Şimdi Ara

Ana konudan ziyade gm 5 plus onerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 lira civarinda butcem var gm 5 plus en iyisi diyorlar ne derece dogrudur
    2- cok ısınıyor diyorlar snapdragon dan dolayi dogrumudur
    3-snapdragon demişken 610 olmasi telefonun yavas olmasina ama 8 çekirdek 3 gm ram bunu fazlasiyla karşılar diyorlar ne diyorsunuz
    4-ben şunu merak ettim 13 mb on ve arka kamera olmasinda hem onde hem arkada ayni netlikte mi çekiyor nasil
    5-Ya işte anliyacaginiz genel hatlariyla 1000 liraya alinabilecek bir telefonmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Bende 2 tane var çok ısınmıyor diğer telefonlar kadar ısınıyor. HA çok ısınma şikayeti olanlar varmı var.
    610 değil 617 olması telefonu nasıl bir yavaşlık veriyormus :) en fazla oyun loading kısmı 1-2 saniye geç açılır daha üst seviye telefonlardan. 1000 tl civarı telefonlarda daha üst seviye işlemci olan telefon varmıymış ...
    arka ve ön kamerada ikiside fiyatına göre başarılı. GEce iyi değil her ikiside buda normal. Ön kamera arkaan daha iyi gibi bile gelebilir acıkcası :)

Ben 1 tane aldım beğendim 2. yi aldımdolayısıyla o bütçen için alabileceğin en iyi telefon doğru söylüyorlar.
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aldım cihazi

• Bugün bende aldım hehe

Ekran 1080p elbbet isincak oluyor bende de ama normal sıcaklık bide havalar sıcak

HAyırlı olsun
  • Hayırlı olsun ben malesef 4g aldım 5 plus'ı artık 2 sene sonra alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.