oluyor. Bunu daha aşağı cekmenin yolu var mı acaba?

Muro büyük ihtimal işlemci o kadarına müsade ediyordur. O Tür programların çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Zira telefon yaptığı işleme göre işlemci hızını ayarlıyor zaten. Telefonun menüsünde olan tasarruf modu bu işe yarıyor.
  • victor firması battı mı,tel. sarj giriş yeri bozuldu mng kargoya gittim viktor servisi kapandı dedi ben ne yapacam şimdi garantisiz mi kaldım,kendım mi yaptiracagim,yardımcı olursanız sevinirim
  • selamun aleyküm bizim telefonlar için ekran artı lcd satan varsa almak istiyorum aliexpressi bekleyemem 1 ay boyunca
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.