Şimdi Ara

Anadolu gfb hala tribünde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Valla ben bu tarz konularda çok katıyım. Ülkenin ekonomik durumu gram umrumda değil.

Kombineye para veren adam düşünecek bunları. Kimse oraya küfür yemeye, dayak yemeye, tehdit edilmeye gitmiyor. Malın teki 1500 lira verip kombine aldı diye keyfimi kaçıramaz.

O yüzden ülkenin ekonomik durumu zartı zurtu hiiiç öne sürülemez bu tarz şeylerde. Lüks en nihayetinde.
    Sana tamamen hak veriyorum ama deminde bahsettiğim ülkenin dinamikleri maalesef bu şekilde. Herkes ister eşini çocuğunu alıp huzurlu bir ortamda maç izlemek ama tribünler, tribün gruplarının rant kapısı ve maalesef bu pek değişeceğe benzemiyor. Passolig bunu önlemek için yapıldı ama bu sefer gruplar kombineleri alıp ya maça gitmiyorlar ya da kombine karaborsacılığı yapıyorlar.

Kurnazlık yapa yapa bu hale geldi tribünler. Onlarca kamera var güya ama bir olay sonunda kimse suçlu olmuyor. Kulüpler ilgili kişilerin kombinelerini iptal ettik diyorlar ama o ilgili kişileri maalesef hiç göremiyoruz. Ülkenin gündemi toplam dünya gündeminden daha hızlı değiştiği için takip etmekte olanaksız.

Kısaca kombineler birilerinin gelir kapısı haline gelmiş durumda. Biletler varken kulüp karışıyordu ama kombinesini satan kulüp gerisine karışmıyor artık. Para peşin geldiği için üzerlerindeki bilet satma yükü kalkıyor.

Ali Koç bunu değiştirecektir. Açıklamaları bu yönde. Tribünde münferit küfürler illaki olur ama toplu halde yapılmasının önüne geçilmeli.

• Kombineleri iptal edilip o kombineler satışa çıkarılsın para iadesi yapsınlar bu kadar basit yoksa çok kavga olur ben söyliyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.