Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj ne kadar zamanda doluyor bilmiyorum ben gece 12 civarında takıyorum sabah 8 gibi çekiyorum şarjdan
  • Uxexes sende de yok NFC anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler telefon alacağım kararsız kaldım,Victor u2 mi yoksa Asus zenfone 5 mi Victore cin mali diye güvenesim gelmiyor,yardımcı olursaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha şimdi görüyorum telefonu garuda ankaradaydınız sanırım bi video filan çekemezmisinz acep ?
    ben z2 alacaktım yarı fiyatına buda iyi gibi duruyor ha?
  • Arkadaşlar telefon gayet güzel 3 gündür kullaniyorum.Bende asusla bunun arasında kalmıştım ama inanın hiç pişman değilim.

• Bir teknoseyir ya da dh incelemesi olsa çok iyi olacak firmadan da tık yok maşallah bir sitesi bile yok daha

• Arkadaslar video inceleme icin ekipman gerek bende maalesef yok incelemeyi detayli yaptigimi dusunuyorum ve surekli guncelliyorum incelemeyi

• garuda kullanıcısına yanıt
    Senin incelemen ile ilgili sıkıntı yok zaten ancak gene de türkçe bir video inceleme istiyor gönlümüz, sanırım ifa 2014 yüzünden gecikiyor bu iş fuardan sonra videolar çıkacaktır. Bu arada ne oldu batarya testi güncellemesi iyileşme var mı pil ömründe mesela hazır h.sonuyken müsaitsen bir ekran süresi testi yapabilir misin teknoseyirdeki gibi tam parlaklık full hd kaç saatte bitecek acaba pil bakabilir misin imkanın varsa.
    Sa.Bazi sorularim olcak cevaplarsaniz sevinirim.
    1.telefonun malzeme kalitesi nasil?
    2.telefon isiniyormuu?
    3.gecislerde veya oyunlarda kasma yapiyormu
    4.urunun herhangi bir yerinde sorun varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp3311 A kullanıcısına yanıt
    Bu sorularin hepsinin cevabı 1. mesajda var arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar batarya testini ilk mesaja ekledim ss ler ile bataryada ciddi şekilde iyileşme gözlemledim 1.5 günü rahat çıkartıyor gündelik kullanımda yoğun oyun wifi kullanımında sanırım 1 günü rahat çıkartır ama tam test etmek gerekir, batarya tam kendine gelmedi ilk güne nazaran ciddi iyileşme var.
  • 5 veya 6 mp ile çekilmiş resimleri görebilirmiyiz acep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

arkadaşlar batarya testini ilk mesaja ekledim ss ler ile bataryada ciddi şekilde iyileşme gözlemledim 1.5 günü rahat çıkartıyor gündelik kullanımda yoğun oyun wifi kullanımında sanırım 1 günü rahat çıkartır ama tam test etmek gerekir, batarya tam kendine gelmedi ilk güne nazaran ciddi iyileşme var.

hocam eline sağlık ama keşke ekran süresininde resmini koysaydınız asıl önemli olan o bana göre.
    emeğin için teşekkür ederim ancak gerçekten önemli ekran süresi genel olarak 5 saat ve üzerinde pil iyi kabul ediliyor.

• quote:

arkadaşlar batarya testini ilk mesaja ekledim ss ler ile bataryada ciddi şekilde iyileşme gözlemledim 1.5 günü rahat çıkartıyor gündelik kullanımda yoğun oyun wifi kullanımında sanırım 1 günü rahat çıkartır ama tam test etmek gerekir, batarya tam kendine gelmedi ilk güne nazaran ciddi iyileşme var.

hocam bataryayı birde yoğun kullanım olarak oyun gps denersen onuda ss paylaşırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

quote:

telefon ne renk hocam?

Siyah

hangi siteden aldınız? yazar mısınız.
    Hocam ekran süresi ne kadar? Keşke onu da paylaşsaydınız.
    Genel olarak memnunmusunuz?

• Arkadaslar sizce redmi note mi victor u2 mi

• Ekran suresi sslerinide sabah bataryayi fulleyip eklerim

• Ayni sekilde yogun kullanimda batarya testi yapip paylasicam wifi nfc gps bluetooth full acik ve ekran parlakligini en sona getirip yarinda oyle test edicem

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.