Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: depeche35

Explore score a bakarsan görürsün şakayı.

explore score ne bilmiyorum ama oneplus one'ın yakınından geçemeyeceğini biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Explore score da tokatlıyor. Yanlışım varsa ....ben yukarıdaki arkadaşın paylaştığı score u değerlendiriyorum
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    5 , 6 mesaj öncesine bakarmısın ? Antutu score un olduğu yer. En sağdaki sonuca bakar mısın !
  • quote:

5 , 6 mesaj öncesine bakarmısın ? Antutu score un olduğu yer. En sağdaki sonuca bakar mısın !

Bir tane teste bakarak bu ondan daha iyi düşünmek yanlış olur. Yazılım farkı çekirdek farkı etkileyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    tarayıcı skoru o paylaştığım, yani internette gezinme hızı, videolara, resimlere tıkladığında verilen saniyelik cevaba göre sıralama yapar o, evet dediğiniz gibi oneplus one'ı tokatlıyor o sıralamada, fakat benchmark score olarak oneplus one 38000 civarı puan alıyor,victor u2 28000 gibi bir puan alıyor
  • Gorilla glass 3 ekran var mı telefonda?
  • brhtn B kullanıcısına yanıt
    Evet anladım. Alınır mı ? ...keşke birkaç video izleyebilseydik
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    bunu resimleri bana ''victor gaming machine'' gönderdi. bende yok telefon olsa videolu bir tanıtım yapardım. Olanlar yardımcı olsa :) şu kadarını söyleyeyim galaxy s4' ten iyi bir telefon benchmark sıralaması olarak, s5 'in gerisinde kalıyor sıralamada htc one gibi telefonlara çok az üstünlük puanı var. bu dediğim telefonların fiyatlarını biliyorsundur mutlaka piyasadaki 1200 1500 tl lik telefonlarla aynı özellikleri var

ama kullanmadım yine söylüyorum
  • Telefon GM Elite'i anımsatıyor sanki.İnceleme için teşekkürler.
  • elinde telefon olan cpu-z programından ss atsın lütfen ama telefon büyük ihtimalle mtk6592 düz işlemcili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 3 Eylül 2014; 16:59:38 >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Zaten antutu tetinde arkadaş paylaşmış. T olan değil. Ama kullanımda ne kadar etkili olur ki sizce ?
  • Arkadaşlar sizi bekletiğimiz için üzgünüz ancak telefonla ilgili videoları gelecek hafta içerisinde paylaşıyor olacağız. Kullanan arkadaşalar, bence AnTuTu ya bağlı kalmayın, 3dMark, Gfx, Vellamo gibi benchmarkları da test edip sonucları paylaşabilirler.
    Facebook sayfasında bu belirttiğim benchmarkların sonuçlarını paylaştım. AnTuTu doğal olarak MTK 6592 1.7Ghz olan doğal sonucu yani 26000 civarında bir sonucu gosterecektir.

Ve cihazın işlemcisi 1.7GHz, 20GHz değil. MTK nın 6592 de 1.7GHz ve 2.0GHz i bulunuyor. Victor U2, 1,7GHz islemciye sahip.
    Cihazın SAR değeri ortalama 0,5 bu arada.
  • quote:

Zaten antutu tetinde arkadaş paylaşmış. T olan değil. Ama kullanımda ne kadar etkili olur ki sizce ?

kullanımda daha akıcılık sağlar ama pil ömrü olarak azaltabilir. mtk 6589 T kullanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

kullanımda daha akıcılık sağlar ama pil ömrü olarak azaltabilir. mtk 6589 T kullanmıştım.

Alıntıları Göster
    Neden Türkiye'ye hep düşük işlemcili modelleri getiriyorlar? Asus Zenfone 6'nın da 1.7 Gh işlemcili olanını getirmişler TR'ye. Oysa Hindistan ve TR hariç tüm dünyada Asus Zenfone 6 2.Gh işlemciyle satılıyor. Sanki ne kadar fiyat farkı olacak...... İnsanı soğutuyorlar, alacağım varsa bile sırf bu yüzden uyuz oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdogan_Er -- 3 Eylül 2014; 17:23:16 >

• gps testini yaptım araçta trafikte ilk mesaja ekledim ayrıca cpuz ekran görüntülüeride eklenmiştir.
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    92 92 t arasında pek fark yok 95 olsaydı ball kaymak olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garuda kullanıcısına yanıt
    ilgine teşekkür ederim hoparlör konusu canımı sıktı ben şu anda samsung galaxy young kullanıyorum ve zil sesini duymakta zorlanıyorum gürültülü bir sektörde çalışıyorum ve bu önemli bir kriter benim için ikinci kriterimde batarya ömrü, senin 3100 değil gibi demen ikinci can sıkıcı nokta, bildirim ışığı ve flaş kullanabilmek ve kapasitif tuşlarda ışık güzel özellikler ekran hakkındaki yorumunda sevindirici bir video inceleme yapabilsen çok daha açıklayıcı olacak vaktin varsa çok makbule geçecek tekrar hayırlı olsun telefonun...
  • Batarya büyük degilse 3100 olmsı imkansız

• teşekkürler hocam hoparlör belki yazılımla halledilebilir sonuçta çin telefonu buda çin telefonlarının genelinin hoparlörü iyidir, ama bataryayı bilmiyorum boyut olarak ufak batarya 3100 olması zor gibime geliyor inşallah yanılırımda gerçekten 3100lük olur bataryası bu gece full şşarjda bırakıcam sabah 8 de çekicem bakalım gündelik kullanımda ne kadar gidecek
  • Önden çok kaliteli duruyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.