Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragorn20

bir sıkıntı daha sayende bertaraf edildi eline sağlık bu düzeylerin optimum seviyesi konusunda ulafone u58 kullanıcılarına başvurmak lazım belki güvenli olarak daha da yukseltilebiliyordur

rica ederim sizleride telefon sahibi olarak aramızda görmek isteriz
  • sırada nfc' olayı
    Gorilla glass olsaydı keşke bir tek ben takıyorum galiba kafaya bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Selam , telefon hakkında istediğiniz test vs. var ise merak ettikleirnizle beraber sorabilirsiniz arkadaşlar, yarından itibaren aktif kullanıma başlıyorum.

Youtube de kutu açılım videosu var , incelemesi de yakında.

hocam cihazın herhangi bir kronik problemi var mı acaba? gmd de mesela şarj girişi kırılıyordu.mtk+çin malı olunca açıkçası gözüm biraz korktu özellikler çok iyi ama kurcalayınca telefonun ısıp kapanma ihtimali kafamı kurcalıyor. ayrıca yazılım desteği konusunda bir bilginiz var mı? malum yakında android 5.0 çıkacak.
  • Şu telefon 1 hafta önce gelse alırdım vallahi çok sağlam telefona benziyor ama 1200tl kendimi sıkıp biriktirdim lg g2 alıcam.
  • Kronik bir sıkıntı ile karsilasmadim mesajlarda noktasiz harfleri kullanirkrn zorlanmak disinda ilk defa telefon incelemesi yaoacagim yardimlariniza ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerada pembeleşme sorunu var gibi duruyor. tüm resimlere baktım tam merkezde pembelik var gibi.
  • Full hersey acik bataryayi test ediyorum

• Bu arada telefon flip cover destekliyor ancak kılıf getirmedi firma nereden bulabiliriz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    asus zf 6 başlığında gorilla glass 3 e rağmen arkadaşın birinin telefonu tırtıklı bir şekilde çizilmiş bu tip şeyler faydalı olmakla beraber biraz da reklam mantıken bir filmin bir camı koruması ne kadar olursa o kadar korur gorilla glass
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Asus zenfone 6 topiği sorundan geçilmiyor alan çoğu kişi şikayetçi ,topiğini açan arkadaş bile garantiye yolladı .
    Bu telefon ilgimi çekti
    ne zaman çıkar üreticisi sağlam mı ?

Slm.

Zenfone 6 ana konusu bende.

21 günlük zorlu ve sıkıntılı bir süreçten sonra ürünü bu sabah itibariyle iade ettim.

Şimdi ne alsam diye bakıyorum.

Bu konunun ilk sayfasında radyo için programla yükleniyor diye not düşülmüş.
    Radyo benim için önemli. Radyo programını yüklemek için root etmek gerekiyor mu? Kullanan var mı?

Bu soruma cevap alırsam çok sevinirim.

iyi forumlar.
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Çok mu kötü hocam bu Zenfone'lar? Ben iyi olur diye bekliyordum ama hayal kırıklığı olmuş herhalde. Umarım yeni telefonunuz çok daha güzel olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 8 Eylül 2014; 14:53:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Çok mu kötü bu hocam Zenfone? Ben iyi olur diye bekliyordum ama hayal kırıklığı olmuş herhalde. Umarım yeni telefonunuz çok daha güzel olur. :)

iyi dileğin için teşekkür ederim.

Zenfon kasa kalitesi, arabirimi, benim gibi oyundan ziyade face-twitter-whatsapp-topeleven-kelimelik gibi sosyal medya, internet, basit oyanlar oynayan birisi için ideal fp ürünü.

Ben üründen çok servis kısmında pes ettim.

ürünü 19 ağustosta Teknosa'ya teslim ettim. Çünkü ilk 14 gün içinde arıza olursa aldığınız yere verin süreç daha hızlı ilerler denmişdi.

9. güne kadar teleservice: cevap veremeyiz, teknosa: ürünü gönderdik, asus: bizde yok sarmalında kaldım.

Sonra ürün asus kayıtlarına girdi. yok inceleniyor, yok şöyle böyle derken 18. güne kadar geldim. Ama bu arada telefon konuşmaları, hat kopmuş gibi yapılıp yüze kapatılan telefonlar (teknosa), sinir stres...

Cuma akşamı arandım iade-değişim raporu çıktı diyerek.

bu sabahta gidip iade için işlemi başlattım. Kredi kartıma geri ödeme yapıldı. Bankaya göre bir müddet sonra ekstremde görebilecekmişim.

Halbuki ürünü alırken, bilkom getiriyor, sorun olmaz, hele hele benim cihazın arızası gibi donanımsal olduğu %100 belli olacak olan, servis eline aldığında 5 dakika içinde "lcd arızalı" diyeceği arıza için 18 gün bekletildim. Ya bi de 6 ay sonra çıkan bir arıza olsaydı ve parça değişimi falan yapılması gerekeseydi?

Neyse, artık başka bir ürünü yelken açmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 8 Eylül 2014; 15:07:33 >

• Sabah 9da ciktim %100 olarak. Suan %47 de aktif kullabiyorum. İlk soyleyebilecegim iphone ve discoverye gore internet ve konusma performansi muazzam guzel.

• fotoğraf konusu nasıl?
    ilk mesajdaki fotoğraflarda pembeleşme var.
    başka çekebilen var mı? yüklerseniz.
  • g2 siparişini iptal edip bunu alıcam bu gidişle
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    teknosa mı? bu kadar şerefsiz bir mağaza olamaz. ben bir laptop aldım oradan, 8 ayda 4 kere servise gitti, tüketici mahkemeside paranızı geri alabilrsiniz diye yazı verdiler bana, buna rağmen paramı vermemek için bin bir sahtekarlık yaptılar. Tabi en sonunda kaba kuvvetle aldım paramı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

g2 siparişini iptal edip bunu alıcam bu gidişle

O kadarda değil

• kardeş yani bence bi telefona 700-800 tl'den fazla para vermek biraz saçma geliyor bana, tabi bu benim görüşüm herkese saygı duyuyorum. Ama ülkemizde gece gündüz amelelik yapıp sonunda bütün parasıyla iphone alanları biliyorum.
  • bende başından beri asus zf 6 konusunu takip ediyorum hatta teknosada elime bile aldım fakat victoru merak ettiğim için almaktan vazgeçtim ve sanırım birkaç gün içinde bu telefonu alacagim biraz daha kullanıcı verisi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Asus zenfone 6 topiği sorundan geçilmiyor alan çoğu kişi şikayetçi ,topiğini açan arkadaş bile garantiye yolladı .
    Bu telefon ilgimi çekti
    ne zaman çıkar üreticisi sağlam mı ?

Slm.

Zenfone 6 ana konusu bende.

21 günlük zorlu ve sıkıntılı bir süreçten sonra ürünü bu sabah itibariyle iade ettim.

Şimdi ne alsam diye bakıyorum.

Bu konunun ilk sayfasında radyo için programla yükleniyor diye not düşülmüş.
    Radyo benim için önemli. Radyo programını yüklemek için root etmek gerekiyor mu? Kullanan var mı?

Bu soruma cevap alırsam çok sevinirim.

iyi forumlar.

Radyo var yazilimla geliyor hocam discoverlerdeki gibi fakat cihazi root etmek gerekiyor cihazin orj. Firmwaresi olmadigindan cekiniyorum root etmeye cihaz gayet stabil calisiyor orj. Firmwaresine ulasabilirsem gozumu karartip cok deneme yapicam cihaza :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.