Şimdi Ara

Anadolu gfb hala tribünde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros üstteler hala hani gideceklerdi?

Sürekli anadolu gfb diye tezahüray yapıyolar yok ibrahim ani bilmemne, okul açık sefa reis tezahüratı yapınca ıslıklıyolar falan? Bu şekilde tribünlerde birlik sağlanması imkansız

Ayrıca migros alttaki öğrenci tribünü okul açığa eşlik edince anadolu gfb öğrencileri tehdit etti diyenler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 22 Temmuz 2018; 10:43:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin tribünlerde tahminimce bu yıl bol kavga olur
  • Dün migros üstteydim yukarıda yazdıklarının hiç biri olmadı

olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 28 Temmuz 2018; 12:55:57 >
  • tribüne girecekleri girmeyecekleri ali koç belirlese azizden ne farkı kalır?

almışlardır kombine normal
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Ben de migros üstteydim anadoku gfb tezahüratı yapılmadığını mı söylüyosun yani?

Ben tam amigonun oradaydım hatta okul açık aziz karşıtı tezahürat yapınca anadolu gfb amigosu sinirlendi bakın geçen sene aziz başkandan 1000 tane beleş bilet alanlar şimdi aziz başkana sövüyo dedi.

Bi de anadolu gfb burda dimdik ayakta diye bağırdılar hani ali koç seçildi ama biz yine burdayız gibisinden mesaj vermek için

• Yapilacak şey belli ve basit. Küfürmü edildi tespit et ve kombine iptalini sağla, uzun yıllar stada girişlerini engelle bu kadar basit. Bu tip karakter yoksunları nediyle tff ye milyon tl akıtıyoruz + diğer takım taraftarları kin besliyor. Taraftarlik değil bunların ki zarar yaratmadir

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Ben de migros üstteydim anadoku gfb tezahüratı yapılmadığını mı söylüyosun yani?

Ben tam amigonun oradaydım hatta okul açık aziz karşıtı tezahürat yapınca anadolu gfb amigosu sinirlendi bakın geçen sene aziz başkandan 1000 tane beleş bilet alanlar şimdi aziz başkana sövüyo dedi.

Bi de anadolu gfb burda dimdik ayakta diye bağırdılar hani ali koç seçildi ama biz yine burdayız gibisinden mesaj vermek için
    anadolu burada dimdik ayakta diye toplasan 50 kişiyi geçmeyen grup takriben 3.5 saniye bağırdı , hatta bütün tribün döndü baktı ne oluyor gibisinden afalladı.

Bunun dışında beyaz gömlekli güneş gözlüklü sete çıkmış dayı varken de dahil olmak üzere olay çıkartacak herhangi bir tezahürat yapılmadı tam tersi okul açığın tezahüratlara katıldı tribün.

Farklı maç izlediğimizi düşünmüyorum , ufak şeyleri büyütmenin anlamı yok. AGFB artık bitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

anadolu burada dimdik ayakta diye toplasan 50 kişiyi geçmeyen grup takriben 3.5 saniye bağırdı , hatta bütün tribün döndü baktı ne oluyor gibisinden afalladı.

Bunun dışında beyaz gömlekli güneş gözlüklü sete çıkmış dayı varken de dahil olmak üzere olay çıkartacak herhangi bir tezahürat yapılmadı tam tersi okul açığın tezahüratlara katıldı tribün.

Farklı maç izlediğimizi düşünmüyorum , ufak şeyleri büyütmenin anlamı yok. AGFB artık bitti

Alıntıları Göster
    Kardeşim tamam da yine sete atkılarını astılar falan, migros alt komple öğrenci yarın aziz yıldırım karşıtı tezahürat yapıldığında bu adamların öğrenci çocuklara sataşmayacağı ne malum? 150-200 kişi de olsa varlar yani kimse istemiyor onları artık hepsi it kopuk zaten acilen çıkarılmaları lazım yoksa birlik sağlanamaz

• keşke pankartlarını nerelerine soktuklarını sorsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Kardeşim tamam da yine sete atkılarını astılar falan, migros alt komple öğrenci yarın aziz yıldırım karşıtı tezahürat yapıldığında bu adamların öğrenci çocuklara sataşmayacağı ne malum? 150-200 kişi de olsa varlar yani kimse istemiyor onları artık hepsi it kopuk zaten acilen çıkarılmaları lazım yoksa birlik sağlanamaz

Alıntıları Göster
    Migros alta 600 lira para verip kombine alan öğrenciler alttan ziyade üstte izledi zaten oda ayrı komedi :)

Evet sinek küçük ama mide bulandırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

sizin tribünlerde tahminimce bu yıl bol kavga olur
    Bir takım şampiyonluğa gidiyorsa tribünlere gsli fbli sıkıştır türk kürt laz sıkıştır müslüman hristiyan sıkıştır hiç bir şey olmaz.

Ama takım rezalet haldeyse babasını , annesini bile bıçaklarlar.

Maalesf orta doğu zihniyeti , arap zihniyeti böyle.
  • quote:

Dün migros üstteydim yukarıda yazdıklarının hiç biri olmadı

https://forum.donanimhaber.com/agfb-feyenoord-macinda-ogrencileri-tehdit-etmis--134002049

bu eleman agfb grubundan değilse ben bişey bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

https://forum.donanimhaber.com/agfb-feyenoord-macinda-ogrencileri-tehdit-etmis--134002049

bu eleman agfb grubundan değilse ben bişey bilmiyorum :D

Alıntıları Göster
    Demekki birsey bilmiyorsun :)

Agfb çoğu fbli gibi benimde kırmızı çizgim. Allah belasını versin hepsinin.

• quote:

Demekki birsey bilmiyorsun :)

Agfb çoğu fbli gibi benimde kırmızı çizgim. Allah belasını versin hepsinin.

Alıntıları Göster
    Eyvallah :)

• quote:

Dün migros üstteydim yukarıda yazdıklarının hiç biri olmadı

Sende onlardan olabilir misin?

• Öğrencileri üste alıp, bu madde bağımlılarını alta koyarsa sorun çözülür. Benim gördüğüm kadarıyla çoluk çocuğa diş geçirmeye çalışıyorlar. Kendilerine benzetmeye, yaptıkları tezahüratlara eşlik etsinler diye beklediler ama bu olmayınca bu sefer çocuklara küfür etmişler.

Kombine iptali biraz fazla olur. Parasını verip aldılar sonuçta. Başka çözümler üretilmesi gerek.

• Başkanım takipte.Şımaran olursa çeker ipini :]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    İngiltere de kombine alan parasız mı alıyor? En ufak hatasında caart iptal ediyolar.

Hatta bazı kulüpler devamsızlık şartı koşuyor. belli sayıda maça gelmezsen iptal edip başkasına satıyor.

Gayet de mantıklı. Tribünde ahlaksızlık yapanı, hakaret edeni, küfredeni sokmayacaksın tribüne olup bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

İngiltere de kombine alan parasız mı alıyor? En ufak hatasında caart iptal ediyolar.

Hatta bazı kulüpler devamsızlık şartı koşuyor. belli sayıda maça gelmezsen iptal edip başkasına satıyor.

Gayet de mantıklı. Tribünde ahlaksızlık yapanı, hakaret edeni, küfredeni sokmayacaksın tribüne olup bitecek.
    Tamamda bu ülkede bunu yapamazsın . Türkiye diğer ülkelerden farklı bir mentaliteye sahip. Ekonomik krizde sen adamın kombinesini iptal edersen tepki çekersin. Basın zaten tetikte. Birisi yanlış birşey yaptığı gibi linç ediliyor.

Bir sürü sebep sayılır. Devamsızlık olayına yine hiçbir kulüp karışamaz burada. Avrupa ile kıyaslamak maalesef şu ortamda çok saçma. Bunu yapabilmen için bir kere spor kültürünü oturtman lazım. Millet sporu her zaman yarış olarak görüyor. Fanatiklik çok fazla. Sporu spor olduğu için izlesek zaten dediklerine gerek kalmaz. İngiltere'de ki adamın kombinesini iptal etsen ne olacak, grup kültürü geçmişte kaldı onların. Çoğu artık sadece maça gelip birasını içiyor. Uğultu çıkarıp gol olunca seviniyor. Yahu bizim maçlar öncesi küfür kıyamet, maçta kavga, karşılıklı küfürleşme, falanca takıma kötü tezahürat vs. Ha birde sahaya madde yağmuru...

Burada spor sadece stres atma ve rahatlama olarak görülmüyor ki. Tribüne gitmişsindir, maçla alakasız amigolar sırtı dönük milleti yönlendirirler. Maça uygun tezahürat yapmak falan hak getire. Sabahtan akşama kadar işyerinde ezilen adam, tribüne çıkınca kendisinin adam yerine koyulduğunu hissediyor ve basıyor küfürü. İptal etsen bağlı olduğu gruptan ağır tepki alırsın. Bunu kimse göze alamaz.

Tribünlerde binlerce kez olaylar yaşandı. Hangisinde topluca kombineler iptal edildi? Aziz Yıldırım bunu muhalif kesime yaptı, kaç senedir boş tribüne oynadık. münferit olaylardan sonra bireysel ufak çaplı iptaller olur. Bu normal ama 500 kişi küfür etti diye sen hepsinin kombinesini iptal edersen işte o zaman tepki çekersin.

Şadan, Türkiye'de yaşıyorsun bilmen lazım bunları .

• Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Valla ben bu tarz konularda çok katıyım. Ülkenin ekonomik durumu gram umrumda değil.

Kombineye para veren adam düşünecek bunları. Kimse oraya küfür yemeye, dayak yemeye, tehdit edilmeye gitmiyor. Malın teki 1500 lira verip kombine aldı diye keyfimi kaçıramaz.

O yüzden ülkenin ekonomik durumu zartı zurtu hiiiç öne sürülemez bu tarz şeylerde. Lüks en nihayetinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.