Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aynı telefondan 2 tane almıştık diğerini bayan bir arkadaşıma aldım 5.5"e zaten büyük diyordu benim baskımla aldı kulanırsın dedim biraz minyon bir arkadaş s3 miniden bu telefona geçince aşırı büyük kullanamam dedi büyük ihtimal satıcaz telefonu fatura bayan arkadaşımın adına kesilmiş durumda aparatlar hiç kullanılmadı telefon toplamda 2 saat kullanıldı ve kutusuna geri kaldırıldı s3minisini kullanıyor tekrar fiyat:700tl isteyen olursa bana pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

arkadaşlar aynı telefondan 2 tane almıştık diğerini bayan bir arkadaşıma aldım 5.5"e zaten büyük diyordu benim baskımla aldı kulanırsın dedim biraz minyon bir arkadaş s3 miniden bu telefona geçince aşırı büyük kullanamam dedi büyük ihtimal satıcaz telefonu fatura bayan arkadaşımın adına kesilmiş durumda aparatlar hiç kullanılmadı telefon toplamda 2 saat kullanıldı ve kutusuna geri kaldırıldı s3minisini kullanıyor tekrar fiyat:700tl isteyen olursa bana pm atsın.

sırf GPS iyi diye bir MTKlı işlemcili 2.ci telefonu alabilirim ancak Root ve rom desteği veya yazılım geliştrmeleri bu tele gelirmi needrom da bu telle alakalı tık yok şuan ..Aşırı ısınma varmıdır oyun oynarken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

arkadaşlar aynı telefondan 2 tane almıştık diğerini bayan bir arkadaşıma aldım 5.5"e zaten büyük diyordu benim baskımla aldı kulanırsın dedim biraz minyon bir arkadaş s3 miniden bu telefona geçince aşırı büyük kullanamam dedi büyük ihtimal satıcaz telefonu fatura bayan arkadaşımın adına kesilmiş durumda aparatlar hiç kullanılmadı telefon toplamda 2 saat kullanıldı ve kutusuna geri kaldırıldı s3minisini kullanıyor tekrar fiyat:700tl isteyen olursa bana pm atsın.

sırf GPS iyi diye bir MTKlı işlemcili 2.ci telefonu alabilirim ancak Root ve rom desteği veya yazılım geliştrmeleri bu tele gelirmi needrom da bu telle alakalı tık yok şuan ..Aşırı ısınma varmıdır oyun oynarken ?

oyun testi yapmadım daha hocam cihazın karşılığını yani üreticisini bilsek ozaman rom root olayları kolay olur

• garuda kullanıcısına yanıt
    pil çıkarılabilir mi aşağıdaki foto daki gibi mi?,

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
  • evet telefonun ta kendisi o hocam hangi marka ve model?
  • galiba telefonu buldum u-force monster modeli

http://www.u-forcemobile.com/2128
    biraz araştırdım victor u2 inceleme yazınca bu blogdan buldum

http://mechanicalmfg.blogspot.com.tr/2014/09/victor-u2-inceleme.html

telefon marka ve modeli ulefone u 58 düşük modeli ise ulefone u5

yurt dışında satan sitelerde bu tam bilemiyorum belki özellikleri farklı olabilir detaylı bakmadım buyurun inceleyin

http://www.tri-ray.com/sdp/512803/4/pd-2726713/12429009-2616235/U58_Android_4_2_3G_Smartphone_MTK6592_Octa_Core_1.html

http://osko.en.alibaba.com/product/1935848671-221029881/2014_New_Arrival_Ulefone_U58_U5_MTK6592_Octa_Core_1_7GHz_2GB_16GB_Android4_2_5_5_IPS_Screen_OTG_GPS_3G_Cell_Phone.html

needromda bir tek kendi romu var

http://www.needrom.com/download/star-u58-ulefone-u5/

• evet star/ulefone u5+ ile romların uyacağını düşünüyorum aynı telefon
  • Mİ3 almamış olsam bu telefonu düşünebilirdim, telefon hoşuma gitti
    telefon boy olarak discovery elite den büyükmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

yan yana getirip bakmadım gm elite kullanan yok etrafımda ama daha önce kullanmıi biri olarak daha küçük olduğunu düşünüyorum gm elitede üst ve alt kısımdaki boşluk daha çok gibi düşünüyorum
  • Telefona radyo apk olarak sonra atılabilir mi fm radyosu yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulefone u58 ise resmen soygun 400 liralık tel 800 lira

• ulafone u 58 175 $ a satılıyor tl ye cevirirsen yaklaşık 380 tl 120 tl sabit vergi ile 500 tl %18 kdv %25 ötv ekleyince 737 tl oluyor hadi 175 e satanin karını düş 700 tl tr giriş maliyeti ,nakliye ve servis masrafları hariç ,bu durumda fiyat normal sayilabilir. hb maximum 75 tl puan veriyor size maliyeti 725 lira oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bence normal çin piyasasina gore dusunmemek lazim gumruk nakliye btk trknik servus vs derken çinde satilan fiyata burda satilmasini beklemek yanlis olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

yan yana getirip bakmadım gm elite kullanan yok etrafımda ama daha önce kullanmıi biri olarak daha küçük olduğunu düşünüyorum gm elitede üst ve alt kısımdaki boşluk daha çok gibi düşünüyorum

peki hocam sar değerine ve batarya performansı nasıl bakarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

ulafone u 58 175 $ a satılıyor tl ye cevirirsen yaklaşık 380 tl 120 tl sabit vergi ile 500 tl %18 kdv %25 ötv ekleyince 737 tl oluyor hadi 175 e satanin karını düş 700 tl tr giriş maliyeti ,nakliye ve servis masrafları hariç ,bu durumda fiyat normal sayilabilir. hb maximum 75 tl puan veriyor size maliyeti 725 lira oluyor.

Ben 400 demedim 700 daha makul bir fiyat olurdu parada kalırdı sonuçta 1adet satmicaklar

• Bataryayi test ediyorum bugun aksam kendini belli eder

• ppi değerini bitürlü bulamadım kaç acaba bakabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Ulefone u58 ise resmen soygun 400 liralık tel 800 lira

Ben sizi hedef almadım ayrıca nickiniz çok güzel ama bu mesajinizda siz demiştiniz 400 tl diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.