Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum telefonun ekrani kirilmamissa, yani ulefon ekran takmamissan seninkine olmaz.

Eğer denemek istersen sayfanin en altinda download var
    http://ulefone.com/download/beone.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Dostum telefonun ekrani kirilmamissa, yani ulefon ekran takmamissan seninkine olmaz.

ben victora ekran değiştirmeden attım kullanıyorum yanlız ilğinç bir bug var tel ekranı kapalı iken kapasitif tuşlara parmagını götürünce titriyor ayrıca bir hata daha var vifi ile nete baglanınca download hızı 0,2Mbps larda geziyor marketten ve youtubeden download cok kötü sendede bu durumlar varmı eski roma dönecegim vifi yüzünden gıcık etti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 7 Aralık 2015; 21:51:07 >

• Dostum bende bu durumlar yok. Wifi yada 3G Hız olarak bir uygulama ile ölçmedim ama internette video izlerken yada gezinirken hiç birinde sorun yaşamıyorum. hızı gayet iyi. Romu yükledikten sonra format + factory reset yaptın mı ( güç tuşu + ses açma yada ses kısma) menüsünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 8 Aralık 2015; 12:17:31 >
  • quote:

Dostum bende bu durumlar yok. Wifi yada 3G Hız olarak bir uygulama ile ölçmedim ama internette video izlerken yada gezinirken hiç birinde sorun yaşamıyorum. hızı gayet iyi. Romu yükledikten sonra format + factory reset yaptın mı ( güç tuşu + ses açma yada ses kısma) menüsünden.

Yaptım herşey on numara oldu..

• hayırlı olsun :))
  • quote:

Dostum telefonun ekrani kirilmamissa, yani ulefon ekran takmamissan seninkine olmaz.

Kurulumu yapamadım ben

Sitedeki işlemleri sırası ile yapıyorum.SPmultiport programını acıyorum incorrect scatter file format! uyarısı veriyor
    Ok diyip geçiyorum scan düğmesine basıyorum the selected comports will be reset , are you sure to scan comports? diye bi ekran cıkıyor evet diyorum FAİL ekranı cıkıyor please select correct scatter file for operation ! hatası veriyor

• http://spflashtool.com/download/SP_Flash_Tool_v5.1524.00.000.zip

burdan flash tools indir ve bununla yükle. ilk sayfada yükleme talimatları var. ayrıca driverler de yüklemen gerekiyor.
  • Flash tool ilede yükleyemedim hata veriyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 11 Aralık 2015; 15:20:19 >
  • Download only seçince hata verirse firmware upgrade seçip dene...
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

kafanı şişiriyorum ama böyle bi hata verdi şimdide
  • Telefonumun ses açma kısma tuşu çalışmıyor.Garantisi devam eden telefon için ne yapabilirim.
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    SP flash tools programının 3.1228.00 versiyonunu kullan
  • quote:

Arkadaşlar ben telefonu sorunsuz kullanıyorum ancak telefona ulefone rom yüklediğimiz için midir nedir ön kamera çalışmıyor sadece. Sizde de bu durum var mı ? Yoksa kamerayı mı takamadım ?

Ulefone romu çok iyi hatta ekran kapalıyken çift tıkla ekran açma modu felan var. bir kaç uygulama ile LG ler gibi çift tıkla hem tuş açıp hemde kilitlenebiliyor bu hoşuma gitti :)

bende hiç bir sorun yok. Ön ve arkada kamera gayet normal çalışıyor.
  • Bu ön kamera nerden acılıyor.

• Şimdi ben pil sipariş edicem bu yukarıda arkadaşların bahsettiği ulufone mi neyse onun pili oluyor değil mi? Ayrıca servise göndermeme rağmen ekrandaki lekeleri görmezden gelip yapmamışlardı.Allah belalarını versin.Ekranını ben almak istiyorum.Lakin ben bu telefonun yazılımını değistirmeden lcd ekran almak istiyorum.Linkini verebilirseniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler.
    Bide arkadaşımın P1 telefonu bozuldu garantisi var ama ne olacak :(

• lovelyosman kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi romu kullanmıştınız. Ben ulefone be one romu hiç değişiklik yapmadan yükledim. ön kamera yok. Diğer arkadaş da benim gibi ön kamera mağduru...

• lovelyosman kullanıcısına yanıt
    Bendede o sarımsı leke oluştu.Resimdede görülüyor.
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
  • O sarılığın yazılımla alakası yok. Benim burda bir arkadaşımda da oluşmuştu açma kapama tuşunun yakınında. 2-3 cm boyunda. bu hatalı üründen kaynaklanıyor bence ama arkadaş ne yaptı bilmiyorum. Firma da battı garanti imkanı veriyorlar mı bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar

Telefon garantiye göndereceğim ama servis firma batmış diyorsunuz. Siteleri açılmıyor.
    Nasıl gönderebilirim.
    Yoksa direk tüketici hakem heyetine mi vereyim para iadesi için.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 22 Aralık 2015; 23:03:55 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.