Nokia E51 güncel (200.34.36) bahsettiğin sertifikalar bende çalıştırılmıyor, sadece seçilebiliyor, bilgileri görüntülenebiliyor. Ben de öyle yaptım, kapattım, açtım, sertifika uyarısı aldığım bir program vardı. Tekrar kurmayı denedim. Olmadı. Sağlık olsun, bulcaz bi yolunu.
arkadaşlar konuyu hortlatmayın geçen senenin konusu :)) reisin yeni anlatımı daha güzel
hortla bakam yapamıyoruuuuuuuum
1. asama Telefonunuzun menüsünden araçlara girin Oradan da uygulama yöneticisine... Sonra seçenekleri seçin daha sonra ayarlara girin....
2. asama
ardakaslar bu secenekleri aynen girin....
Yazilim yükleme: TÜMÜ
çevrim içi sertifika kontrol: AÇIK
Standart Web adresi: Bos olacak
3. asama
Telefon ayarlarindan güvenlik ayarlarina girin Oradan da sertifika yönetimine girin. Eger varsa ama zannediyorum os 9.1 ve 9.2 lerde orjinal olarak yüklüdür... Su sertifikayi seçin... Symbian A Verising Iden.... veya serislerinden herhangi biri.. calistirin ve teli kapatip açin. ...hersey hazir... Artik pro ve oyunlari rahat rahat yükleyebilirsiniz NOT:DENENMEMİŞTİR.DENEYELER LÜTFEN OLUMLU OLUMSUZ YORUM YAZSINLAR... Bu da farklı bir forumdan exalans adlı kullanıcıdan alıntıdır. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- öncelikle merhabalar . verdiğiniz yukarıdaki çözüm önerinizi uyguladım fakat hala sertifika sorunu veriyor. yani işe yaramadı. saygılar.
teşekkürler e66 dasorunsuz oldu
ben de yapamadım hack olayını. hellocarbide yükledim yine olmadı.
n8 de calısmadı yardım edebılecek olan varmı
bendede site açarken sertifika hatası uyarıları veriyordu. sonra birsitedeki öneriyi uyguladım yani netbookumun; tarihi ve saatini dgru bugünkü şeklinde degiştrdim sonra setfka hatası uıyarısı vermedi
en iyisi hack aslında bunlarla uğraşmaya gerek yok
Çok daha etkili ve de KOLAY bir yolu var
1- RomPatcherPlus_3.1.sisx 2- UMUNokiaHack.sisx Bu 2 dosyayı indirip telefonunuza kurun
Ardından, aşağıdaki yolu izleyin ve her türlü sis (symbian) programını imza gerekmeksizin telefonunuza kurun
SONRA, AŞAĞIDAKİ YOLU İZLEYİN (Artık bu kadar da İngilizceniz vardır herhalde ) 1. install UMU*Hack.sisx. After installing application will be launched. 2. Accept connection ask (you can use WiFi) 3. Accept trial key 4. Accept license 5. Select Yes 6. Select No, then OK 7. Select Ok - Enter 123 - Retype 123 8. Press Options - Anti-Virus 9. Go to Quarantine 10. Options - Restore - Press Yes 11. Back - Home - Exit - Uninstall UMU Mobile Security 12. Enter 123 password for uninstallation 13. Install RomPatcherPlus_3.1.sisx - Launch it - Apply Open4all - You get full access to all folders 14. Apply installserver (if red cross - found in web installserver for your phone) - You can install any applications without signing
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme