Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Cihaz 1 amperle sınırlı olabilir. Ancak bazı şarj aletleri dandik olabiliyor ama 3 cihazda da aynı sonuç olduğuna göre 1 amper sınırı mantıklı.
    -Hepsiburadaya arkadaşım yolladı. Dediği gibi bizim anlaşmalı servislerimiz var. tamir yaparız olmazsa paranızı iade ederiz demişler. Cihaz hepsiburada da şu an... Ama bence 20 liralık batarya için 20 gün telefonsuz kalmaya değer mi bence değmez diye düşünüyorum.
    -Root olayı garanti dışı bırakır. Yollarsanız da orjinal rom yükleyip yollayın. (unroot yetersiz kalabilir)

-Aliexpress ten kredi kartı yada paypal ile alışveriş yapabilirsiniz. Ücretsiz kargo olanları tercih edin yoksa kargo parası aldığınız üründen fazla çıkabilir. Tabi telefon, ilaç ve daha birçok şeyi sipariş veremezsiniz yollanır ama gümrüğe takılır. sıkıntı yaşarsınız. tam kanununu bilmiyorum ama ufak tefek şeyler sorunsuz geliyor. ben led lamba, kablo, küçük elektronik parçalar vs. birçok ıvır zıvır söyledim sorun olmadı. telefonun ekranını ve kılıfı da aliexpressden aldım. 1 dolar bile etmeyen ürünler ücretsiz kargo ile evine kadar geliyor. Türkiye'den alsan sadece kargosu 5 tl tutar en az. ve orada 1 liralık ürün burada 10 lira. (ıvır zıvır için) Tabi kargo 20-40 gün sürebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 10 Şubat 2016; 17:39:00 >

• Batarya vb. ürünler gümrükte takılmıyor sipariş vermiştim ben 2800 lük mavi bataryalardan çok gözle görülür bi fark olmadı 2 batarya arasında
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın için sağol. Arıza kaydı bıraktım bende hepsiburadaya şimdi. Onay bekliyor. Benim telefonda sadece yavaş şarj olma olayı yok. Şarjım çabuk bitiyor. Ne kadar denediysem ne yaptıysam yapayım 3 saatten fazla ekran açık kalma süresi göremedim. Ayrıca Şarjdayken %90'ı geçtikten sonra cihazdan tiz bir ses gelmeye başlıyor ve daha yavaş şarj oluyor. Bir de en önemlisi şarj olurken her zaman olmasa da şebeke gidiyor. Aslında şebeke var gözüküyor ama arayanlar bana ulaşamıyor. Bu sorunlar beni artık yıprattı diyebilirim. Hepsiburadaya ne olursa olsun göndereceğim. Geri iade almasalar bile en azından şu sorunların bazılarını yapsalar iyi olur. Akıllı telefon mu kullanıyorum belli değil
  • Dostum 1 amperle şarj oluyor demiştin bu normal. benim telefon kendi orjinal şarj makinesi 1000 mah yazıyor 950 mah ile şarj oluyor. daha üzerini bekleme. Telefonu alalı epey olmuştur 3 saat ekran süresi de normal sayılır. 4 saat ekran süresini note serisi bile vermiyor. Orjinal rom mu kullanıyorsun yoksa farklı mı ? orjinal rom kullanıyorsan benim verdiğim bir rom var onu kullan. şebeke konusuna gelince operatörden olabilir. özellikle avea kullanıyorsan normaldir ilk arayana ulaşılamıyor der ikinci aramada telefonun çalar :) sonuç olarak boşa yollama derim ben sana... romu değiştir tekrar birkaç gün kullan düzelmezse yollarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Dostum 1 amperle şarj oluyor demiştin bu normal. benim telefon kendi orjinal şarj makinesi 1000 mah yazıyor 950 mah ile şarj oluyor. daha üzerini bekleme. Telefonu alalı epey olmuştur 3 saat ekran süresi de normal sayılır. 4 saat ekran süresini note serisi bile vermiyor. Orjinal rom mu kullanıyorsun yoksa farklı mı ? orjinal rom kullanıyorsan benim verdiğim bir rom var onu kullan. şebeke konusuna gelince operatörden olabilir. özellikle avea kullanıyorsan normaldir ilk arayana ulaşılamıyor der ikinci aramada telefonun çalar :) sonuç olarak boşa yollama derim ben sana... romu değiştir tekrar birkaç gün kullan düzelmezse yollarsın...

Yok kardeş. 3 saat ekran süresini 3310 gibi kullanırsam ancak alabiliyorum. Onu demeye çalıştım. Normal kullanımda 1.5-2 saat filan ekran süresi veriyor. Şebeke sorunu ise hatla ilgili değil kesinlikle. Şebeke birden 2g ye geçiyor şarjda iken. Mesela G yazıyor 3 kademe gösteriyor. Öyle kalıyor. Telefonu yeniden başlatıncaya kadar ya da uçak moduna alıp çıkana kadar düzelmiyor şebeke. Şebeke sorunu aldığımdan beri var. Garantiye gönderdiydim ama yapmadılar daha önceden. Çünkü her zaman yapmıyor. Ara sıra yapıyor. Ama geçen öyle bir zamnda yaptı ki bu sorunu kaç kişi aramış ulaşamamış bana. Çıldırdım resmen.
    -Rom meselesine gelince sizin verdiğiniz romu bulamadım. Hangi sayfadaydı hatırlamıyorum. Rom işinden biraz korkuyorum açıkçası. En son discovery' de orjinal rom yüklediydim. Sorun çıkmadıydı. Ama bunda bir hata yaparsam nasıl düzeltebilirim korkusu var. Bu konuda bana ne yapmam gerektiği hakkında kısa bilgi verebilirseniz romu denemeyi çok istiyorum gerçekten.

• rom 44. sayfada yüklemek kolay sp flash tools ile yükleme yapabilirsiniz..
    Bu telefona Galaxy note bataryası uygun mudur denediniz mi acaba? Forumda bazı kişiler öyle demiş. Eğer uygunsa denemek lazım. Belki bizimkinden iyi gidiyordur.
    Link:http://urun.n11.com/batarya/samsung-n7000-galaxy-note-1-orjinal-batarya-2500mah-trea-P81561428?cid=604001&gclid=CP_KqtXq9soCFUORGwod-iwAsQ&gclsrc=aw.ds
  • Burhan1496 kullanıcısına yanıt
    Galaxy Note bataryası denediniz mi peki? Bu bizim telefona uygun mu acaba? Forumda bazı kişiler öyle demiş.
    Link:http://urun.n11.com/batarya/samsung-n7000-galaxy-note-1-orjinal-batarya-2500mah-trea-P81561428?cid=604001&gclid=CP_KqtXq9soCFUORGwod-iwAsQ&gclsrc=aw.ds
  • victor batarya 76x60mm boyutta kalınlık ise 4 mm. samsung bataryalar tam ölçüsünü bilmiyorum ama kalın oluyor. tırnağı dikkat edersen bizimkinden farklı hadi tırnağı bi şekilde keser halledersin ama söyleyen arkadaş da kalın olduğunu söylüyordu.

Tekrar inceledim: artı ve eksi kutuplar ters söyleyen arkadaş neye göre söylediyse artık ?

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 14 Şubat 2016; 23:50:23 >

Evet haklısın. Kalın durduğunu ben de farkettim.
  • şimdi benim telefonda ekranda sarı lekeler falan vardı servise gönderdim aldığım telefoncu vasıtasıyla arenaya gitti 15-17 gün arası yapılıp geldi.Telefonum viktor u2 idi.ekranını değiştirmişler yeni pil takmışlar ön kasa değişmiş yeni jelatinli tek değişmeyen arka kapak kalmış.telefonda simdi bişey yok lakin arkadasımda P1 modeli vardı onun parçaları hiç yokmuş 45 gün bekledi hala gelmedi para iadesi aldı p1 i olan arkadaşlar beklemek kaydıyla telefonunda sorun olanlar para iadesi alabilirler.herkese kolay gelsin saygılar.
  • Ankara Anteres'deki Mediamarkt'ta 549 TL cihaz. Sadece beyaz renk var.13 tane var stokta. Siyah kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş. Hepsiburadaya telefonunu gönderen arkadaşının durumu ne oldu haber var mı? Ben de yolladım bekliyorum şu an.
  • Sabah konuştuk. Ekranın kenarında sararma vardı ve batarya şişmişti. ikisini de değiştirip yapmışlar. Gördüm telefonu.
  • Valla kardeş. Victor güncelleme gelmediği için yavaş kalıyor artık. Benim size önerim eğer ucuz yollu telefon arıyorsanız güncel modellere bakmanız.
    Şu an en popüler f7p ürünler bunlar bi bak derim ;) :
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-a7000-p-TELCEPLENA7000-S
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p8-lite-p-TELCEPHUAP8L-S

• Kendim için değil hocam. Orada fiyatını uygun görünce konusuna yazayım alacak olan varsa forumdaşlara faydası olur diye yazdım.
    Dediğiniz gibi bu saatten sonra bu telefonu almanın mantığı kalmadı. 4G yok, firma kapanmış servis olayı uğraştırır, güncelleme yok vs.
    Yazdığınız alternatif telefonlara ek olarak Asus Zenfone 2 Laser serilerini tavsiye edebilirim ben de..

• Fiyat uygun olduktan sonra niye alınmasın 500 küsürlere kadar düşmüş. Yarın öbür gün 400 lü fiyatlar görürüz zaten çindeki fiyatı o. Elden çıkarmak için karsız hatta ufak zararla dağıtacaklar. Bence önemli olan güvenilir yerlerden almak. Kendim için söyleyeyim. Elimdeki telefon patlayana kadar yada satana kadar kullanmaya devam ederim. Örnek verdiğiniz telefonlar da victordan çok iyi modeller değiller. Hepsi çin menşeili telefonlar. tamam 4G var, marka olarak bilindik markalar ama güvenilir yerlerden alındıktan sonra markanın çokta önemi kalmıyor. Örneğini de gözümle gördüm ve size de anlattım... 4G ye de gelince görücez bakalım nasıl birşeymiş. daha 3G yi doğru dürüst alamamışken nasıl 4G verecekler merak ediyorum doğrusu...
    Valla güncelleme desteği gelmedi. Bu yüzden bu telefon bitti benim gözümde. 2gb ram var ama kasmalar donmalar oluyor. Güncelleme gelseydi bunlar düzelirdi. En basitinden Gm android one 4g 6.0 marshmallow güncellemesi almış. Bizim bi abide vardı. Elime aldım nasılmış diye kullandım biraz. Abi yağ gibi kayıyor telefon. Resmen İos akıcılığını yakalamışlar 6.0 ile. Hiç takılma donma filan yok. Uygulamalar şık diye açılıyor şık diye kapanıyor.
    Ben bu telefonu alırken müşteri hizmetleri büyük ihtimalle gelecek 5.0 güncellemesi dediler. Ona güvenerek aldım. Bu bakımdan hayal kırıklığı. Güncelleme olsaydı eğer bu telefonun donanımına diyecek sözüm yok. Donanım gayet yeterli ve güçlü.
  • Güncelleme konusunda hakkisin. Ama ben mesela bir samsung yada lg yelefon kullaniyor olsam zaten stock rom ile yine kullanmam. Bunlara piyasada stock romdan daha fazla performans veren romlar var. Mesela cyanogen ve miui romlar. Bizim telefonda da sikinti bu. Bilinmedik bir telefon olduğu için kimse rom yapmaya uğraşmıyor. Emsal telefonlarda olsa bir şekilde port edilir ama onlarda da yok. Ben android 5 için uğraştim ama olmadi. Olmama sebebi ekrani değiştirdiğim için olabilir. Victora uygun CWM modunu buldum. Orjinal ekrani değişmemiş kişiler benimle irtibata geçerseler cwm ve yükleyecekleri cyanogen in mt6592 için android 5 romu var en azindan bir denemiş olurlar...

iyi geceler rica etsem telefonun usb driverini paylaşabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.