Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Arkadaşlar ben bir rom buldum. denemek isteyenler için link aşağıda. Bu rom 6592 replika Note 4 romudur. Rom fena değil bizim stok romdan iyidir. ben 10 gündür felan kullanıyorum.

yeni link eklendi
    victor spark 4 rom:https://yadi.sk/d/FWhQTwiboo2sG
    RAR şifresi: elebasi7102

Yükleme talimatları:
    -gerekli driver ve sp flash tools programı için ilk sayfadan yardım alın orda daha detaylı anlatım var.
    -romu rardan çıkarıyoruz
    -sp flash tools programı ile yükleme yapıyoruz.
    -scatter loading kısmına tıklayarak romun içindeki MT6592_Android_scatter dosyamızı seçiyoruz.
    -Download Only kısmını seçiyoruz (yüklemede hata verirse firmvare upgrade kısmını seçip deneyin)
    -Format all kısmını sakın seçmeyin arkadaşlar. imei uçma ihtimalini söyledi arkadaşlar ben denemedim.
    -sonra downloada tıklıyoruz programımız telefonu bağlamak için hazır hale geliyor.
    -bataryayı söküp kablo ile telefonumuzu bilgisayara bağladığımız anda driverimiz bilgisayara tanıtılmışsa yükleme başlar.
    -yükleme tamamlanıp "OK" yazısı çıkınca telefonu bilgisayardan ayırabilirsiniz.
    -Romu kurduktan sonra ilk iş ses + ve güç tuşuna basılı tutarak wipe data factory reset / wipe cache partition yapın ve telefonu yeniden başlatın.

-Bu romla telefon samsung arayüze sahip oluyor.
    -13 megapiksel kameramız 16 görünüyor. (Ama pembelik sorunu düzelmiyor aynı)
    -orta tuşa basılı tutup uygulamaları kapadığımızda whatsapp - facebook vs.. uygulamalar tamamen kapanıyordu.ileti gelmiyordu. bu romla bu sorun çözülüyor.
    -radyo geliyor ama pusulamız gidiyor.
    -Ancak telefon ismi modeli felan FCT Note 4 spark olarak değişiyor bilginiz olsun.
    -Antutudan 30500 puan almıştır bilginize...
    -Aklıma gelenler bunlar gerisini kullandıkça göreceğiz...

Linkteki bu telefonun romudur menüsü görünüş vs merak edenler bakabilir. FCT Note 4 Spark:https://www.youtube.com/watch?v=NMXRkLA2YKQ

Bunlarda benim telefonun ekran görüntüleri:

S.a dostum. Ben sonunda ne olursa olsun bu romu yüklemeye çalışacağım. Fakat bizim telefona uyumlu yani mt6592 driver bulamadım. Ayrıca benim pc' de win8.1 yüklü. Yani rom atarken sorun çıkar mı?

• 6592 için ayrı bi driver yok bildiğim kadarıyla. Yani tüm mediatek telefonların ortak bi driveri var hepsine oluyor. hatta ben şuan xiaomi redmi note 3 kullanıyorum ona bile ayrı driver yüklemedim. Ama işletim sistemi windows7. sizdeki 8 olduğu için sorun çıkmış olabilir. 8 de bu tür hatalar olabiliyor.
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Aynen. kingoroot var pc de. Driverları ordan otomatik yükledi zaten. Ben garanti olsun diye sürücü yazılım imzalamasını da devre dışı bıraktıydım. Download butonuna tıklayıp teli bağladım. Error verdi.
    Bu hantal yazılımdan yine kurtulamadım yani. Şimdi düşündüğüm şey şu: Virtualbox sanal pc ile windows 7 kursam, oradan bu işlemleri yapsam sorun çıkar mı? Diyelim ki sorun çıktı. Telefonu nasıl kurtarabilirim?
  • Sanal makine kullanmadım birşey diyemem. Ama bildiğim mediatek telefonları yazılım ile çökertemeyeceğiniz. Öyle birşey olsa benim başıma gelirdi :) En kötü ihtimal tekrar yazılımla ayağa kalkabilen bir telefon.
    Eyvallah kardeş. Bi deniyeceğim bakalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Sanal makine kullanmadım birşey diyemem. Ama bildiğim mediatek telefonları yazılım ile çökertemeyeceğiniz. Öyle birşey olsa benim başıma gelirdi :) En kötü ihtimal tekrar yazılımla ayağa kalkabilen bir telefon.

Böyle bir hata alıyorum kardeş telefonu taktığımda. Driverları falan yüklü. Biraz araştırdım scatter dosyası uyumlu değildir ondan bu hatayı alırsın filan yazmışlar.

Firware upgrade seçince düzeldi kardeş. Sorunsuz yükledim. Rom güzele benziyor. Bizimkinden stabil olduğu kesin. Fakat çeviri hataları var bazı yerlerde. Tam türkçe değil yani. Neyse ö.değil o kadar. 1-2 gün deneyim bakalım nasılmış. Yorumumu yazarım yine buraya. Rom için teşekkürler ayrıca. :)
  • Rom akılı kılıfa uyumlu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmware upgrade yap diyecektim çözmüşsün. Ayrıca romu yükledikten sonra cwm menüden wipe factory reset yaparsan iyi olur. ingilizce olan yerler çok fazla değildi ve önemsizdi. Bence kullanmaya değer.

Akıllı kılıf konusunda birşey diyemicem...
    Akıllı kılıf ayarları var. Eski romdaki ayarların aynısı var. Denemedim. Yalnız rom stabilite konusunda kesinlikle çok daha iyi. Wipe data factory reset yaptım. Benim şaşırdığım durum antutu testi oldu. İşte sonuçlar:

• Antutu hakkatten fazla puan vermiş. Ben o romu test etmiştim 32 bin felan veriyordu. Demek yeni sürüm antutuda böyle oldu. Aslında servisini ve güncelle konusunu saymazsak hakikaten kötü telefon değildi. Ben sırf 4g yok diye LG G3 e geçiş yaptım pişman olmuştum. G3 oyunlarda felan resmen yanıyordu telefon. Victor o konuda rahattı. Victora çok uğraştım ama lolipop rom ayarlayamadım. Androidin yeni versiyonlarını alsa piyasadaki telefonlara halen taş çıkartabilecek bir telefon. Kuzenimin telefonu kırılınca ona hediye ettim halen kullanıyor. Kendim de G3 den kurtulup xiaomi redmi note 3 e geçtim :)
  • victor benide çileden çıkarttı en son aliexpres den getirdigm dokunatik 3 4 ay sonra kadar bozuldu nası diyim 30 40 kere ekran kapat aç kapat aç deniyordum çalıştıgı oluyordu ekranın çalıştımıda kapatana kadar problem yaratmıyordu htc one m9 a geçtim kafam rahat

• pleksiglass P kullanıcısına yanıt
    adını unuttuğum bir bechmark uygulamasıyla victor u2 de baktım 4 çekirdek var çalışan.. diğerleri stopped durumunda
    2. mesajımı yazıyorum, elebasi7102, o telefonların ikisi de bende var victor u2 anneme almıştım nadiren dokunmatik sonuru mılıyor mesela arama ekranında 5 tuşuna basılmıyor yada diğer tuşları çok zor görüyor. telefonu sıfırlasak da düzelmiyor sonra kendiliğinden birden bire düzeliyor birşey olmamış gibi. kendime de samsung galaxy y serisinden (300tl) yeni telefon olarak araştırarak lg g3 aldım. Bu kadar ısınacağını tahmin edemezdim yazın kulağıma yapışıyor telefonda oyun oynarken el yakacak seviyelere geliyor ama ben çok telefonla uğraşmam kendi ipad'imle oyun oynar internette dolaşırım, ekran ve çözünürlük iyi diye lg g3 aldığıma çok memnunum şarjı da 11 günü çıkarıyor bence telefonla günde 2 saatten fazla zaman geçirmeyenler için ideal bir telefon.. Kamerası da harika, umarım 4-5 yıl götürür beni :)
    Bugün redmi note 3 incelemesi baktıydım. Bataryası muazzammış gerçekten. Şu bizim victor bataryası biraz iyi olsaydı bir de stabil bir işletim sistemi olsaydı eminim yok satardı. Ayrıca telefon çok kalitesiz gibi durmasına rağmen 3-4 defa düşürdüm. Hem de beton zemine. En son bugün düştü. Kılcal çizik haricinde taş gibi valla. Beğendim bu yönden :)

• Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
    Telefonumun ekranı kırık,kulaklık çıkışı kırık(soket değişecek),çerçevelerde ezilme var,ses tuşları tam basmıyor v.s

Nero bilişim diye bi firmayı aradım 350tlye bu sorunların hepsini hallederim dedi.Ayrıca 2 yılda sana garanti veririm dedi.

Sizce sadece kulaklık soketini mi yaptırayım(75tlye) bu firmadan.Kalanını aliexpresden halletsem mi daha iyi olur.Yoksa bu firmaya 350tl için vereyimmi?

Cevaplarınızı bekliyorum.
  • 499 tl ye alınır mı arkadaşlar ?
    Sayfaları okuyamadim. Kronik sorunu var mı?
    Discovery 1 / 4 gb kullanan eşime almayı dusünuyorum . Ne dersiniz

• omermesud kullanıcısına yanıt
    Ustam gercekten 499tlye cok kafa karistiran bir telefon. Bence gm one 4g ile arasinda karari siz verin.

Edit: sanirim victor firmasi batmis ustam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolyordam35 -- 25 Temmuz 2016; 12:04:04 >
  • omermesud kullanıcısına yanıt
    Malesef Victor firması battı. 500tl' ye bu telefon değer ama bence siz GM 4G android one bir araştırın. Kronik sorunları yoksa onu alın. Sonuçta hala güncelleme alıyor. Eğer Victor firması batmasaydı ve bu telefona adam akıllı bir yazılım yapsaydılar emin olun çok iyi f/p telefonu olurdu. Çünkü Donanımı çok kuvvetli. Şu anki yazılımla tabiri caizse tüplü ferrari kullanıyoruz
  • Teşekkürler arkadaşlar . Banka kampanyasıyla 525 tl ye gm 4 android one aldık . Hayırlı olur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.