Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görüntülü arama olmasa bile zor bişey değil ki programla hallalur o :D lakin bu özellikleri olan telefonda da görüntülü arama vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

arkadaşlar ilk mesaja batarya testini ve sonuşlarını ekledim, ayrıca gps test sonuçlarınıda ekledim bilginiz olsun.
    Eklenmesi gereken en önemlilerinden olan kamera çekim örneklerinide kısa süre içerisinde paylaşıcam

batarya değerlerine baktım da dediğiniz kadar var yani batarya yoğun bir kullanım olmamasına rağmen çabuk bitmiş birde özelliklerinde 128 gb sd kart desteği yazmış ulefoneların hiçbirinde 128 gb yazmıyordu onun 64 gb olması lazım yanlışlık var galiba özellikler yazılırken aceleye gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 4 Eylül 2014; 21:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Görüntülü arama var mı? İnşallah yoktur. Daha yeni s4 mini aldım kafamı duvarlara vurmayım.

3g görüntülü görüşme var hocam direk hat üzerinden 3g görüntülü görüşme yapabiliyorsun
  • bende victor p1 modeli var bu markanın kendim nt de çalışıyorum bundan 10 adet geldiği gibi satıldı one plus one gibi tel 1 sn de açılıyor baştan manyakl bir sey almak istiyenler
    garanti kısmını derseniz garantiye arena bilgisiyar bakmakta bu telin servisi acayip hızlı kendim bizzat 6 tane sattım teli alırken gözünüz gibi bakmanız gerekmekte çünkü kasa yapısı ortalama bi samsung s4 gibi narin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

görüntülü arama olmasa bile zor bişey değil ki programla hallalur o :D lakin bu özellikleri olan telefonda da görüntülü arama vardır

Programla filan hallolmaz. Bu yüzden g2yi dün sattım. Herkeste internet sınırsız ve kotasız varmış gibi konuşuyorsunuz. Programla çin malı 100 liralık tablette de var.
  • ilk mesaja telefon ile çekilmiş örnek fotolar, wifi ve 3g hız testlerini ve ekran görüntülerini ekledim bilginize.
  • aliexpresste satılan telefonlardan bazılarında bu turuncu batarya var. telefonları alanlar hep bataryadan şikayetçi orada da. batarya durumu netlik kazanmadan alınmasını tavsiye etmem. cihazın diğer özellikleri f/p açsından iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 5 Eylül 2014; 3:29:30 >
  • yabancı forumlarda bu telefonun kullanıcı yorumlarına baktım ve linkini eklediğim blogdada şunu yazmışlar.Tek batarya bir gün yetmiyormuş ama onlara iki tane batarya verildiğinden sorun olmuyormuş.Tek sorun iki bataryanın şarj etme sıkıntısı varmış bunuda batarya için şarj ünitesi/aparatıyla çözmüşler.Victor da yedek batarya verseymiş iyi olurdu.
  • arkadaşlar sonuç olarak bu telefon alınır mı? sadece 1 arkadaşta mı var bu telefondan başka kullanan yokmu, 799 tl karşılığını verirmi yada 499 tl victor p1 modeli de mantıklı bir tercih olurmu,, ne dersiniz...
  • Merhaba arkadaşlar telefon bugün elime geçti.Ancak NFC özelliğini bir türlü bulamadım.Görünüş olarak fena durmuyor.Gayet hızlı.Ben bu fiyata iyi bir telefon aldığımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukom2014

Merhaba arkadaşlar telefon bugün elime geçti.Ancak NFC özelliğini bir türlü bulamadım.Görünüş olarak fena durmuyor.Gayet hızlı.Ben bu fiyata iyi bir telefon aldığımı düşünüyorum.

nfc ye ayarlar--diğer böülümünden ulaşabilirsin.
  • Bataryası birgünü çıkarıyorsa kullananlar söylerse hemen çekelim telefonu ama ölüyse asusa yönelinir :D
  • ozzy353 O kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada batarya değerleri paylaşıldı o değerlere göre birgünü zor çıkarır görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

arkadaşlar sonuç olarak bu telefon alınır mı? sadece 1 arkadaşta mı var bu telefondan başka kullanan yokmu, 799 tl karşılığını verirmi yada 499 tl victor p1 modeli de mantıklı bir tercih olurmu,, ne dersiniz...

victor u2 bataryası iyi değil onun dışında özellikleri iyi, victor p1 fiyatına göre iyi telefon sorunları var mı bilemiyorum ama ilk çıktğında daha pahlıydı indirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy353

Bataryası birgünü çıkarıyorsa kullananlar söylerse hemen çekelim telefonu ama ölüyse asusa yönelinir :D

arkadaşlar batarya testini yapıp paylaşmıştım ama bugün batarya sanki kendine geliyor gibi bugün batarya daha iyi durumda sabah 8:30da şarjdan çektim şuan batarya %47 de dün bu vakitlerde batarya %20lere düşmüştü batarya sanki kendine geliyor gibi
  • garuda kullanıcısına yanıt
    sevindirici bir gelişme senin için batarya kullanımın neydi şu dakikaya kadar örneğin ekran süresi, wifi, 3g, oyun vs. ne kadar yordun telefonu paylaşır mısın bizimle...
  • Pilin gerçekte kaç Mah olduğunu öğrenmenin bir yolu yok mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

sevindirici bir gelişme senin için batarya kullanımın neydi şu dakikaya kadar örneğin ekran süresi, wifi, 3g, oyun vs. ne kadar yordun telefonu paylaşır mısın bizimle...

yaklaşık 15dk civarı telefon görüşmesi 30dk civarında 2048 diye bir oyun var onu oynadım whatsapp facebook vs gündelik işler test ettiğim zamandan harici birşey yapmadım sadece 30dk civarı oyun oynadım ek olarak belki ilerleyen günlerde batarya tam performansına kavuşacak, 2 günlük kullanımda telefonda kronik bir soruna karşılaşmadım bug vs hiç denk gelmedim yazılımda sorun yok gibi görünüyor
  • Ya kusura bakmayin ayarlardan digerlere girdigimde cikmiyor karsima NFC.lutfen adim adim yazarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukom2014

Ya kusura bakmayin ayarlardan digerlere girdigimde cikmiyor karsima NFC.lutfen adim adim yazarmisiniz

Ayarlara girdiginde veri kullaniminin hemen altinda Diğer... Var ona tiklyinca direk karsina geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.