Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 400 liraya satılsın diye demedim karını az koysun 700 den satsın misal nick için se teşekkür ederim hemşerimdir çok severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

ppi değerini bitürlü bulamadım kaç acaba bakabildiniz mi?

https://www.youtube.com/watch?v=7BnckS4LiJ0

bu videodaki testte 240dpi görünüyor öyleyse baya düşük
  • quote:

quote:

ppi değerini bitürlü bulamadım kaç acaba bakabildiniz mi?

https://www.youtube.com/watch?v=7BnckS4LiJ0

bu videodaki testte 240dpi görünüyor öyleyse baya düşük

Ekrani 320dpi antutu ve cpuz da gosteriyor ilk mesaja eklemistim antutu ve cpuz sonuclarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 4 Eylül 2014; 15:25:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garuda

Bataryayi test ediyorum bugun aksam kendini belli eder

peki oyulara ve yoğun kullanıma göre de test ederseniz bataryası 3100 mah çözünürlük hd bataryanın performansının iyi olmasını bekliyorum.
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    arkadaşım söylediğin videoyu izledinmi altında da yazıyor bu 1 gb ram olan modeli. Ekran görüntüsünü aldım. hb'da da satılan Victor U2 2 gb ramli. yani aynı telefon değiller. videoda ki alt model. rami düşük ekran ppı da düşüktür muhtemelen.

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    O değil de videoyu izledim de ..eleman diyor ki söylendiği gibi 1280 değil 960p çözünürlükte diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

peki oyulara ve yoğun kullanıma göre de test ederseniz bataryası 3100 mah çözünürlük hd bataryanın performansının iyi olmasını bekliyorum.

Bataryanin 3100mah olduguna inanmiyorum aksam test ekran goruntulerini paylasicam bence 2300mah den ustu degil batarya, ayrica ekran cozunurlugu 1280*720 ve 320dpi bu bilgi kesin dogrudur antutu,cpuz,android info vs bircok test programi ayni sonucu veriyor sizin linkte verdiginiz cihaz qhd 940*560 ekran ve 1gb ram bu cihazdan daha dusuk ozelliklere sahip

• o videodaki ulefone alt modeli ram ve ekran özellikleri düşük
    bu olması lazım
    https://www.youtube.com/watch?v=LZRP3AUqKK8
  • bu model 720p arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bataryanin 3100mah olduguna inanmiyorum aksam test ekran goruntulerini paylasicam bence 2300mah den ustu degil batarya, ayrica ekran cozunurlugu 1280*720 ve 320dpi bu bilgi kesin dogrudur antutu,cpuz,android info vs bircok test programi ayni sonucu veriyor sizin linkte verdiginiz cihaz qhd 940*560 ekran ve 1gb ram bu cihazdan daha dusuk ozelliklere sahip

doğrudur yurt dışı sitelerine baktım hepsinde 2800 mah yazıyor ve yedek bataryada veriyorlar.Benim koyduğum linklerde telefonun iki modeli olduğunu yazmış U5+: 1280*720 yazıyor.Alt modelde işlemci,ekran,ram düşük

• bataryası beş para etmez discovery elitenin bataryası daha uzun gidiyordu 2500mah olmasına rağmen
  • quote:

quote:

quote:

ozaman fiyatına göre tek eksi yanı yazılım desteği kısmı onun dışında herşeyi ile süper bi alet

• bataryası beş para etmez discovery elitenin bataryası daha uzun gidiyordu 2500mah olmasına rağmen
  • quote:

bataryası beş para etmez discovery elitenin bataryası daha uzun gidiyordu 2500mah olmasına rağmen

o zaman cihaza kalitesiz batarya koymuşlar normalde o özellilklere daha fazla dayanması gerekir
  • Bataryaya takılmamak gerek diger özellikleri bu fiyatı haketsinde

• Laptop tan sonra sanırım telefon da victor olacak. Biraz kullanıcı sayısı artsın, kullanıcı yorumları gelmeye başlasın hele.
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Almak istediğimiz mobil bir cihaz bataryaya takilmayip ne yapacağız? isterse bütün özellikleri amiral gemi seviyesinde olsun yanımızda şarj aleti ya da harici batarya ile gezeceksek hiçbir anlamı yok günü çıkartamıyorsa gene asusa dondurecegim demektir rotayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk mesaja batarya testini ve sonuşlarını ekledim, ayrıca gps test sonuçlarınıda ekledim bilginiz olsun.
    Eklenmesi gereken en önemlilerinden olan kamera çekim örneklerinide kısa süre içerisinde paylaşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 4 Eylül 2014; 18:38:11 >
  • Görüntülü arama var mı? İnşallah yoktur. Daha yeni s4 mini aldım kafamı duvarlara vurmayım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.