Şimdi Ara

Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu ve Arel Üniverstesi ( Lütfen Yardım Ulaşım Hakkında İst'yi bilenler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adres: AKEV ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU
    İnönü Cad. Karadeniz Sok. No: 5 34295
    Sefaköy - İstanbul
    E-posta: info@anadolubil.edu.tr
    Tel: 0212 425 61 51 (pbx)
    Faks: 0212 425 57 59

iyide Sefaköy ? Küçükçekmecede değil mi ? floryayla ne alakası war ? birde Taksimden burası kaç saat sürer ve ulaşımı kolay mı

-----------------------------------------------------------------------------

Adres : Kemalpaşa Mahallesi,
    Halkalı Caddesi No:101
    34295 Sefaköy - Küçükçekmece
    İstanbul - Türkiye
    Tel : (0212) 540 96 96
    Faks : (0212) 540 97 97
    E-Posta : tanitim@arel.edu.tr

T.C. İstanbul AREL Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi, İstanbul'un Avrupa Yakası Küçükçekmece semtinde, ana arter konumundaki E-5 Karayolu üzerinde ve merkezi bir noktada bulunmaktadır. Otobüs, minibüs gibi toplu taşıma olanaklarının yanı sıra yakın zamanda Topkapı-Avcılar arasında hizmete giren Metrobüs ile yerleşkemize ulaşım daha rahat hale gelmiştir.

Taksimden burası kaç saat sürer ve ulaşımı kolay mı ?

• Arel üniversitesi var ya tam e-5in ortasında otabanın yanında. çevresinde hiçbirşey yok. ovaların arasına kondurmuşlar bi e-5 bir de okul binası başka hiçbirşey yok. Şehiriçine ne kadar yakın bilmiyorum ama hayatımda bu kadar iğrenç bir üniversite yerleşimi görmedim orda üniversite mi olur ya
  • ulaşım hakkında yardımcı olabilecek taksimden
  • Ben gayet yardımcı olabilirim Aydın üniversitesini biliyorum,bikaç dersine girdim Taksimden çift katlı otobüs'e biniyorsun 76D 2,5 saat te florya'da iniyorsun hemen köprü altında,5dk yürüyorsun ve okuldasın
  • çüş 2,5 saat mi ? anadolu bil 2,5 saatse heralde arelde 3 saate gidiliyordur :S ? çok değil mi ya
  • Yok artık cidden çok muş.Bne Bahçelievler uzak Florya daha ykaındır sanıyordum ama değilmiş..
    Sabah ders için bayağı zor olur..
  • 2,5 saat sürüyor çok veya az valla bilemiyicem,ben yanıma laptop'umu alıp çok rahat 1 dvd film izleyip birazda müzik dinliyordum yolculukta

Not : otobüs ile yolculuk yapacaklara tavsiyem ufak bir yastık almalarıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdaki bazı arkadaşalr 2,5 saat diyerek fazlasıyla abartmış. ben taksimden büyükçekmeceye 1 saatte gidiyorum. nasıl bir hesaptır ve nasıl bir mantıktır bu. iki buçuk saatte taksimden çorluya gidersin.
    Taksim-İAU arası en fazla 45 DK.
    aynı zaman da İstanbul aydın Üniversitesinin yanından metrobüs geçiyo. metrobüse binip istediğin yere trafik derdi olmadan gidersin.
    Florya yerleşkesi büyük geniş güzel bi kampüs.
    fakülte yerleşkesi zaten.
    insanlara bilgi verirken biraz temeli olan mantıklı bilgiler verin. ben bile okurken şok oldum. iki buçuk saat nedemek ya..
    neyse, durum böyle işte.
    yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • iki okul birbirine bakıyor.sana tek tavsiyem bence bu iki üniversiteyi bir tutma.istanbul aydın üniversitesinin geleceğini çok açık görüyorum
  • Zincirlikuyu'dan Metrobüsle 20-25 Dk Sürüyor Arel Üniversitesi
    Aydın Üni Anadolu Bil Meslekte Hemen Hemen 20 Dk Sürer Biraz İçerde Kalıyor Sanırsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.