Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 16:05:09 >
  • telefonun ekran kırıldı 350 tl istediler çok değilmi

daha az maliyetle halledilemez mi bu iş beyler acil cevap lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Pro 2000 firmasına sesleniyorum.Victor p1 ve victor u2 telefonlara güncelleme vermeniz gerekiyor.Telefonu sattınız aldık.Pişman olduk.Bari telefonların orjinal isimlerini (çinde ki isimlerini) söyleyin ordan takip edelim güncellemeleri.Victor U2 ye lolipop gelmemesini anlarım.Büyük markalar bile lolipop u doğru düzgün veremeyebiliyor.Victor p1 e kitkat vermek çok mu zor.Bir tane güncelleme veremediniz.Bence hasbel kader Türkiyeye telefon getirtip satmaya kalkarsanız Donanımhaber üzerinden reklam yapmaya çalışmayın.Sattığınız telefonlarla çok kötü madara oldunuz.

Ulefone U58 ... Elephone P2000

http://mechanicalmfg.blogspot.com.tr/2014/09/victor-u2-inceleme.html

• fatih448 kullanıcısına yanıt
    Kendin monte edebilirsen aliexpresten ulefone u58 modeli için ekran getirtebilirsin muhtemelen çok daha ucuza mal olur
    Ekleme:55 $ ile 85$ arasında fiyatlarla satılıyor ben kılıf ve pil aldım 1 ayda geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 14 Mayıs 2015; 17:16:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar,

f/p ürünü diye beyazından aldım 3 ay kadar önce.

benim telefonla ilgili size sormak istediklerim şunlar;

telefon konuşurken ya uçak moduna geçiyor ya da kendi kendine hat kesiliyor. aynı yerde aynı hattı farklı telefonla denedim kesilme yok.

telefon ekranın alt kısmında ekran içinde, ekranda beyazlamalar var. ve artmaya başladı.

en enterasan olanı ise telefonu yere düşürmeme rağmen, ekranın alt köşeleri birbirinden bağımsız şekilde kırılmıştır.

sadece cebimde taşımaktayım. inanmayanlar olabilir ancak birbirinden bağımsız iki köşe çatlamıştır.

herhangi bir markayı kötülemek veya övmek için yazmadım ama sadece benzer şeylerle karşılaşanlar oldu mu diye sormak istedim. ve de nasıl bir yol takip etmemi önerirsiniz. yani garantiye gönderip ekran değişimi istenirse bu kadar kolayca kırılacak bir telefona ekran tamir parası vermeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esember -- 17 Mayıs 2015; 17:47:56 >

• selamlar ben de ürün alalı tam 18 gün oldu. Batarya gerçekten stabil değil ve performansı 3100 mah yansıtmıyor. HB den aldığım ürünü iade etmek istedim ama 14 günmüş iade süresi onu da kaçırmışım :(
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:53:07 >
  • Victor P1 e kitkat gelmeyecek midir.Neden hiçbir güncelleme yayınlanmıyor,güncelleme yayınlanmayacaksa bu telefonda ota neden var.Üretici bu telefona hiç mi güncelleme yayınlamadı.Sanırım Victor firması bir daha telefon getirmeyecek.
  • Telefonum garantiden yeni geldi ekrani kirikti yaptirdim ama bi sorun var telefonun üst kismina ufak bi yüklenme ile kapaniyo birdaha garantiye yollamak istemiyorum bi cozumu var midir bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu telefondan çok memnunum bataryası şişti kocaman oldu patlayacaktı servise gönderdim sıfır batarya ile değiştirmişler ama 9 gün sürdü kayseriden mng ile yolladım ilk bataryada telefonun bataryası hemen bitiyordu ama bu sıfır olan batarya farklı hatta üstündeki yazılar bile farklı bataryayı değiştirmişler yani anlaşılan %1 şuan sarjım abartmıyorum 45 dk oldu wifi ye bağlı hala bitmedi tabi servis yeni yazılımda atmış kameradaki pembeleşmesi sıfıra inmiş ben çok memnunum iyiki almışım bunu ama gerçekten eski batarya çok sorunluydu isterseniz size yeni bataryanıın farklı olduğunu resmini çekerek kanıtlarım üstünde model u2 falan yazıyo yani saygılar
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 12 Ağustos 2015; 15:53:39 >
  • Bu telefonu almayi dusunuyorum bi kac sorum var
    -Telefonla ilgili bi sikayetimiz olunca sirket ilgileniyormu?

-Uygulamalari direk hafiza kartina kurabiliyormuyuz?

-Telefon guncelleniyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frdbyrm F kullanıcısına yanıt
    Pili az gidiyor
    Uygulamalar hafıza kartına kuruluyor
    Hiç garantiye yollamadım ama yorumlar iyi gibi
    Güncelleme desteği zayıf
    Kamerada pempeleşme sorunu var
    Neticede o fiyata daha iyi telefon alınabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 5 cihaz arasında kaldım

-Escord Joye E8
    -Piranha IQ+
    -Victor U2
    -General Mobile 4G
    -Asus Zenfone 5

Piranha ve victor un piyasada fazla tanınmamasından dolayı tereddütteyim.Escord hakkında çok fazla şikayet okudum,GM ve Asus ta donanım olarak digerlerinden geride kalıyorlar birazdaha araştırmam gerekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbyrm -- 4 Haziran 2015; 22:08:38 >
  • general mobile 4g güncelleme alabilir gerisi aşşağı yukarı aynı yani çin malı (etiket markalarının telefonları) annemde discovery 1 var ekranı victor p1 den iyi dokunmatiği victor p1 den ve victor u2 den çok daha iyi,victorların sesi ve camerasıda kötü bence (gm bana daha kaliteli gibi geliyor) gm4g yinede iyi araştırın kulaklarımı çınlatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 4 Haziran 2015; 23:29:20 >
  • Telefon almak için en iyi yöntem media markt,bimeks te inceleyip nerden ucuzsa ordan almak.Victor u2 yi media marktta inceledim dokunmatiği,kamerası,hoparlör sesi,ekran parlaklığı hoşuma gitmedi.
  • Victor u2 ye rom ayarladım arkadaşlar. deneme aşamasındayım bir kaç güne buraya yüklerim.
  • bu cihaza lolipop güncellemesi vermek çok mu zor?

zaten düz android kullanıyor.
  • güncelleme vermezlerse kaybeden firma olur takipçisi olalım.firmanın tüm rakipleri telefonlarına az veya çok güncelleme verdi.
  • Teknik servisi jet hızıyla çalışıyor. Taa Diyarbakır'dan gönderdim gönderim dahil 3. gün cihaz elimde.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.