Şimdi Ara

ana ünite ve hoparlör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam siteye yeni üye oldum. bende 1 adet jbl 300.4 power sersi anfi, 1 adet jbl 75.4 anfi, 1 adet jbl gt4-10 subwoofer, 1 adet sony xplod 1200 waat subwoofer var. şuanki teybi jameson ama hiç memnun değilim. hoparlörde pioneerın eski serilerinden 2 adet 20 cm falan yuvarlak eski artık cızırtı yapıyor.

1. ana ünite için düşündüğüm pioneer 7950, JVC KD-G722 CD/MP3 ÇALAR yada sony gt414u hangisini alacağıma karar veremedim.

2. 75.4 anfiyi compenant yada coaxial 4 adet hoparlör için kullanacağım. compenatmı, coaxial mı alsam karar veremedim. araç ikisi içinde uygun marka model tavsiyesi mümkünse.

3. bu sisteme 1.2 farad kapasitör yeterlimi çünkü araçta 60 amper akü var.

önerisi olanları bekliyorum.

• ana ünite kesinlikle 7950 USB olayı ile birlikte sıfır şarkı atlama.Hoparlör olayın gelince kesinlikle mdi-tiz Cadence ZXC serisi favorim. Kapasitör yeterlidir
  • Kardes bir o akü iki günde elinde kalir aküyü değiş ve 1 farad kapisitor al Ana ünite ekranl bişe la bütçen wrsa daha şekil olur yada 7950 yi önerrim usb açisindan Ayrica componet almani öneririm hertz in 130 liraya makul componetlri war onlar önerim

• YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER jvc ve pioneer arasında kaldım jvc de usbli 7950 den farkı rds

jvc yi bir inceleyin arkadaşlar
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4148&k_id=657
  • Kardes hiç bir farki yok gibi gözüküyor Sadece pioneer 3 adet anfi çikişi onunda 2 adet birde birinin pioneer olmasi birininde jvc olmasi farklar arasinda
  • arkadaşlar 2003 corolla hb terram var bunun orjinal kasetçalarını çıkartıp JVC KW-AVX706 DVD MULTIMEDYA 6,5 INC MONİTOR takmayı düşünüyorum! Bununla ilgili yuvaya uyumluluğu ve direksiyondan kumanda sisteminin çalışıp çalışmayacağı konusunda bilgisi olan varsa bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim. araçta yol bilgisayarı da var bu monitörde yol bilgisayarı gözükürmü? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.