Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonum sabah 11 gibi geldi.Elimden hiç düşürmedim.gayet iyi eşime s5 almiştim.inanin onu aratmiyor.kasasi tabiki s5 gibi degil arada nerden bakarsaniz 1300 tl fark var.geçişleri mükemmel.office programida yukledim süper oldu.en kisa surede igo yukleyip navigasyonada sahip olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garuda NFC yok benim telefonda aramadigim yer kalmadi.youtube sorunsuz açiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukom2014

Garuda NFC yok benim telefonda aramadigim yer kalmadi.youtube sorunsuz açiyor.

güle güle kullan hocam.

nfc aşağıda ssde gösterdim olmaması imkansız

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

• quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

Ya kusura bakmayin ayarlardan digerlere girdigimde cikmiyor karsima NFC.lutfen adim adim yazarmisiniz

Ayarlara girdiginde veri kullaniminin hemen altinda Diğer... Var ona tiklyinca direk karsina geliyor

cift klikle ekran açma var dimi?

hayır yok hocam belki güncelleme ile gelebilir gm elitedede yoktu güncelleme ile gelmişti çift tıklama ile uyanma özelliği

zopo 998 de de yoktu kitkat geldikten 1-2 ay sonrada ekran güncellemesiyle bu özellik geldi bu telede gelirse mükemmel olur ozaman

• Deli olacam yok yok yok o zaman şunu mu anlamam lazim benimki kitkat degil

• hukom2014 H kullanıcısına yanıt
    Madem S5 var evinizde. Lütfen kamera , foto yeteneğini karşılaştırınız.. Benim tek kriterim "Kamera" S4,S5 kadar net çekiyor mu ?
  • S5 kadar oldugu söylenemez s5 de zaten 16 piksel kamera var ama yinede güzel fotolar ve videolar çektim.

• Herşey iyide bu nasıl 3100mAh şarj ettikçe açılacağını umuyorum...

• quote:

Deli olacam yok yok yok o zaman şunu mu anlamam lazim benimki kitkat degil

ekran görüntüsü eklermisin? cihaz 4.4 le geliyor 4.2 olması imkansız ve yazılımlada alakası yok nfc wifi gps ve bt gibi çiptir yazılımla o özellik kazandırılamaz

quote:

Madem S5 var evinizde. Lütfen kamera , foto yeteneğini karşılaştırınız.. Benim tek kriterim "Kamera" S4,S5 kadar net çekiyor mu ?

tabiki s5 gibi foto çekmiyor 800 tl lik cihazdan 2000 tl lik cihaz kamera performansı beklenmesi yanlış olur, ilk mesajda resim örnekleri var oradan inceleyebilirsiniz.
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum...sağol.
  • Garuda nasil ekran görúntüsü aliyorsun.

• quote:

Garuda nasil ekran görúntüsü aliyorsun.

Power+ses kisma tusuna ayni anda basili tut alir ekran goruntusunu

• İlk mesaja driver ve root eklenmistir.

• şuan saat 00:22 ve batarya hala %33 buda demek oluyorki batarya 1 günü çıkartıyor

• quote:

şuan saat 00:22 ve batarya hala %33 buda demek oluyorki batarya 1 günü çıkartıyor

işte bu beklediğimiz güzel haber

• garuda kullanıcısına yanıt
    güç tasarruf modu açık yoğun kullanım olmamış gördüğüm kadarıyla o bataryanın rahat dayanması gerekir belkide zamanla düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

güç tasarruf modu açık yoğun kullanım olmamış gördüğüm kadarıyla o bataryanın rahat dayanması gerekir belkide zamanla düzelecektir

hocam resimdeki cpu güç tasaruff modu o açık olmazsa telefon durduk yere kapanabilir hatta arıza yapabilir çünkü mtk işlemcilerin ısı değerleri telefona zarar verecek düzeye gelebiliyor firmalrda bunu yaparak işlemci hızını düşürüyor öyle olunca işlmecide soğuyor tabi işlemci çok daha az güç harcadığı için az da olsa pil tasarrfu yapıyor tabi bu durum bütün mtk6592 işlemcili cihazlarda var yani sadece bu cihaza özgü değil belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 6 Eylül 2014; 1:17:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

mümkün olabilir sonuçta 2. gün batarya performansı artmış bulunmakta gün geçtikce tam performansa ulaşabilir buda bizi mutlu eder :) @woodypecker
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

hocam resimdeki cpu güç tasaruff modu o açık olmazsa telefon durduk yere kapanabilir hatta arıza yapabilir çünkü mtk işlemcilerin ısı değerleri telefona zarar verecek düzeye gelebiliyor firmalrda bunu yaparak işlemci hızını düşürüyor öyle olunca işlmecide soğuyor tabi işlemci çok daha az güç harcadığı için az da olsa pil tasarrfu yapıyor tabi bu durum bütün mtk6592 işlemcili cihazlarda var yani sadece bu cihaza özgü değil belirteyim.

mtk lı telefon kullanmıştım güç tassurruf modu yoktu sadece oyunları orta seviyede açıyordu üst seviyeye getirince hafif bir ısınma oluyordu demekki yeni mtklarda böyle benim kullandığım mtk 6577 di

• Şunu taksitle alabilecek yer varmı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.